הקורבן

Slow Cheetah

New member
הקורבן../images/Emo190.gif

טוב, היו כאלו שלא אישרו השתתפות במשחק, אבל לאחר שהם נמצאים בפורום אז השארתי אותם פה. כאלו שהורדתי, ורוצים לחזור לרשימה, שיכתבו ואני אוסיף.
כל שבוע [כמו שהבטחתי
] ייבחר אחד מישהו שרצה להשתתף במשחק, וישאל שאלות. על הקורבן לענות.
משתתפים: LeAnnDylan
וונקי
RNaon
amit7707
Lion_Heart
M o n t i
נעה בקולנוע
RoXaS
h e n y
shirki3
MirrorGirl
Ronyyyy
offry13
רחלי בת מקלאוד
lidor203
Pick Me
והמרואיין/ת לשבוע.. |תיפוףברקע| Lion_Heart
שרשרו את שאלותיכם אליו.

Slow Cheetah

New member
אלון../images/Emo24.gif

איך ההרגשה לדעת שאתה הולך לפסטיבל אייקון ואני לא?
מה שלום ווים וצ'יז?
שנינו יודעים שצו'צו' יותר שולט
מתי תקליט את עצמך שוב?
אתה בא למפגש?

Lion_Heart

Well-known member
תשובותי

איך ההרגשה לדעת שאתה הולך לפסטיבל אייקון ואני לא? : כיף
מה שלום ווים וצ'יז? שולטות בעולם...כרגיל שנינו יודעים שצו'צו' יותר שולט...ממש לא מתי תקליט את עצמך שוב?לעולם לא ! אתה בא למפגש? אני אבדוק עם הסוכן שלי

וונקי

New member
היי אלון

מה קורה? מה עושה כרגע? איך עבר אילך היום? מה אתה הכי רוצה לעשות כרגע? לישון או להיות ער?

Lion_Heart

Well-known member
תשובותי-חלק-ב

מה קורה? הכל סבבה מה עושה כרגע?משחק world of warcraft איך עבר אילך היום?שעמום מה אתה הכי רוצה לעשות כרגע?ליסוע לדרום(אני עושה את זה עוד שעתיים) לישון או להיות ער?ער

../images/Emo221.gif Hey Alon!

אז איך זה להיות הקורבן? איך זה שאין לי שאלות בזמן האחרון? איך היה הצום {אם צמת}? מה ההרגשה שמחר הפרק הראשון? למה הזברה לובשת פיג'מה?

Lion_Heart

Well-known member
נושא

אז איך זה להיות הקורבן?לא כמו הפירסומים איך זה שאין לי שאלות בזמן האחרון?מה קורה איתך? איבדת את זה? איך היה הצום {אם צמת}?לא...יכול...לכתוב...רעב...מדי מה ההרגשה שמחר הפרק הראשון?סחרחורת למה הזברה לובשת פיג'מה?כי מה, היא תישן בעירום?

lidor203

New member
אלון..

תגיד, מה נשמע?|פה אתה אמור פשוט לרשום מה נשמע?| ועכשיו תענה על השאלה... איך עבר עלייך היום? תשמח לעת ששלי היה קל מאוד..רק 3 שעות אנגלית... תגיד איך זה לדעת יותר טוב מהמורה שלך אנגלית? יש מצב אתה מעביר לי קצת מח? ועכשיו? אולי עכשיו? לא? טוב נו שיהיה... זהו נגמרו לי הרעיונות..לילה טוב ותהנה מלענות לי...

Lion_Heart

Well-known member
נושא-2

תגיד, מה נשמע?|פה אתה אמור פשוט לרשום מה נשמע?|::ככה כזה...רעב לי קצת ועכשיו תענה על השאלה... איך עבר עלייך היום?נהדר., אבל לא אכלתי הרבה תשמח לעת ששלי היה קל מאוד..רק 3 שעות אנגלית... רק 3? תגיד איך זה לדעת יותר טוב מהמורה שלך אנגלית? הרגשת עליונות שחבל על הזמן
יש מצב אתה מעביר לי קצת מח?לא ועכשיו?לא אולי עכשיו?עזוב,תי באמא ש"ך לא? טוב נו שיהיה...ככה מותרים? כמעט הסכמתי

למעלה