הקורבן

הקורבן

חברה אני בטוחה שכלכם ראיתם את ההודעה של ה"ראיון חדשותי" בקיצר זה הפך להודעה אחת בגלל שזה יותר מ35 הודעות אז אני רוצה להודיע לכולם שהיום איילת אמרה שאני הקורבן אז יאלה לשאול שאלות

סבבה... אז אם לא שאלו אותך כבר..

מה את הכי אוהבת לאכול
מה את הכי שונאת לאכול
וכנ"ל לגבי שתייה.. [שונאת ואוהבת]

עניתי

האמת שאלו אותי כבר כמה שאלות אבל את זה כבר לא אז
אני הכי אוהבת לאכול תפוחי אדמה חומים(מאכל של סבתא שלי)
אני הכי שונאת לאכול ספגטי פסטה פטיטים וכל שאר הסגנונות
אני אוהבת לשתות שוקו וקפוצינו
אני שונאת לשתות קולה
תודה ששאלת אותי שאלות

מסטולית

New member
גם אני רוצה!!!!

בת כמה את? מאיפה את בארץ? כמה אחים יש לך? ובאיזה גילאים הם? במה ההורים שלך עובדים? (לא קשור כל כך.....!) מקווה שתעני אם לא שאלו אותך את השאלות האלה כבר!!!!!

הנה אני עונה

אני עוד חודש בת 12 אני מעפולה מכירה? יש לי שני אחיות הגדולה בת 17 והבנונית בת 15 אבא שלי עובד במיפעל ליצור שקיות מפות ד פעמיות כוסות צלחות וסכ"ום חד פעמי וכו'... אמא שלי פקידה במפעל למקדחי שיניים(כאילו הדברים האלא שבעזרתם מטפלים בשניים או משהו כזה ולא לא שאלו אותי אף אחת מהשאלות שאת שאלת אותי תודה ששאלת בכלל בייייייייי דנה

../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifשאלה!!!../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

במה תרצי לעסוק בעתיד

תיכנסו עניתי../images/Emo26.gif

הבן אדם שאני הספר לו את הכל ואני סומכת עליו הוא יותר נכון היא עדן החברה שלי וגם לאחותי ואולי לאמא שלי תלוי מה אני אספר המקצוע שאני אוהבת הוא מתמתיקה המקצוע שאני שונאת הוא תנ"כ וסורי איילת פשוט בשירשור אף אחד לא ראה שאני הקורבן החלטתי לפתוח שירשור חדש שיראו מי הקורבן

../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif../images/Emo36.gif

אבל למה להרוס לי את השירשור היפה שעשיתי
טוב לא משנה... אז אני אשאל שאלה..
מה היית משנה בך אם היית יכולה

../images/Emo26.gifראיון חדשותי../images/Emo36.gif

לפני שאני מכריזה על הבא... בבקשה אל תהרסו את השירשורים הקודמים
עבדנו קשה על השירשור הקודם
אם אתם רוצים הבנתי היום איך מבטלים את הקיפול אז אני אסביר בכיף.... אבל אל תהרסו....
תודה
ולפי בקשה מיוחדת במינה...
אני ממנה את הקורבן היומי...: חולה על יודה..- סורי אבל לא יודעת שם... ולכן השאלות הן..:
שם:
חבר: יש/אין
אתם מוזמנים להצטרף ולשאול

יש לי

מאכל אהוב עליך: מאכל השנוא עליך: בעל חיים:יש או אין ואם כן אז מה למה קראו לך ככה
איך הגעת לפורום

Ch00kAr GirL

New member
אניי../images/Emo26.gif

איזה דמות את הכי אוהבת בסידרה
ולמה
איזה דמות את הכי שונאת בסידרה
ולמה
תחביבים

יש לי פיתרון לבעיית הקורבן כנסו

תראי את בכל מוצאי שבת כותבת את הקורבנות לכל השבוע נגיד ככה הקורבן ל...... ליום ראשון=חיית בר היחידה(דנה) ליום שני=עד הסוף הטוב(איילת) כו'.................. ואז נגיד מישהו צריך להיות ביום רביעי אז הוא צריך להודיע לך ביום שלישי אם הוא יכנס לורום ויענה על השאלות או שהוא לא היה ואז את צריכה לבחור קורבן אחר ליום רביעי אני מקווה שאת הבנת מה שאני מתכוונת

למעלה