הקורבן

Baroola

New member
וואו זה כל כך לא קשור

למה את ישר קופצת למסקנות? גם אם מעיין הייתה מפרסמת את השאלון הארוך הזה הייתי שואלת אותה למה. אני לא מפלה בפורום ואני לא מבינה למה את עדיין חושבת שאת שונה מחברי פורום אחרים. ואם את לא הולכת לקרוא למה את שמה אותו? :p

matron

New member
דרך אגב,

לפי מה שזכור לי, נטע רשמה "וכל חבר פורום שואל כמה שאלות שהוא רוצה."

netapet2

New member
חחחחח

איזה ריב עליי D= והפכתי לאדומה D= אין לי בעיה לענות על זה, והכוונה לשים כמה שאלות שהוא רוצה, זה בשביל שיכירו, זה משהו שמישהו גם יירצה לקרוא את זה... אבל אפשר לקרוא חלק... אני בכל זאת אענה כי משעמם לי D=. נטע

VmaayanV

New member
אבל היא לא ממש תכיר אותך

אם היא לא מתאמצת לקרוא את זה..

netapet2

New member
אמן ואני לא אמות באמצע.

שם: נטע שם משפחה: לא לכאן גיל+כיתה: 14 ח' מקצוע אהוב: אמממ ספורט וספרות. מקצוע שנוא: מדעים וזה"ב וספרדית (אני מוזרה מקצוע אחד וזה שלושה) תחביב: רכיבה על סוסים באיזה גיל הייתי רוצה להיות עכשיו: 18 אמן. אבל אז לקחת את מה שיש לי בגיל 18 (נאמ להוציא כסף מהבנק) ולחזור לגיל שלי. מתי תלכי לצבא: מתי שיגידו מה תעשי ביום הראשון בצבא: אעשה מה שיגידו שיר אהוב של הבויז: מההההההההההההההההההההה? שיר עברי אהוב לא של הבויז:מההההההההההההההה? זמר אהוב חוץ מהבויז: מההההההההה? לקחת את השאלון מפורום בויז?! זמרת אהובה: קרן פלס סלב שנוא בדם: --- סלב אהוב בדם:--- שחקן אהוב: רן דנקר שחקנית אהובה: אניה בוקשטיין שיר באנגלית אהוב: grace kelly- mka הבויז שלי: מה? הגירלז שלי: מה? מה הכי משמח אותך: לרכב על סוס שאני אוהבת. מה הכי מעליב אותך: שצועקים עליי מה הכי משכנע אותך: לא יודעת מה הכי כואב לך: שאפחד לא תומך בי, במיוחד אלא שאני הכי צריכה אותםץ מה הכי מרגיז אותך: ^^ איזה סוג של אנשים את שונאת: שלא תומכים מה את אוהבת אצל חברות שלך: כנות מה את שונאת אצל חברות שלך: --- בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: אמן שזה ייקרה כבר מה את אוהבת לאכול: המון שונאת לאכול: פטריות משפט שאת אוהבת: יקרה מה שיקרה בסוף יגיע המוות-נפוליאון. כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: התעצבנתי, אהבתי אותם יחד D= כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: כלום היא סתם נהייתה זנזונת כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: בעיה, אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: כלום אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: מקיאה אם את רואה עכשיו את בר רפאלי מה את עושה: שואלת אותה אם היה כיף. אם את רואה עכשיו את נסראללה הכוסית מה את עושה: יורה בו האם תהרגי מישהו: לא בדיוק האם את עושה ש.ב.? כה מה הממוצע שלך: 81 אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אקיא לו בפנים אם מעצבנים אותך מה את עושה:מתעצבנת D= כן או לא: היה לך חבר? כן רוצה חבר:כן אוהבת מישהו אהבת אמת? לא וזה יכול להסתדר:לא אוהבת את אחים שלך: כן רוצה מכות: כן בעד או נגד: ערסים: נגד פרחות:נגד להתנשק צרפתית בגיל 12: נגד עישון: נגד מסיבות: בעד אלכוהול: נגבעד מוסיקת רוק: בעד דיכאון: נגד להרביץ למורות: נגד להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: נגד ללעוס מסטיק בשיעור: בעד לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): הא? לשיר סרנדה: בעד זה או זה? טלוויזיה או מחשב? מחשב אשמור את ליבי או שמחה? הא? הזדמנות שניה או גליה? הא? בא בכאב או האור שבעיניים? הא? אורנית או אורן(חח)? אורן פורום או צ'אט? פורום שאלון או חידון? שאלון לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? לסיים -שאלות אילו: אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? את ההורים שלי, זה א', והייתי עושה שבמקום מכוניות יהיו סוסים אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? חלום. אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כה ככה אני תמיד אהיה. אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא, עדיף להתאמץ לבד. אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? בטחחחחחחחח אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמממ אמממ ליאור! אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... אותו הדבר, זה מספיק לי, ואפילו עושה לי רע עם זה. אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא D= אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? לא יודעת הייתי מתה D= -שאלות זה או זה: מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים שתייה קרה או חמה? קרה עוף או נקניקיות? עוף מחשב או מחשב נייד? מחשב נחחד מטוס או אונייה? מטוס חשמל או אדם קדמון? חשמל בצפר או בית כלא? מה ההבדל? צעיף או כפפות? כפפות ספר או סרט? לא ידוע בובה או פסל? בובה חיה או בן אדם? חיה כלב או חתול? כלב עכבר או גבינה? עכבר עיתון או ספר? ספר אולסטר או וואנס? וואנס ישראל או כנען? ישראל שטן או מלאך? מלאך גן עדן או גהנום? גן עדן השיר שלנו או השמיניה? השיר שלנו ערוץ הילדים או ניקולודיאון? ערוץ הילדים רינגטונים או משקפיים שמש? רינגטונים מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו סבתא או סבא? סבתא מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? תלוי למי סוודר או מעיל? סוודר שקט או רעש? שקט מרק או דייסה? מרק מיסטיקה או פסיכולוגיה? הא? מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? יעל שרוני ><

netapet2

New member
נו זה לא נגמר

שאלות אסוציאציות: אביב גפן: אור הירח יין: תירוש שמחה: סוסים ריקודים: מסיבה ציפור: שיר מוזיקה: אביב גפן בעלי חיים: סוסים ג'ינס: מכנס חיים: סוסים מוות: סוסים ( זה בא מההתחלה עד הסוף XD) אהבה: חבר שינאה: חבר D= ילדים: אהבה הורים: אכזבה חברים: אהבה סוסים: חייייםםם D= פוליטיקה: נאכס מלחמה: אש שמש: חום ירח: קור כוכבים: שמיים חלב: עז מסנג'ר\אייסיקיו: שיחה קולנוע: הערצה הצלחה: אחות הפסד: משחק בעיות: הורים ספרים: סרטים סרטים: ספרים שירה: חברה אגדות: מעשיות השיר שלנו: רן דנקר השמינייה: חרא האלופה: חרא רוני סופר סטאר: קיא פאפרצי: קיא טבע: יופי צה"ל: הגנה איטרנט: מהיר בני ישראל: תנ"ך בני סלע: הומו יאיר לפיד: חמוד איראן: חרא ספורט: כיף פצצת סירחון :סירחון מתמטיקה: חרא קיץ: כיף סתיו נעים: חורף: קר אביב: נעים מיץ פטל: איכס חבר\ה: אמן דם: נושי נישואין: כיף חתונה: כיףיף ילדים: שאלתם כבר זיכרון: סבא :( מסע: קושי אומץ:קושי קושי:קושי XD טרגדיה: ? אנטישמים: חרא נעלי בית: חרא אלף לילה ולילה הא?: כת השטן: איכס רצח: אחכס אכזבה: הורים MP3: מוזיקה אייפוד: מוזיקה פינגיין: הא? קטנטנות: חמודות ספרדית: איכס איטלקית: איכס לב: אהבה מוח: אהבה רוחאס: הא? פליפה: בעע לואיסנה: בעע עבודה: כסף בית חולים: כסף D= הלוייה: עצב גן עדן: שמחה גהנום: עצב מועדון: מוסיקה שרית חדד: חרא מסטיקים: סטיקי המסטיק D= פילים: שומן שומן: אני אנורקסיה: איכס כדור-רגל: איכס כדור-סל: ואוואואווו דברים אהובים: מאכל אהוב? רררררררררררר שתייה אהובה? לא יודעת אומניי מוזיקה אהובים חוץ מאביב? הא? עונה אהובה? אביב צבע אהוב? כחול רגש אהוב? אהבה מתקן לונה-פארק אהוב? אין בארץ משהו באמת טוב. חיה אהובה?סוס חמש האנשים האהובים ביותר? אחותי, המדריכה שלי, חברה שלי, חברה שלי, בנדוד שלי סרט אהוב? >< מדינה אהובה? ישראל קבוצת ספורט אהובה? אין סלברטי ישראלי אהוב? איו כלי רכב אהוב? איו מכשיר אהוב? איו הדבר שבלעדיו אין לך חיים? סוס כלי נגינה אהוב? איו אוכל של סבתא אהוב? הכלללל נכון לא נכון: נינט עשתה הגדלת חזה? לא נכון יש דבר כזה ה'? לא כל מה שבחזקת 0 שווה לאחד? לא יודעת >< אמא של נסראללה באמת חירבה את נסראללה בגלל המדרש שם שלו? הא? היפופוטם שוקל טון? אולי אם רואים חתל לבן יש שבע שנים רעות? לא :S האם זה נכון שבאמת יש את "החור השחור"? לא :S נכון שאתה מת לסיים את השאלון? כה תודה לאל (לא משנה)

../images/Emo123.gif נטע.....

חע.. מה הקטע עם הסוסים? סוסים עושים לך את זה ? ניסית פעם לחלוב סוס? ניסית פעם לזווג סוס עם חיפושית? שמת פעם לק על הסוס שלך? דורה ניראת לך שעירה? ובוץ'? את יודעת מי זה? זה ה קוף הזה,רגע ,הוא קוף בגלל? אולי תלכי לבדוק? פליז? אני חייבת לדעת !כי אם הוא בן אני הולכת לתבוע את הופ על תכנים אסורים!,הידעת שלדורה ולבוץ יש רומן? היי רגע !זה אורגיה יש גם תילד הסיני שם!הוא סיני? נכון הוא סקסי? אבל הו קצת שמנמן ,לא? אולי זה בגלל שטלויזיה מעלה 5 קילו<? רגע אז בחיים הוא חתיך,יותר נכון? נכון שדורה סוטה והיא לא מחליפה בגדים? היא תמיד עם הטייץ הוורוד שנכנס לה לתחת. נכון היא שרמוטה? רגע,את בכלל רואה את דורה? ואת דורה בבית המילים? ואת דורה בבית הצלילים? ואת דורה בבבית החיות? |הדגשואת דורה בבית הזונות? ואת דורה מחפשת את האבא האמיתי של הילד השמן שלה? ואת דורה מחפשת השתלת פיטמה? ואת דורה נוסעת לויטנאם חזרה כי הרשיות בארץ עלו עליה? ואת העובדי רשות שעלו על דורה? והיא עליהם? בואנה, גם את שמת לב שהיא חשרת טאקט באופנה? יעני בחיית מילא את מלמדת את הילדות הקטנות להיות זונות,אבל להתלבש ככה? בוא נעזוז את בגדיה של דורה לנפשה,הם בטח לא נמצאים עליה עכשיו,איזה מוסיקה את שומעת? סוסים נוחרים כזה? האם פעם חשבת לעבור לטקסס ולגדל חמוסים? ראית ''תמנסרים מטקסס''? נכון זה לא מפחיד בגרוש ואת מוצאת את עצמך פתאום שואלת את עצמך למה סבאל'ה רץ אחריי כוסית בחולצה לבנה שנרטבה עם מסור צעצוע? או שלא? או שכן? איזה גרסה הכי אהבת?נכון מת'יהו מקונהיי חתיך שהוא מנסה לנסר למישהי תפטמה? ואת הוא מגלה שזה סבתא שלו,כי חשוך? ואת היא לא רואה אותו,וזה דווקא עושה לה את זה? ואז היא מגלה שזה הנכד שלה,ושואלת איפה היאקים? ואז הוא צועק לה, סבתא!המלחמה נגמרה<? הי רגע,גרנמא! דה וואר איז אווואר!!ככה כותביםא ת נכון? מה את חושבת עליי עכשיו? משעמם לך? כי לא ממש לא אני סתם מציקה לאנשים !אני גם אוהבת להרוד אותם! שיט...לא קראת את זה נכון? אהה אה?את מכירה את פו פייטרס. נכון הסולן שלהם חתיך? את מכירה את דדיב גורהל ? הוא היה מתפופף של נירוונה,את מכירה את נירוונה< איך לא? איך כן? הסוסים של שומעים רוק? כי הם ''גיזעיים'',נכון? ואז הם מתחילים לעשות פוגו מטורף! ואת השטן בא ומחיל לחלוב אותו! אוי לא,האם השטן שתה את חלביהם? נכון שאני לא יודעת לכתוב? חלביהם, טוב נו מה את רוצה שאני אכתוב? מה יקרה אם ניפגש במפגש פורום? את תנסי לנעול אותי בשירותים ולבתע בי מעשה סדום? או שאת תרוצ לשירותים לבד כי את מפחדת? אני נשמעת בן אדם נחמד? לא למה? כן ,למה? טוב אני לא רוצ הלהפחיד אותך את כמה שאלות לסיום כי אני יכולה להמשיך לכתוב עוד שעה. כי אני חפרנית ,נכון? טוב נהנת? אז זה סימן שאת מזוכיסטית? או שלא? מה תעשי אחרי זה,חוץ מללהגיד תודה לאלוהים שזה נגמר??< רגע ,אז עכשיו את יעני חוזרת בתשובה? לא שיש לי בעיה אם דוסים ,פעם רציתי להיות דוסית,אבל אני פשוט נורא אוהבת את העבודה שלי בית זונות שלי ציפי,גם את? יום טוב? הלכתי? זה לא אישי

netapet2

New member
את שרוטה על כל השכל.

מה הקטע עם הסוסים? אני אוהבת אותם סוסים עושים לך את זה ? כה D= ניסית פעם לחלוב סוס? לא >< ניסית פעם לזווג סוס עם חיפושית? לא XD שמת פעם לק על הסוס שלך? לא לק- אבל שמן פרסות, שזה דומה XD דורה ניראת לך שעירה? כה ובוץ'? מי זה? את יודעת מי זה? לא זה ה קוף הזה,רגע ,הוא קוף בגלל? אולי אולי תלכי לבדוק? אין לי דורה :O פליז?חעחע אני חייבת לדעת !כי אם הוא בן אני הולכת לתבוע את הופ על תכנים אסורים!,הידעת שלדורה ולבוץ יש רומן? D= חח היי רגע !זה אורגיה יש גם תילד הסיני שם!הוא סיני? הא?! נכון הוא סקסי? מי? אבל הו קצת שמנמן ,לא? מייייייי? אולי זה בגלל שטלויזיה מעלה 5 קילו<? חעחע רגע אז בחיים הוא חתיך,יותר נכון? לא :S נכון שדורה סוטה והיא לא מחליפה בגדים? כה XD היא תמיד עם הטייץ הוורוד שנכנס לה לתחת. נכון היא שרמוטה? משהו כזה רגע,את בכלל רואה את דורה? לא XD אבל יש לי בנדוד ואת דורה בבית המילים? הא? ואת דורה בבית הצלילים?הא? ואת דורה בבבית החיות?הא? |הדגשואת דורה בבית הזונות? כה! ואת דורה מחפשת את האבא האמיתי של הילד השמן שלה? הא? ואת דורה מחפשת השתלת פיטמה? כה D= ואת דורה נוסעת לויטנאם חזרה כי הרשיות בארץ עלו עליה? חעחעחע ואת העובדי רשות שעלו על דורה? חעחע והיא עליהם? לא D= בואנה, גם את שמת לב שהיא חשרת טאקט באופנה? לא XD יעני בחיית מילא את מלמדת את הילדות הקטנות להיות זונות,אבל להתלבש ככה? חח בוא נעזוז את בגדיה של דורה לנפשה,הם בטח לא נמצאים עליה עכשיו,איזה מוסיקה את שומעת? כל מיני סוסים נוחרים כזה? כה! האם פעם חשבת לעבור לטקסס ולגדל חמוסים? לא ראית ''תמנסרים מטקסס''? לא נכון זה לא מפחיד בגרוש ואת מוצאת את עצמך פתאום שואלת את עצמך למה סבאל'ה רץ אחריי כוסית בחולצה לבנה שנרטבה עם מסור צעצוע? הא???????? או שלא? לא.. או שכן? לא... איזה גרסה הכי אהבת?נכון מת'יהו מקונהיי חתיך שהוא מנסה לנסר למישהי תפטמה? לא ראיתי את זה >< ואת הוא מגלה שזה סבתא שלו,כי חשוך? XD ואת היא לא רואה אותו,וזה דווקא עושה לה את זה? :( ואז היא מגלה שזה הנכד שלה,ושואלת איפה היאקים? יאקים :O ואז הוא צועק לה, סבתא!המלחמה נגמרה<? הא? הי רגע,גרנמא! דה וואר איז אווואר!!ככה כותביםא ת נכון? הא?!?!?!?1 מה את חושבת עליי עכשיו? שאת משוגעת על כל הראש! משעמם לך? כה כי לא ממש לא אני סתם מציקה לאנשים !אני גם אוהבת להרוד אותם! להרוד? שיט...לא קראת את זה נכון? לא XD אהה אה?את מכירה את פו פייטרס. לא נכון הסולן שלהם חתיך? לא את מכירה את דדיב גורהל ? לא הוא היה מתפופף של נירוונה,את מכירה את נירוונה<כה איך לא? מי אמר שלא איך כן? כי שמעתי אותם הסוסים של שומעים רוק? לא >< הם שומעים שירים ערביים ונוראיים >< כי הם ''גיזעיים'',נכון? לא :S ואין לי סוסים ואז הם מתחילים לעשות פוגו מטורף!>< ואת השטן בא ומחיל לחלוב אותו! >< אוי לא,האם השטן שתה את חלביהם? חח נכון שאני לא יודעת לכתוב? לא :S חלביהם, טוב נו מה את רוצה שאני אכתוב? לכי לישון XD מה יקרה אם ניפגש במפגש פורום? אני אברחחחחחחחחח D= את תנסי לנעול אותי בשירותים ולבתע בי מעשה סדום? מה פתאום XD או שאת תרוצ לשירותים לבד כי את מפחדת? משהו כזה כה אני נשמעת בן אדם נחמד? לא XD סתם נו כן
לא למה? חח XD כן ,למה? כי את חמודה טוב אני לא רוצ הלהפחיד אותך את כמה שאלות לסיום כי אני יכולה להמשיך לכתוב עוד שעה. כי אני חפרנית ,נכון כה? טוב נהנת? כה אז זה סימן שאת מזוכיסטית? לא או שלא? לא מה תעשי אחרי זה,חוץ מללהגיד תודה לאלוהים שזה נגמר??\ אני לא מאמינה בו, בעיה רגע ,אז עכשיו את יעני חוזרת בתשובה? לא לא שיש לי בעיה אם דוסים ,פעם רציתי להיות דוסית,אבל אני פשוט נורא אוהבת את העבודה שלי בית זונות שלי ציפי,גם את? לא יום טוב? תודה D= הלכתי? ככההה D=

sapirosh92

New member
י-ר-ד-ת ע-ל ד-ו-ר-ה!!! :-O

אני בשוק! איך את מעזה?! בושה וחרפה מה שקורה פה!.

למעלה