"הקורבן" בלי מילים מיותרות. והפעם - גברת ברכה
י יובל המתוקה New member 17/1/07 #2 ברכה../images/Emo64.gif במילה אחת: שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט בשתי מילים: חוליגנים אפריקניםםםםםםםםם בקצת יותר מילים: דמות מעצבנת, מכוערת אבל בכל זאת מצחיקה ... זה מה שיש לי להגיד...
ברכה../images/Emo64.gif במילה אחת: שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט בשתי מילים: חוליגנים אפריקניםםםםםםםםם בקצת יותר מילים: דמות מעצבנת, מכוערת אבל בכל זאת מצחיקה ... זה מה שיש לי להגיד...
S shaharrr53 New member 17/1/07 #4 שחקנית ממש טובה../images/Emo70.gif../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif משתתפת בהרבה הצגות ומחזות
שירנאעה Well-known member 18/1/07 #6 חחחחXD../images/Emo210.gif אבל זה מה שנחמד, לא? שהיא עלקותית עליו כזה
B Brombit New member 18/1/07 #8 ואם כבר נג'י... ../images/Emo115.gif אהבתי את הקטע שהיא משמיעה לו את מרש החתונה כדי שהוא יברח, ואז היא אומרת "אני יודעת בדיוק איך לגרום לגבר ללכת" בקיצור נראה לי שאני אוהבת רק קטעים שהיא לא רוצה אותו...
ואם כבר נג'י... ../images/Emo115.gif אהבתי את הקטע שהיא משמיעה לו את מרש החתונה כדי שהוא יברח, ואז היא אומרת "אני יודעת בדיוק איך לגרום לגבר ללכת" בקיצור נראה לי שאני אוהבת רק קטעים שהיא לא רוצה אותו...
ק קרלו איזה מ ל ך New member 18/1/07 #7 ברכה טוב שיש אותה בסידרה אחרת איך היה את השיר שקטטטט!!!!???????
B Bitch the only New member 19/1/07 #9 ../images/Emo39.gif עירקי+פולנייה קרצייה חובבת שקט=שלא נדע מצער. אויש אני שונאת אותה. היא מרשעת!