נושי D=
1. שם: נטע 2. גיל: 14 עוד מעט XD 3. מזל: שור לייק דה XD 4. סגנון מוסיקה מועדף: לא יודעת, :S 5. זמר מועדף: אביב גפן 6. זמרת מועדפת: קרן פלס 7. להקה מועדפת: אממ בית הבובות 8. שיר מועדף: grace kelly-mika 9. מתנגן כרגע ברקע: איזה שיר אחד שצורחיים בו >< 10. עברי או לועזי? עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? הכל. 12. איך קוראים לסולן של משינה? אמממממ נו בנאי... שכחתי 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? על סוסים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי. 16. איך הציונים? חרא 17. והמורים? נחמדים, רובם 18. עושה שעורי בית? לרוב 19. כיתה: ח'4 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אמא\אבא\אח\אחות 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: רכיבה על סוסים ואנגלית 23. מבריזן? לא 24. משקיע בלבוש? לא 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה 27. בעד נודיסטים? לא יודעת 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא תמיד 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא בדיוק XD 30. אהב לקנות בגדים? כה 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: בזבוז כסף 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות: לא 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? שטיח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דברים של בית ספר 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:על השלוחן 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? טלוויזיה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אני כבר לא יודעת :-o 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? אוטואים XD 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? מה אני יודעת, אם אני אלך לבדוק אז זה אומר שהיא קרובה... אממ לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? אם אני אלחץ, המחשב ייכבה 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אין לי אפחד בבית 43. תן חיוך, הכל לטובה. : דה 44. בריכה או ים? תלוי 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? משקפיים כי זה שליטע 50. חורף או קיץ? לא ידוע 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV? הא? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן 54. תמונות או ציורים? תמונות >< 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? תלוי 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לא ספרתי XD 62. מדבר עם אנשים? כה 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? את ליאור פגשתי!!! 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל XDD 65. מוריד דברים? מה? שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? איך לרשום XD לא סתם. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 4 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? קונה 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? רכיבה על סוסים דה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הכל 73. טיפוס ספורטיבי? נחמד 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: שיט בול 75. שעורי ספורט זה..: כייפייייייייי 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? משעמם, מסריח, דבילי 77. איך שרירי הבטן שלך? חזקים אבל יש טיפה מה לשפר 78. ושרירי השכל? חרא 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: גועל נפש 80. אוהב ספורט? כה 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? ? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? הא? 84. משתמש באייקונים? כה D= 84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מסריחים וחמודים 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כהההההD= הסוסה הבאה שתהיה בחווה אחותי הבטיחה שייקראו לה סנורקה D= 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה לא? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא איכס 89. נכון אני משעממת? לאאא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? על הפרצוף 91. מה השעה עכשיו? 00:58 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי התחייבתי 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": הא? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא אני לא מסתכלת על המספרים 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? כה 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא >< 99. אתה במצב רוח טוב? משהו >< 100. איך היה? סבבה