הקורס בג'פטוֱ

מיכליש14

New member
הקורס בג'פטוֱ../images/Emo2.gif

שמעתי שהקורס בג'פטו עולה איזה אלף שקל פחות מבנלס!!! ונראה לי שהם פותחים עכשיו אחד... טוב אני שם... וטליה מעבירה את הקורס של הילדים!!!!!!!!!!!!!!!! בעעעע בתקווה שאני יעבור את האודישן................

mikeys barking

New member
זה פחות כסף, אבל פחות שעות בהתאם...

ג'פטו: מחיר: 1480 ₪ שעות: 10 וחצי (7 מפגשים של שעה וחצי) נלס: מחיר: 2350 ₪ שעות: 27 (9 מפגשים של 3 שעות)

שירלי317

New member
ואיזה מהם נחשב יותר טוב?

מומלץ יותר? מה בעצם ההבדל חוץ מהשעות והמחיר שמתלווה אליהן?.. תודה =]

mikeys barking

New member
אני לא חושבת שמותר לענות על זה ../images/Emo12.gif

אורלי? (יש תקנון פורום בכלל?
)

OrlyNL

New member
בטח שמותר ../images/Emo13.gif

אני רוצה שהפורום יהיה כמה שיותר אובייקטיבי, ולכן אם מישהו יכול להמליץ על מקום זה או אחר - אנחנו מאוד נשמח לשמוע. לגבי תקנון - בינתיים אני לא ממש רואה צורך, אתם מתנהגים ממש יפה
אם יהיה צורך - אני אנסח כמה כללים פשוטים

mikeys barking

New member
חח אוקיי ^____^"

פשוט יש פורומים שאסור בהם דברים כאלו (כמו ב"פירסינג וקעקועים" שאסור להמליץ על סטודיואים וכאלו) אם ככה, אני אשמח להמליץ לך אחרי שאני אסיים את הקורס
(שזה יהיה עוד המון זמן, אז לא משנה
)

שירלי317

New member
טוב, אם כך, בכל אופן..

אפשר אולי ממישהו מייל או טלפון של ג'פטו? תודה ומצטערת על הבלבולי שכל

Effective

New member
:)

היי טליה! זה איל כהן.. מצאתי את הפורום וחשבתי שיהיה נחמד להצטרף.. אני רוצה להרשם לקורס שלך!!;)

talya22bar

New member
פחחחחח....

קדימה! חחחחח מה המצב? מה אני שומעת שהשתנה לך הקול?

גם אני ניראה לי מצתרפת לקורס של טלי

ה ,עשיתי בגפטו אודישן ואני מודיעה לכם שהקורס של גפטו הוא 14 שעות בערך ,כל שיעור בין שעה וחצי לשעתיים,ואצל טלייה השיעור הוא שעתיים,אז........אני עברתי והם היו ממש נחמדים,ויש להם אפילו פינת ליטוף באולפן:)

Effective

New member
שמעת נכון..

חח הוא פתאום השתנה באמצע החיים.. מתי רואים אותך באולפן?? אולי אני אבוא לבקר בג'פטו מתישו..

למעלה