הקטע האהוב

אני

נותנת לו 7 הקטעים שלו סבבה אבל די אף אחד כבר לא זוכר מיזה עידן רייכל אז זה הזמן להחליף! קטע אהוב: "מה יש לי מאחורי היד? בא בא מה יש לי מאחורי היד? שיתוק ילדים! והמפגרים לא יכולים להחזיר לנו "בא מה יש לי מאחורי היד? בא בא מה יש לי מאחורי היד? איש רגיל!"

רודייי../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

חמווווווד
כשאני ונעמה יצאנו מהקאמל אז הוא בדיוק נכנס...
או ההפך?
כשנכנסו הוא יצא?
משהו כזה
ולא ראיתי יותר מדי קטעים שלו :| אבל ממה שראיתי אהבתי!
והציון שלי... אממממ 8!

NimaZ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

מסכימה עם כל מילה
וזה היה כשנכנסנו הוא יצא
זה היה כזה מגניב

רודי.... ../images/Emo15.gif

ראיתי אותו רק ב"ערוץ הצחוק מציג" לפני דיי הרבה זמן אז אני לא זוכרת קטעים... אני רק זוכרת שיותר אהבתי את איך שהוא העביר את הבדיחות, מאשר הבדיחות עצמן... ציון 7.5 ולרוני- כשיצאנו הוא נכנס

גם איתך ראיתי אותו../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

נכון?
פשוט לא הייתי בטוחה... :|
גם עם נעמה ראיתי אותו!

EagleGirl

New member
שני קטעים הכי טובים שאני אוהבת

על הרוסים בארץ בני האדם! ומקום שני: שיתוק ילדי-איש רגיל כמובן שגם שאר הדברים.. גם רפי גינת שזה די חדש... בביפ מה שהוא עושה עם הרוסיה באוטובוס שמתיישבת דווקא ליחידו כשהאוטובוס ריק ומבקשת לפתוח חלון

EagleGirl

New member
אלוהים

ציון 100... רודי 10. את רוצה שאני אתן לרודי 9.. שיהיה 9... קחי 9.5 בשבילך טוב? רודי פשוט טוב. אןי מה לעשות. אני אוהבת תהופעה שלו.

dk6

New member
לא סובלת אותו

ןלא ראיתי הופעה שלו די הרבה זמן. סליחה על הורדת הממוצע אבל 4

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifררררראול../images/Emo6.gif

אני חושבת שרודי סעדה מעולה! הוא מאוד מצחיק ויודע להציג את הסטנדאפ שלו בצורה טובה
אוי היה לי את זה פעם בחתימה: "שיבה-זה לא סוג של נענע או משהו?" (וצריך לשמוע אותו אומר את זה כי זה מצחיק
) וליהי- מבקשת את סליחתך אני לא מביאה ציון...לא טובה בזה

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifסיוון../images/Emo70.gif

אני רואה אותך (ואת ליהי כמובן
) מופיעה היום
יש מצב לאיזה פריט לבוש קאמלי? אני גם רוצה אחד

EagleGirl

New member
חחחחחח

אין מצב... מקסימום תלכי לאיזו חנות עם הדפסות ותבקשי שירשמו לך קאמל קומדי קלאב.. גם אני עשיתי את זה.. גם עשיתי סווטשרט בקרוב אני אוציא גם מטריות ובוקסרים עם הדפס של הקאמל קומדי קלאב

למעלה