הקורבנוש

אריאלה../images/Emo9.gif

מה היתה ההופעה הכי טובה שהיית בה אי פעם? של מי היא היתה? איפה? מתי? ועם מי היית בה?

הו הממ..

נראה לי שיש הרבה כאלו, לרוב אלו פשוט הופעות שאני נמצאת עם אנשים שאני אוהבת, והמוזיקה טובה בעיניי. יש כמה שקופצות לי לראש- ההופעת השקת הסינגל של כפיר בבארבי, פשוט כי היה לי כל כך מצחיק שם. זה היה שילוב היסטרי של מוזיקה טובה-אנשים יפים-וצחוקים. הופעת הבכורה של זלא"ד של עברי לידר בגני התערוכה, כי באמת יצאתי בתחושה שקיבלתי תמורה לסכום האסטרונומי ששילמתי. והופעה של מוקי במועדון 24, נראה לי לפני איזה חודשיים, כי הבן אדם הזה מלא בכל כך הרבה אנרגיות שגם אם לא אוהבים את המוזיקה שלו- אי אפשר שלא להנות בהופעה.

היי!

יש לי שאלה, את באמת רואה כפול?
סתם בצחוק חח.. ממ.. מה את עושה דבר ראשון בבוקר? ודבר אחרון בלילה?

האמת שלא../images/Emo3.gif

מה את עושה דבר ראשון בבוקר? מצחצחת שיניים ודבר אחרון בלילה? מכוונת את השעון המעורר בדר"כ

moriboy666

New member
שעון מעורר זה פסה.. אני מכון תפלייליט../images/Emo13.gif

גם כי אני לא יכול לשמוע צלצולי פלאפון כי זה מעלה לי תג'ננה והכי בגלל שהרבה יותר כיף להתעורר עם מוזיקה ווויברציות של באס שמעירות גם תשכנים

בת 1986

New member
אהלן..

נעים מאוד.. מה קורה? מה שלומך? איך הגעת לכפיר? היית בהופעה שלו? אקוסטית או חשמלית? איך היה? מה החלום הכי גדול שלך? את מי את הכי אוהבת? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? זהו, ביי

../images/Emo27.gif

מה קורה? אני קורא
מה שלומך? יכול להיות יותר נחמד, תודה איך הגעת לכפיר? הממ שמעתי אותו לרדיו ואז נכנסתי למייספייס שלו היית בהופעה שלו? יאפ אקוסטית או חשמלית? חשמלית איך היה? היה מעולה לחלוטין מה החלום הכי גדול שלך? להיות מאושרת [הוווווו] את מי את הכי אוהבת? את חברות שלי עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם האובססיה החדשה שלי

../images/Emo214.gifאריאלה ../images/Emo9.gif

אנחנו מכירות כל כך הרבה זמן....
מה שלומך? את מי את הכי אוהבת בעולם? [וזה יכול להיות מישהו מהמשפחה או אפילו חיית מחמד, תרגישי חופשי לענות ] מה את הכי אוהבת לעשות בחיים האלו? מה עוד לא עשית ואת רוצה לעשות? מה המקום האהוב עלייך בארץ? בכמה הופעות של כפיר את היית[נראה לי יותר ממני
]? מה את מעדיפה, הופעה אקוסטית או קלאסית? איזה שיר הוא האהוב עלייך [של כפיר]? ושאלה נוספת - את עדיין שומעת מדי פעם איריס?
ואני חייבת לשאול אותך עוד משהו! את יודעת לנגן על כלי מוזיקלי כלשהו?

אנחנו לגמרי כבר מכירות שנים..

מה שלומך? בסדר את מי את הכי אוהבת בעולם? שוב, את חברות שלי מה את הכי אוהבת לעשות בחיים האלו? ללכת להופעות מה עוד לא עשית ואת רוצה לעשות? את הטיול אחרי צבא שלי
מה המקום האהוב עלייך בארץ? ת"א. כשאני לא נוהגת אליה בכמה הופעות של כפיר את היית[נראה לי יותר ממני ]? חחח דווקא הייתי סה"כ באיזה 3.. אולי 4? מה את מעדיפה, הופעה אקוסטית או קלאסית? תלוי של מי
אבל עקרונית אני מעדיפה הופעה קלאסית.. איזה שיר הוא האהוב עלייך [של כפיר]? "עצוב" את עדיין שומעת מדי פעם איריס? האמת שבדיוק לפני כמה ימים שמתי את הדיסק שלה במערכת אחרי באמת משהו כמו שנה שלא הקשבתי לה.. את יודעת לנגן על כלי מוזיקלי כלשהו? למדתי 5 שנים פסנתר, ויודעת קצת גיטרה

../images/Emo214.gifידעתי, פשוט ידעתי!!../images/Emo189.gif

אין, את נראית אחת כזאת שיודעת לנגן! זה תפור עלייך!
וואלה? אז הייתי ביותר הופעות ממך...
הייתי בלפחות 7 הופעות.... הייתי בטוחה שאת היית ברובן ועוד יותר..

matanky

New member
היי, אורעד גרה בניין לידי ../images/Emo6.gif

אולי פעם ראיתי אותך

למעלה