הקורבן!!

הקורבן!!

ובננות, נא לשאול! שמתי לב שהרבה לא שואלות בגלל שהבנות חדשות! להיפך, אתן כן צריכות לשאול. זאת המטרה של המשחק, שנכיר אחד את השני יותר טוב, וזה גורם לחדשות להשתלב פה. טוב הקורבן לשבוע היא לא בדיוק חדשה, היא פה כמה חודשים
והיא עדן [postr girl]
אז תשאלו את המאמי הזאת שאלות

עטר9

New member
עדן בצופים היא תענה יותר מאוחר ו...

את צודקת...
אותי לא שאלו מלא כי אני לא מוכרת ממש וזה די מעליב...
להפך אם לא מכירים מישו צריך לשאול וזה... אפילו מתוך נימוס...כי זה מעליב- שמלא כתבו הודעות בכמויות אבל לשרשור של הקורבן לא התייחסו אפילו...
כאילו בחירה שלכם... תשאלו את מי שבא לכם אבל זה די מעליב להתעלם...לדעתי לפחות... ו... אין לי מה לשאול את עדן... היא אחותי...חחחחחח

הוו..מצטערת שנעלבת..../images/Emo4.gif

אני בטוחה שזה לא בכוונה כי את "חדשה" [למרות שאת לא
] אני לדוגמא אפעם לא שואלת, כי אין לי מה לשאול. זה לא משהו אישי חס וחלילה.

עטר9

New member
חחח זה בסדר...

פשוט יצא שאף אחת מה"ותיקות" כמעט לא שאלה.... וחשבתי ש... לא יודעת מתעלמים ממני כי לא מכירים וזה....
ואני יודעת שזה לא אישי...אני בטוחה שזה לא בכוונה! אני לא באה ומכריחה אפאחת זכותכן לא לשאול ממש לא חייב וזה זה כולה משחק.....
ואמממ זה לא רק את.... הרוב התעלמו מהשרשור הזה... אבל חפיף אני לא כועסת או משו... זה שטויות לכעוס על כזה דבר....

עטר9

New member
../images/Emo140.gif

טוב לפחות אני יודעת שזה לא אישי.... חחחחח.......

Skullie Roze

New member
אני לא שואלת ../images/Emo14.gif

כין אין לי מה לשאול.
אני כן קוראת את התשובות.
סליחה אם מישי נפגעה מזה.

עדידי15

New member
עדן!(יש לך שם יפה אגב../images/Emo99.gif)

הינה כמה שאלות: גיל: מקום מגורים: כיתה: צבע אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: את מי את הכי אוהבת מהבסב? מה האלבום הכי אהוב עלייך? והקליפ הכי אהוב? והשיר הכי אהוב? זהו

poster girl

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

גיל: 13.5 מקום מגורים: קדימה כיתה: ח צבע אהוב: אדום, כתום, ירוק, כחול, ושחור. מאכל אהוב: פסטה עם רוטב שמנת חחח משקה אהוב: מים וקולה
את מי את הכי אוהבת מהבסב? בריאן!!!!
מה האלבום הכי אהוב עלייך? never gone והקליפ הכי אהוב? more than that ן-as long as u kove me! והשיר הכי אהוב? קשה!...אמממ יש מלא... כתבתי בהודעה הקודמת חחח...

Shiri from the block

Active member
אני אני!!../images/Emo113.gif עכשיו שאני ראשונה אף אחד לא יגנוב לי שאלות../images/Emo123.gif אז... עדן! מה נשמע? הכל טוב? הכל סבבה? הכל אחלה? חח סתם../images/Emo3.gif את אוהבת את השם עדן? אם היית רוצה, לאיזה שם היית מחליפה? כמה אחים/אחיות? איזה גילאים?../images/Emo9.gif חיות מחמד? אם אין איזה היית רוצה? איפה את גרה??../images/Emo12.gif להקה אהובה חוץ מבקסטריט?[אפשר כמה..] שירי בקסטריט אהובים במיוחד? לא שירי בקסטריט אהובים במיוחד?../images/Emo3.gif אוהבת שירים של בריטני?../images/Emo9.gif אם כן, איזה?../images/Emo3.gif אם לא, אז תתחילי לאהוב!../images/Emo123.gif סדרות שאת רואה? סרטים אהובים? שחקנים/שחקניות אהובים? וזהו!../images/Emo9.gif

poster girl

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

מה נשמע? הכל סבבה הכל טוב? כן
הכל סבבה? חחח הכל אחלה? חחח את אוהבת את השם עדן? כן
אם היית רוצה, לאיזה שם היית מחליפה? לא הייתי מחליפה
כמה אחים/אחיות? יש לי אחות תאומה [עטר9], אחות גדולה ושני אחים קטנים. איזה גילאים? 13 וחצי, 12, 7, ו-עוד מעט 19. חיות מחמד? הארנב שלי!
[קוראים לו שלג
] אם אין איזה היית רוצה? חח יש.... איפה את גרה?? בישוב קדימה [בשרון...] להקה אהובה חוץ מבקסטריט?[אפשר כמה..] אמממ מארון 5, גרין דיי [רק את השירים...
], וזהו נראה לי חח.. שירי בקסטריט אהובים במיוחד? more than that, drowning, song 4 the unloved, what makes you different... ועוד כמה.. חח...
לא שירי בקסטריט אהובים במיוחד? time! אוהבת שירים של בריטני? אממ אפשר לומר חח.. אם כן, איזה? כל מיני חחח אין כמה ספציפים... אם לא, אז תתחילי לאהוב! חחחחחחח סדרות שאת רואה? THE O.C מגרש ביתי ועוד כל מיני... סרטים אהובים? אממ אין משו ספציפי... אבל אהבתי מאוד את "הנשכחים". שחקנים/שחקניות אהובים? ג'וני דפ!!!

למעלה