הקורבן

Slow Cheetah

New member
הקורבן../images/Emo190.gif

כל שבוע [כמו שהבטחתי
] ייבחר אחד מישהו שרצה להשתתף במשחק, וישאל שאלות. על הקורבן לענות.
משתתפים: LeAnnDylan
וונקי
RNaon
amit7707
M o n t i
RoXaS
h e n y
shirki3
MirrorGirl
offry13
רחלי בת מקלאוד
lidor203
Pick Me
והמרואיין/ת לשבוע.. |תיפוףברקע| נעה בקולנוע
שרשרו את שאלותיכם אליה.

Slow Cheetah

New member
נעה../images/Emo13.gif

למה את לא כותבת את השם שלך עם ו' אחריי הנ'?
מותר לקרוא לך נועה? הדמות האהובה עלייך בגיבורים היא עדיין סיילר? איך אפשר לאהוב אותו? את יודעת שהוא זונע? היית רוצה שהוא יאכל לך את המוח? עד איזה פרק בעונה השנייה ראית [לא שיש יותר מדיי
]? מה נשמע? איך החיים? איך השביתה? את מתגעגעת לפדר? עזבת את קומונת האדומים? למה?
אם נארגן עוד מפגש, תבואי? מה את חושבת על השאלות שלי? נגמרו לי השאלות.

האלו

למה את לא כותבת את השם שלך עם ו' אחריי הנ'? אמ, כי יש "נעה" כמו שכתוב לי בת.ז וכמו שכתוב בתורה, ויש "נועה" שלא כתוב לי בת.ז ולא כתוב בתורה... מספק?
מותר לקרוא לך נועה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הדמות האהובה עלייך בגיבורים היא עדיין סיילר? יאפ
איך אפשר לאהוב אותו? כי הוא אוכל מוחות שולט
יש לנו משהו במשותף את יודעת שהוא זונע? אחותך היית רוצה שהוא יאכל לך את המוח? גם ככה לא נשאר לי הרבה
עד איזה פרק בעונה השנייה ראית [לא שיש יותר מדיי]? 3 מה נשמע? הכל טוב איך החיים? בזבל, אבל חפיף איך השביתה? ע-נ-ק-י-ת את מתגעגעת לפדר? אני צריכה להפסיק לחפור
וכן נראה לי
עזבת את קומונת האדומים? לא למה? למה לא? אם נארגן עוד מפגש, תבואי? סורי, אין מצב אמא שלי לא בדיוק בעניין.... היא חושבת שכל האינטרנט מלא בפדופילים
מה את חושבת על השאלות שלי? חביבות נגמרו לי השאלות. כה?! ולי נגמר ממך!

Slow Cheetah

New member
את אוהבת השבט? ../images/Emo12.gif

הארי פוטר זה ספר ממש טוב
וואי, שכחתי לשים שם את משפחת סימפסון

MnsuR

New member
מסכים איתך ...

רולינג היא חתיכת חובבנית ששכתבה את שר הטבעות את מחזור שער המוות, תקראו את שתי הסדרות ותבינו, ויש לה את החוצפה להגיש שהיא לא קראה את שתי הסדרות הענקיות האלה!!! היא פשוט גנבה את הכול ולא יצרה כלום, היא שינתה את עלילת הספרים המתוכננת - ראים עד כמה הארבעה הראשונים היו מדהימים והשלושה האחרים נהפכו ל - איך להגיד את זה בעדינות - טיפשים ביותר!!!!!!!!!! עם מלא פגמים בעלילות!!! זה טיפשי!!! אני לא אקרא את זה שוב אף פעם!! זהו אני עובר לדברים איכותיים ... לא של חובבנים!

uriler

New member
תסלח לי, אבל אתה מדבר שטויות.

מחזור שער המוות וסדרת רומח הדרקון האינסופית הן סדרות טובות, שאהבתי מאוד - אבל הן פנטזיה פשוטה מאוד מבחינה ספרותית ועלילתית. הארי פוטר בכלל לא נופל לאותה קטגוריה - אלו לא סיפורי פנטזיה אלא סיפורי אגדה. יכול להיות וסביר להניח שהשראה הדדית יש בין התחומים האלה, וגם אם היא אומרת שהיא לא קראה ייתכן והיא שמעה - אבל זה לא אומר את כל השטויות שכתבת. זכותך לא לאהוב את הספרים... אבל להגיד שזה שטויות ושהיא חובבנית רק מצביע על הפגמים באופייך ולא על בעיות שלה (ואם אתה רוצה להבין קצת יותר על הארי פוטר - חפש בגוגל את אגודת הארי פוטר למבוגרים... אולי זה ילמד אותך לקרוא קצת לפני שאתה קופץ).

זה לא חובבני?

הארי פוטר בנוי כמו הספרים שקראתי בכיתה ג'! הוא צפוי וקיטשי. זה לא אגדה, כי אגדה אגב זה גם סוג של פנטזיה, וזה לא מד"ב, כי זה מטומטם מדי. הדבר הטוב היחיד בהארי פוטר זה אלן ריקמן שמשחק את סנייפ בסרטים. חוץ מזה, זה חרא של דבר. מחזור כישור הזמן, זה אגדה, שר הטבעות, זה אגדה, רומח הדרקון, זה אגדה. להארי פוטר יש עלילה של משחק מחשב.

LeAnnDylan

Well-known member
חמודה את מוכנה להוציא את התסכולים המיניים שלך

במקום אחר? תודה.

Slow Cheetah

New member
טוקיו הוטל זו איזו להקה של הומואים מסורסים,

ששרים בגרמנית
עכשיו הבנת?

את דפוקה

או שאת עושה בכוונה? כיתה ג'? את אמנם צודקת בהגדרה שלך, אבל הספר לא עד כדי כך צפוי. ואם כבר מדברים על הסרטים- הם הופכים ליותר ויותר דפוקים

uriler

New member
עם כל הכבוד - רומח הדרקון זה לא אגדה, ושר

הטבעות - ממש לא! אם תגידי למישהו מאגודת הטולקינאים ששר הטבעות (או טולקין בכלל) זה אגדה הוא יזרוק עלייך משהו. סיפור פנטזיה הוא סיפור שמתרחש בעולם בו חוקי הטבע שונים לחלוטין מאלו המוכרים לנו, ולכן סיפוריהם של טרייסי והיקמן מחד או טולקין מאידך הם פנטזיה. לעומת זאת - סיפורי אגדה הם סיפורים בהם העולם המוכר לנו הוא הבסיס, ויש מעט הרחבה הכוללת קסם או דברים דומים. למשל - בסיפורי האחים גרים תמיד הבסיס היה מציאות מוכרת, שסביבה התרחשו דברים קסומים / אפלים ומוזרים. בסדרת הארי פוטר - המצב הראשוני הוא עולם רגיל, אנגליה בתקופתנו ולפתע אנו מגלים את עניין הקסם (מלבד הפרק הראשון הקצר שהוא מעין טיזר). אם נשווה את רומח הדרקון או שער המוות - הפתיחה ארוכה מאוד יחסית, רק כדי שנבין כיצד פועל העולם. לכן - הם פנטזיה וזה אגדה (אגב - אני מאוד אוהב פנטזיה, וממליץ בחום על ארבעת הספרים בסדרת מלחמת הבקיע - הם מעולים). על הארי פוטר אי אפשר להסתכל כפשוטו, אני אחרי לפחות 10 פעמים שקראתי כל ספר בסדרה (חוץ מהשביעי שקראתי פעמיים עד עכשיו), ואני עדיין מגלה דברים שפספסתי וסוגר מעגלים - שוב ושוב.

למעלה