הקורבן

sapirosh92

New member
הקורבן../images/Emo190.gif

כל שבוע נציג ילד\ה וכולם יוכלו לשאול אותו כל מיני שאלות חפרניות וכאלה השבוע: נטע..

sapirosh92

New member
איזה יבשים אתם!!!(חפירההה)

1. שם: 2. גיל: 3. מזל: 4. סגנון מוסיקה מועדף: 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: 10. עברי או לועזי? 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? 12. איך קוראים לסולן של משינה? 13. כוכב נולד-כן או לא? 14. מנגן? על מה? 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? 16. איך הציונים? 17. והמורים? 18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? 22. חוגים: 23. מבריזן? 24. משקיע בלבוש? 25. בגדים רחבים או צמודים? 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? 27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? 30. אהב לקנות בגדים? 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? 33. משקפיים\עדשות: 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? 45. שחור או לבן? 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? 48. חתולים או כלבים? 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? 51. סתיו או אביב? 52. משינה או שייגעצ? 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? 54. תמונות או ציורים? 55. מחשב או טלויזיה? 56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה? 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 62. מדבר עם אנשים? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? 70. עובד על אנשים בצ'אטים? 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 75. שעורי ספורט זה..: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? 78. ושרירי השכל? 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? 96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? 99. אתה במצב רוח טוב? 100. איך היה?

סמיילי8

New member
וואייי הגזמת..!

מסכנה נטעע... את חיברת תשאלות?. משעמם לך רציני1!

netapet2

New member
נושי D=

1. שם: נטע 2. גיל: 14 עוד מעט XD 3. מזל: שור לייק דה XD 4. סגנון מוסיקה מועדף: לא יודעת, :S 5. זמר מועדף: אביב גפן 6. זמרת מועדפת: קרן פלס 7. להקה מועדפת: אממ בית הבובות 8. שיר מועדף: grace kelly-mika 9. מתנגן כרגע ברקע: איזה שיר אחד שצורחיים בו >< 10. עברי או לועזי? עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? הכל. 12. איך קוראים לסולן של משינה? אמממממ נו בנאי... שכחתי 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? על סוסים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי. 16. איך הציונים? חרא 17. והמורים? נחמדים, רובם 18. עושה שעורי בית? לרוב 19. כיתה: ח'4 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אמא\אבא\אח\אחות 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: רכיבה על סוסים ואנגלית 23. מבריזן? לא 24. משקיע בלבוש? לא 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה 27. בעד נודיסטים? לא יודעת 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא תמיד 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא בדיוק XD 30. אהב לקנות בגדים? כה 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: בזבוז כסף 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות: לא 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? שטיח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דברים של בית ספר 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:על השלוחן 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? טלוויזיה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אני כבר לא יודעת :-o 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? אוטואים XD 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? מה אני יודעת, אם אני אלך לבדוק אז זה אומר שהיא קרובה... אממ לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? אם אני אלחץ, המחשב ייכבה 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אין לי אפחד בבית 43. תן חיוך, הכל לטובה. : דה 44. בריכה או ים? תלוי 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? משקפיים כי זה שליטע 50. חורף או קיץ? לא ידוע 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV? הא? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן 54. תמונות או ציורים? תמונות >< 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? תלוי 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לא ספרתי XD 62. מדבר עם אנשים? כה 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? את ליאור פגשתי!!! 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל XDD 65. מוריד דברים? מה? שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? איך לרשום XD לא סתם. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 4 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? קונה 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? רכיבה על סוסים דה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הכל 73. טיפוס ספורטיבי? נחמד 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: שיט בול 75. שעורי ספורט זה..: כייפייייייייי 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? משעמם, מסריח, דבילי 77. איך שרירי הבטן שלך? חזקים אבל יש טיפה מה לשפר 78. ושרירי השכל? חרא 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: גועל נפש 80. אוהב ספורט? כה 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? ? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? הא? 84. משתמש באייקונים? כה D= 84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מסריחים וחמודים 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כהההההD= הסוסה הבאה שתהיה בחווה אחותי הבטיחה שייקראו לה סנורקה D= 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה לא? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא איכס 89. נכון אני משעממת? לאאא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? על הפרצוף 91. מה השעה עכשיו? 00:58 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי התחייבתי 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": הא? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא אני לא מסתכלת על המספרים 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? כה 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא >< 99. אתה במצב רוח טוב? משהו >< 100. איך היה? סבבה

sapirosh92

New member
XDXD

אוטואים עלאאק חח אנחנו באותה כיתה חח גמאני ח'4..(וכן אני באמת קראתי הכל)

netapet2

New member
ריספקט

לי אין כוח לקרוא את מה שכתבתי. ואני יודעת שזה אוטו אחד, ומכונית אחת, ומכוניות ברבים ... אבל זה כיף D= והמשפט שיש לך בחתימה- יש לי אותו ביומן (כי מן הסתם הוספתי אותו אבל עוד לפני שהצטרפתי לפורום)

moruush

New member
היי נטע :)

מה נישמע? איך החיים? הבעל? הכלב? הסוס
? יש לך חבר? איך קוראים לו? בת כמה את? מה התאריך לידה שלך? איזה צבע את הכי אוהבת? איזה צבע את הכי שונאת? מה את אוהבת לאכול? אוהבת מסעדות? ואת ספגטים? איזה מסעדה הכי הכי? [טוב הבנת שאני רעבה
. נמשיך.]
אוהבת ורוד? וכחול? וירוק? ושחור? איזה תוכנית טלוזיה את הכי אוהבת? ולהקה? ושיר? מה יש לך עכשו בPL
? את אוהבת את אמא שלך? את אוהבת את אבא שלך? את האחים שלך? ואותי? שבוע טוב

netapet2

New member
עם תמונה אפילו!

מה נישמע? הכל טוב איך החיים? לרא הבעל? בעל? לא ידוע לי, למה כולם חושבים שיש לי אחד כזה, נשבר לי מזה. הכלב? שניהם בסדר טפוטפוטפו הסוס? אם היה היה טוב. יש לך חבר? לאאאא.... :'( איך קוראים לו? קוראים לו שמנדריק כי הוא לא שמן... בת כמה את? 14 עוד מעט מה התאריך לידה שלך? 18.5.1993 איזה צבע את הכי אוהבת? כחול איזה צבע את הכי שונאת? וורוד מה את אוהבת לאכול? אממ אוכל אוהבת מסעדות? כה ואת ספגטים? כה איזה מסעדה הכי הכי? לא יודעת [טוב הבנת שאני רעבה. נמשיך.] אוהבת ורוד? לא בעע וכחול?יאפי וירוק? יאפי ושחור? יאפי איזה תוכנית טלוזיה את הכי אוהבת? אממ השיר שלנו D= ולהקה? שייגעצ ושיר? grace kelly- mika מה יש לך עכשו בPL ? לא יודעת לא מכירה ת'שיר את אוהבת את אמא שלך? כה את אוהבת את אבא שלך?כה את האחים שלך? כה ואותי? לא D= סתם נו... את חמודע שבוע טוב גמלך!

SoosKatan

New member
נטע

איך החיים? מה אכלת היום? בא לך להיות צמחונית? ואם אני אגיד לך שאני ארצח אותך כי אני יודעת מה התשובה? ועכשיו? טוב התייאשתי. מה כרובי עושה עכשיו? וטינקה שווארמה? ואידו? את יודעת איפה הייתי ב3 ימים האחרונים? איזה צבע מכנסיים את לובשת? וצבע חולצה? ותחתונים? חחחחחחחחחחחחח סתם סתם בשביל הצחוק הממ.. איך קורים לסוסה שלי? איזה צבע היא? מה את הכי אוהבת לאכול? איך בחווה? היית רוצה לעבור חווה? היית רוצה לעבור ביה"ס? וכיתה? ומה עם מיכא"ל? היית עושה עוד קורס? רוצה להתנדב במד"א? את יודעת בת כמה אחותי התינוקת? מה אכלת אתמול לארוחת צהוריים? את יודעת מה אני? אז זהו שלא אכלתי אתמול. חחחחחחח יאלה נטע!! בהייי =)

netapet2

New member
נופי

איך החיים? בסדר מה אכלת היום? חחחחחחחחחחחחחח משהו שהורס לך ת'שאלה הבאה- המבורגר ונקניקייה (ומצהפיצה) בא לך להיות צמחונית? לא ואם אני אגיד לך שאני ארצח אותך כי אני יודעת מה התשובה? אז תרצחי ועכשיו? עדיין טוב התייאשתי. חח מה כרובי עושה עכשיו? בטח ישן מתחת לרגליים של אחותי בחדר מחשב או במקום שלו וטינקה שווארמה? אותו הדבר ואידו? אחותי רכבה עליו היוםםםםםםםםםם!!! וחזרה מאושרת!!! את יודעת איפה הייתי ב3 ימים האחרונים? אממממ בתחרות באלונים איזה צבע מכנסיים את לובשת? ג'ינס וצבע חולצה? גופייה- כתום ותחתונים? שחור ירוק חחחחחחחחחחחחח סתם סתם בשביל הצחוק חח הממ.. איך קורים לסוסה שלי? רוקיטע איזה צבע היא? לבן-אפור+תפוחים כוסיים מה את הכי אוהבת לאכול? לא יודעת נו איך בחווה? סבבה היית רוצה לעבור חווה? לא רק בגלל כמה אנשים היית רוצה לעבור ביה"ס? לא וכיתה? לא ומה עם מיכא"ל? היית עושה עוד קורס? לא כי קורס אחד מספיק (שאלתי) רוצה להתנדב במד"א? לא... אני מפחדת לפעמים מדם וזה XD אבל לא עד כדי כך XD את יודעת בת כמה אחותי התינוקת? אמורה להיות 5 חודשים מה אכלת אתמול לארוחת צהוריים? אממ לא זוכרת... אע... אממ מצה פיצה ושניצל XD את יודעת מה אני? קוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולית D= אז זהו שלא אכלתי אתמול. חח חחחחחחח יאלה נטע!! בהייי =)

SoosKatan

New member
וואלה את גאון =|

שילי היא במת 5 חודשים ואני אכן הייתי בתחרות באלונים. גאון.

netapet2

New member
חחח רוצה לדעת למה?

א' הייתה עכשיו תחרות באלונים, אז ידוע. והיא 5 חודשים כי היא נולדה מתי שהוא ב-11 ואת באת לראות ת'תחרות שלי אז. ואז ספרתי כמה חודשים היא ^^

matron

New member
_

שם: שם משפחה: גיל+כיתה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: תחביב: באיזה גיל הייתי רוצה להיות עכשיו: מתי תלכי לצבא: מה תעשי ביום הראשון בצבא: שיר אהוב של הבויז: שיר עברי אהוב לא של הבויז: זמר אהוב חוץ מהבויז: זמרת אהובה: סלב שנוא בדם: סלב אהוב בדם: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: שיר באנגלית אהוב: הבויז שלי: הגירלז שלי: מה הכי משמח אותך: מה הכי מעליב אותך: מה הכי משכנע אותך: מה הכי כואב לך: מה הכי מרגיז אותך: איזה סוג של אנשים את שונאת: מה את אוהבת אצל חברות שלך: מה את שונאת אצל חברות שלך: בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: מה את אוהבת לאכול: שונאת לאכול: משפט שאת אוהבת: כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: אם את רואה עכשיו את בר רפאלי מה את עושה: אם את רואה עכשיו את נסראללה הכוסית מה את עושה: האם תהרגי מישהו: האם את עושה ש.ב.? מה הממוצע שלך: אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אם מעצבנים אותך מה את עושה: כן או לא: היה לך חבר? רוצה חבר: אוהבת מישהו אהבת אמת? וזה יכול להסתדר: אוהבת את אחים שלך: רוצה מכות: בעד או נגד: ערסים: פרחות: להתנשק צרפתית בגיל 12: עישון: מסיבות: אלכוהול: מוסיקת רוק: דיכאון: להרביץ למורות: להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: ללעוס מסטיק בשיעור: לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): לשיר סרנדה: זה או זה? טלוויזיה או מחשב? אשמור את ליבי או שמחה? הזדמנות שניה או גליה? בא בכאב או האור שבעיניים? אורנית או אורן(חח)? פורום או צ'אט? שאלון או חידון? לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? -שאלות אילו: אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? -שאלות זה או זה: מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? שתייה קרה או חמה? עוף או נקניקיות? מחשב או מחשב נייד? מטוס או אונייה? חשמל או אדם קדמון? בצפר או בית כלא? צעיף או כפפות? ספר או סרט? בובה או פסל? חיה או בן אדם? כלב או חתול? עכבר או גבינה? עיתון או ספר? אולסטר או וואנס? ישראל או כנען? שטן או מלאך? גן עדן או גהנום? השיר שלנו או השמיניה? ערוץ הילדים או ניקולודיאון? רינגטונים או משקפיים שמש? מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? סבתא או סבא? מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? סוודר או מעיל? שקט או רעש? מרק או דייסה? מיסטיקה או פסיכולוגיה? מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? שאלות אסוציאציות: אביב גפן: יין: שמחה: ריקודים: ציפור: מוזיקה: בעלי חיים: ג'ינס: חיים: מוות: אהבה: שינאה: ילדים: הורים: חברים: סוסים: פוליטיקה: מלחמה: שמש: ירח: כוכבים: חלב: מסנג'ר\אייסיקיו: קולנוע: הצלחה: הפסד: בעיות: ספרים: סרטים: שירה: אגדות: השיר שלנו: השמינייה: האלופה: רוני סופר סטאר: פאפרצי: טבע: צה"ל: איטרנט: בני ישראל: בני סלע: יאיר לפיד: איראן: ספורט: פצצת סירחון: מתמטיקה: קיץ: סתיו: חורף: אביב: מיץ פטל: חבר\ה: דם: נישואין: חתונה: ילדים: זיכרון: מסע: אומץ: קושי: טרגדיה: אנטישמים: נעלי בית: אלף לילה ולילה: כת השטן: רצח: אכזבה: MP3: אייפוד: פינגיין: קטנטנות: ספרדית: איטלקית: לב: מוח: רוחאס: פליפה: לואיסנה: עבודה: בית חולים: הלוייה: גן עדן: גהנום: מועדון: שרית חדד: מסטיקים: פילים: שומן: אנורקסיה: כדור-רגל: כדור-סל: דברים אהובים: מאכל אהוב? שתייה אהובה? אומניי מוזיקה אהובים חוץ מאביב? עונה אהובה? צבע אהוב? רגש אהוב? מתקן לונה-פארק אהוב? חיה אהובה? חמש האנשים האהובים ביותר? סרט אהוב? מדינה אהובה? קבוצת ספורט אהובה? סלברטי ישראלי אהוב? כלי רכב אהוב? מכשיר אהוב? הדבר שבלעדיו אין לך חיים? כלי נגינה אהוב? אוכל של סבתא אהוב? נכון לא נכון: נינט עשתה הגדלת חזה? יש דבר כזה ה'? כל מה שבחזקת 0 שווה לאחד? אמא של נסראללה באמת חירבה את נסראללה בגלל המדרש שם שלו? היפופוטם שוקל טון? אם רואים חתל לבן יש שבע שנים רעות? האם זה נכון שבאמת יש את "החור השחור"? נכון שאתה מת לסיים את השאלון?

Baroola

New member
תגידי יש לי שאלה...

אם נטע באמת תענה על כל השאלון הזה.. את הולכת לקרוא את כולו? :\ בשביל מה לשים דברים כל כך ארוכים?

matron

New member
מה רע במה בשאלון?

לא, אני לא הולכת לקרוא את כל השאלון... ומזה משנה אם אני שמה דברים כל כך ארוכים, זה המשחק, ומותר לי לחפור ולהפציץ אותה בשאלות... אני מניחה שאם מישהו אחר מהפורום היה שולח בדיוק את השאלון שאני שלחתי, לא היית שולחת לו ביקורת כזאת.

למעלה