הקטל בכבישים

טל205

New member
הקטל בכבישים

תגידו מה יהיה? יש לכם פתרון? נראה לכם שיש פתרון לזה? זה פשוט לא נורמאלי,האוזניים שלנו התרגלו לשמוע ונפשנו הזכה כבר מחוספסת נוכח שמע חדשות כמדי יום.. הרוגים,פצועים,נכים... ממש מפחיד! יותר גרוע ממלחמה.פשוט למות על כלום. נראה לכם שעונש חמור יותר יעזור? אולי חינוך בבי``ס? מה יהיה?

מצמרר אותי לדבר על זה

זה מפחיד אותי מאוד, בגלל זה הוצאתי רשיון בגיל מאוחר, בכלל לא רציתי להוציא, אבל חייבים להתגבר על פחדים. היום ראיתי איך הנהג משאית דיבר, ממש לא איכפת לו, "המשאית לא עצרה, אז עליתי עליהם" יוווו אם הייתי שופטת, בחולומות שלו הוא לא היה חולם על העונש שהייתי נותנת לו. אם מישהו הרג או פצע מישהו, בגלל שהוא נהג עייף, שיכור, מסומם, להעניש בחומרת הדין.

טל205

New member
מה אין לך רשיון?

איך שמעתי את אבא שלי מלחשש לעצמו אמש בחדשות,אפילו אם תנהג זהיר 40שנה בסוף יבוא המטורף שיפגע בך..(חס ושלום) אז לפי דבריו אין לך ממה לחשוש.לכי על זה.בהצלחה

אני ענתיקה בת 21 עד לפני חצי שנה...

אפילו לא היה לי מחשב אני מתקדמת קצת לאט אבל נחמד ככה.. טלויזיה אגב עדיין אין..

evilihi

New member
לי אין רשיון

ואני בת 29 (וחצי) לא ממש מפריע לי

בגילך הוצאתי את הרשיון

תמיד הרגשתי שאין לי צורך, ותמיד היה לי פחד (לא מעצמי, מאחרים) אבל אחרי שהוצאתי, לא הבנתי איך הסתדרתי בלי זה.

טל205

New member
תגידו,מה נסגר אתכן??

מזה בלי רשיון? אני בהלם אני המ ו מ ה .

טל205

New member
עוד הרוגה היום בכביש

נו מה יהיה? כל יום משפחה חדשה אבלה?

ש חף

New member
אחד הדברים הקשים

היום הייתי עדה לתאונה נוראית,היו שם גם מכבי אש ואני די בטוחה שמהחצי מכונית שראיתי לא נותרו אנשים בחיים. בארץ נוהגים בצורה נוראית והענישה על עבירות תנועה היא בדיחה.

למעלה