את שרוטה על כל השכל.
מה הקטע עם הסוסים? אני אוהבת אותם סוסים עושים לך את זה ? כה D= ניסית פעם לחלוב סוס? לא >< ניסית פעם לזווג סוס עם חיפושית? לא XD שמת פעם לק על הסוס שלך? לא לק- אבל שמן פרסות, שזה דומה XD דורה ניראת לך שעירה? כה ובוץ'? מי זה? את יודעת מי זה? לא זה ה קוף הזה,רגע ,הוא קוף בגלל? אולי אולי תלכי לבדוק? אין לי דורה :O פליז?חעחע אני חייבת לדעת !כי אם הוא בן אני הולכת לתבוע את הופ על תכנים אסורים!,הידעת שלדורה ולבוץ יש רומן? D= חח היי רגע !זה אורגיה יש גם תילד הסיני שם!הוא סיני? הא?! נכון הוא סקסי? מי? אבל הו קצת שמנמן ,לא? מייייייי? אולי זה בגלל שטלויזיה מעלה 5 קילו<? חעחע רגע אז בחיים הוא חתיך,יותר נכון? לא :S נכון שדורה סוטה והיא לא מחליפה בגדים? כה XD היא תמיד עם הטייץ הוורוד שנכנס לה לתחת. נכון היא שרמוטה? משהו כזה רגע,את בכלל רואה את דורה? לא XD אבל יש לי בנדוד ואת דורה בבית המילים? הא? ואת דורה בבית הצלילים?הא? ואת דורה בבבית החיות?הא? |הדגשואת דורה בבית הזונות? כה! ואת דורה מחפשת את האבא האמיתי של הילד השמן שלה? הא? ואת דורה מחפשת השתלת פיטמה? כה D= ואת דורה נוסעת לויטנאם חזרה כי הרשיות בארץ עלו עליה? חעחעחע ואת העובדי רשות שעלו על דורה? חעחע והיא עליהם? לא D= בואנה, גם את שמת לב שהיא חשרת טאקט באופנה? לא XD יעני בחיית מילא את מלמדת את הילדות הקטנות להיות זונות,אבל להתלבש ככה? חח בוא נעזוז את בגדיה של דורה לנפשה,הם בטח לא נמצאים עליה עכשיו,איזה מוסיקה את שומעת? כל מיני סוסים נוחרים כזה? כה! האם פעם חשבת לעבור לטקסס ולגדל חמוסים? לא ראית ''תמנסרים מטקסס''? לא נכון זה לא מפחיד בגרוש ואת מוצאת את עצמך פתאום שואלת את עצמך למה סבאל'ה רץ אחריי כוסית בחולצה לבנה שנרטבה עם מסור צעצוע? הא???????? או שלא? לא.. או שכן? לא... איזה גרסה הכי אהבת?נכון מת'יהו מקונהיי חתיך שהוא מנסה לנסר למישהי תפטמה? לא ראיתי את זה >< ואת הוא מגלה שזה סבתא שלו,כי חשוך? XD ואת היא לא רואה אותו,וזה דווקא עושה לה את זה?

ואז היא מגלה שזה הנכד שלה,ושואלת איפה היאקים? יאקים :O ואז הוא צועק לה, סבתא!המלחמה נגמרה<? הא? הי רגע,גרנמא! דה וואר איז אווואר!!ככה כותביםא ת נכון? הא?!?!?!?1 מה את חושבת עליי עכשיו? שאת משוגעת על כל הראש! משעמם לך? כה כי לא ממש לא אני סתם מציקה לאנשים !אני גם אוהבת להרוד אותם! להרוד? שיט...לא קראת את זה נכון? לא XD אהה אה?את מכירה את פו פייטרס. לא נכון הסולן שלהם חתיך? לא את מכירה את דדיב גורהל ? לא הוא היה מתפופף של נירוונה,את מכירה את נירוונה<כה איך לא? מי אמר שלא איך כן? כי שמעתי אותם הסוסים של שומעים רוק? לא >< הם שומעים שירים ערביים ונוראיים >< כי הם ''גיזעיים'',נכון? לא :S ואין לי סוסים ואז הם מתחילים לעשות פוגו מטורף!>< ואת השטן בא ומחיל לחלוב אותו! >< אוי לא,האם השטן שתה את חלביהם? חח נכון שאני לא יודעת לכתוב? לא :S חלביהם, טוב נו מה את רוצה שאני אכתוב? לכי לישון XD מה יקרה אם ניפגש במפגש פורום? אני אברחחחחחחחחח D= את תנסי לנעול אותי בשירותים ולבתע בי מעשה סדום? מה פתאום XD או שאת תרוצ לשירותים לבד כי את מפחדת? משהו כזה כה אני נשמעת בן אדם נחמד? לא XD סתם נו כן
לא למה? חח XD כן ,למה? כי את חמודה טוב אני לא רוצ הלהפחיד אותך את כמה שאלות לסיום כי אני יכולה להמשיך לכתוב עוד שעה. כי אני חפרנית ,נכון כה? טוב נהנת? כה אז זה סימן שאת מזוכיסטית? לא או שלא? לא מה תעשי אחרי זה,חוץ מללהגיד תודה לאלוהים שזה נגמר??\ אני לא מאמינה בו, בעיה רגע ,אז עכשיו את יעני חוזרת בתשובה? לא לא שיש לי בעיה אם דוסים ,פעם רציתי להיות דוסית,אבל אני פשוט נורא אוהבת את העבודה שלי בית זונות שלי ציפי,גם את? לא יום טוב? תודה D= הלכתי? ככההה D=