"הקורבן"

YUZY

New member
רוני......

בשלושת העונות הראשונות היא הייתה סוג של קרצייה אבל בעונה הרביעית רואים שהיא מתבגרת... עד היום אני מתלבטת מה יותר עדיף, רוני קרצייה או רוני בוגרת ? אני חושבת שהשאלה הזאת תטריד אותי כל החיים . . .

JULI4561

New member
מעצבנת ..

בהתחלה מזה לא אהבתי אותה היא גם לא ידעה לשחק כזה .. בעונה הרביעית היא השתפרה ..! חבל שלא המשיכו את הקטע שלה כאילו בפרק הראשון היא באה מלאה עגילים וזה אם היו עושים אותה פריקית כבדה כזאת זה היה כל כך טוב
!@!!!

Spirit Bear

New member
יאאא אני איתך!!

באמת אם היו עושים אותה פריקית קשה כזאת זה היה נחמד, עם כל הברזלים שהיו עליה בפרק הראשון, או כמו בפרק ההוא (סורי, לא זוכרת איזה) שההמבורגרי היה בבעלותה, גרי היה חנון, והיא הייתה פריקית קשה ואפלה. זה היה חזק. וגם אני חושבת שבעונה הרביעית היא נורא השתפרה. בדיוק דיברתי על זה עם אחותי לפני כמה ימים, בעונות הראשונות ממש שנאתי אותה, ועכשיו היא נסבלת יותר. נחמדה כזאת.

שירנאעה

Well-known member
אנחנו מדברים על הדמות כן?../images/Emo210.gif

רק על הדמות. טוב.. אתם די מגזימים איתה.. רוני בעונה הראשונה לא ממש ביטאה ת'צמה טוב בסדרה .. [או שזה אלי, הלחץ של עונה ראשונה והכל] .. אממ והיא לא כזאת קרצייה , לדעתי היא הוסיפה לסדרה.. זה די מצחיק לראות איך גרי סובל ממנה והכל .. וכל שניה"אבא,כסף" , או הריבים [המצחיקים] שלהם ..
זה היה מאוד משעשע איתה.. אחלה בת!! ככה צריך לעשות לאבא .. לנדנד עד שנקבל מה שרצינו !
ו..ו.. לא רק לגרי היא הציקה , נידנדה וקירצצה כל היום, אלא גם לחברי הפיג'מות .. ותודו שזה היה נחמד "אווו שוב הקרצייה.." וכאלה :] קיצר קיבלה 8.5

למעלה