E Eti No Name New member 23/9/05 #25 ../images/Emo31.gif ../images/Emo14.gif סתממממממממממממממ... בשביל קארין אני מוכנה ללכת עד עפולה ברגל!
../images/Emo31.gif ../images/Emo14.gif סתממממממממממממממ... בשביל קארין אני מוכנה ללכת עד עפולה ברגל!
B BacKarin Street Girl New member 23/9/05 #30 ../images/Emo12.gif מאמי וגם אני מוכנה ללכת בשבילך עד רחובות [בעיה קטנה, אין לי מושג איפה זה! ].
L lovenickcarter New member 23/9/05 #31 אז אני פה בשביך להסביר לך!../images/Emo3.gif רחובות זה חור נידח ליד ראשל"צ.. מקווה שההסבר מספיק טוב
E Eti No Name New member 23/9/05 #35 נסחפת../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif זה כמו להגיד שחיפה זה חור נידח בצפון.
T TrAd RaD New member 23/9/05 #34 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif
F frackit New member 23/9/05 #28 אני../images/Emo127.gif אני לא הכי מבינה מה צריך לעשות אבל אני מוכנה לזה....
B BackstreetAngel20 New member 24/9/05 #38 מה קורה בננות ../images/Emo35.gif מישהי התגעגע אליי אני מקווה שכן כי אני תקועה עם הפסיכומטרי עד ל-1.1.2006 ואז אח"כ ביוק שבועיים מהבחינה הזו אני משתחררת אז , מה חדש מישהי ראתה את התמונות מהקליפ החדש של הבאקסטריט - i still ואתן יודעות שרק בארה"ב יהיה עוד קליפ שיקרא - crawling back to you בקרוב הקליפ אחת גדולה לכולן , מאורה
מה קורה בננות ../images/Emo35.gif מישהי התגעגע אליי אני מקווה שכן כי אני תקועה עם הפסיכומטרי עד ל-1.1.2006 ואז אח"כ ביוק שבועיים מהבחינה הזו אני משתחררת אז , מה חדש מישהי ראתה את התמונות מהקליפ החדש של הבאקסטריט - i still ואתן יודעות שרק בארה"ב יהיה עוד קליפ שיקרא - crawling back to you בקרוב הקליפ אחת גדולה לכולן , מאורה