הקורבנוש

../images/Emo214.gifאת סתם רעה!../images/Emo11.gif

גם מכורה לנועם פנחסוב, גם קוראת חסויה בפורום של כפיר גם יודעת שאני פה וגם לא מגיבה! גם כן את!

moriboy666

New member
NTM

היי.. מה שלומך? מקווה שלא קר לך כמוני.. קרה לך פעם באאצבע שלך קפאה ונהיית לבנה כי לא זרם אליה דם? ישנו פריט החשוב לך יותר מכל? מהו? 5ה דברים שיש בתיק שלך כל הזמן? 4ה דברים שתקחיי לאי בודד? את מאושרת כאשר..? מה הכי מבאס אותך? חלב או בשר? יהלום או זהב? תה או קפה שוק או מותגים? ספרי על עצמך ב5ה משפטים ול, נראה לי שמספיק לעכשיו המשך יום טוב

../images/Emo27.gif

מה שלומך? כואב לי הראש ברמות על חלל קרה לך פעם באאצבע שלך קפאה ונהיית לבנה כי לא זרם אליה דם?
לא נראה לי ישנו פריט החשוב לך יותר מכל? מהו? המחשב! אחרת איך אני אכנס לפייסבוק?
5ה דברים שיש בתיק שלך כל הזמן? ארנק, מפתחות, גומיה, פלאפון ועט 4ה דברים שתקחיי לאי בודד? אפשר להמיר לארבעה אנשים?
את מאושרת כאשר..? אני מוקפת באנשים שאני אוהבת מה הכי מבאס אותך? מחשבות על העתיד חלב או בשר? חלב יהלום או זהב? יהלום תה או קפה? תה שוק או מותגים? מותגים ספרי על עצמך ב5ה משפטים: אריאלה, בת 20 מחור במרכז הארץ. החל מהיום מובטלת שמחפשת עבודה בכל דבר שלא קשור לטלפונים. חולמת על טיול אחרי צבא לארה"ב- או ליתר דיוק אורלנדו. מסוגלת לראות שידורים חוזרים של סדרות שאני אוהבת עד אין קץ- ולא להתעייף מזה לעולם. לא יודעת מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי.

../images/Emo126.gif היי אריאלה ../images/Emo9.gif

הממ, מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? האם יש לך תחביבים יחודיים? נכון אדריכלות רומא העתיקה זה ממש מגניב? [סתם נו, יש לי מבחן מחר ואני חופרת] איפה את הכי רוצה להיות?... זהו
להת'!

../images/Emo27.gif

מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? להתבטל
האם יש לך תחביבים יחודיים? לאסוף חמצוצים.. חח סתם נכון אדריכלות רומא העתיקה זה ממש מגניב? [סתם נו, יש לי מבחן מחר ואני חופרת] בהצלחה
איפה את הכי רוצה להיות?... בארה"ב

למעלה