הקורבן

Slow Cheetah

New member
הקורבן../images/Emo190.gif

טוב, למרות שאמרתי שצריך לאשר השתתפות בקורבן, ומי שלא יירד מהרשימה, אני נותנת שבוע נוסף לאשר. השבוע זו הרשימה הרגילה, למרות שמי שרצה להצטרף כבר יצורף. כל שבוע [כמו שהבטחתי
] ייבחר אחד מישהו שרצה להשתתף במשחק, וישאל שאלות. על הקורבן לענות.
משתתפים: LeAnnDylan
וונקי
RNaon
amit7707
Lion_Heart
M o n t i
bobotheclown
נעה בקולנוע
meyda139
RoXaS
h e n y
shirki3
MirrorGirl
kuyi11
Ronyyyy
offry13
kp2704
רחלי בת מקלאוד
lidor203
Pick Me
והמרואיין/ת לשבוע.. |תיפוףברקע| MirrorGirl
שרשרו את שאלותיכם אליה.

וונקי

New member
שלום

מה קורה? איך עבר אילך היום? איך עבר אילך שישי שבת? מה עשית בשישי שבת? מה עשית היום? מה את עושה עכשיו? לישון או להיות ער? ים או בריכה? להיות עם בגדים או בלי אבא או אמא? במבה צהובה או במבה של תינוק? מה את חושבת על סמים? סקס? סגריות? בנים? בנות? עלי? על כנוי שלי? שאלה אחורנה מה את חושבת על שאלון הזה?

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gif

מה קורה? כלום איך עבר אילך היום? אחלה איך עבר אילך שישי שבת? מצוין מה עשית בשישי שבת? ישנתי מה עשית היום? ראיתי טלויזיה ולמדתי מה את עושה עכשיו? רואה פרויקט מסלול ועונה על השאלון הזה לישון או להיות ער? לישון ים או בריכה? ים להיות עם בגדים או בלי? עם אבא או אמא? שניהם במבה צהובה או במבה של תינוק? תינוק מה את חושבת על סמים?
סקס? - סגריות?
בנים?
בנות? :) עלי? את אחלה בחלה על כנוי שלי? פשוט מדהים שאלה אחורנה מה את חושבת על שאלון הזה? נחמד

kuyi11

New member
שלום.

מה שלומך? מה ככה? איך החיים? למה הכינוי? מאיפה בארץ? מה את חושבת על החתימה שלי? מתרגשת? לקראת זה שיש שבוע בלבד עד העונה החדשה של גיבורים? נכון מרגש? אבל ממש מרגש, נכון? לא? טוב בי

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gif

מה שלומך? שלומי מצוין, מה אצלך? מה ככה? כלום איך החיים? נחמדים למה הכינוי? כי בקליפ של להקה אהובה עלי הכינוי של הסולן היה מירור בוי מאיפה בארץ? י-ם מה את חושבת על החתימה שלי? מדהימה מתרגשת? אחושרמוטה לקראת זה שיש שבוע בלבד עד העונה החדשה של גיבורים? כן
נכון מרגש? כע אבל ממש מרגש, נכון? כןןןןןןןןןןן!!! שיאו אנלא יכולה לנשום! לא? כן טוב בי

Slow Cheetah

New member
היי. ^^

את יודעת שאת לא מתחברת הרבה?
את צריכה לתת לי שוב פרטים מזהים שלך שוב
כמו שם וכאלו, כי שכחתי
מה נשמע?
את יודעת שאני אוהבת אותך?
את אוהבת אותי?
מה את אומרת על הנישואים המדהימים שלי ושל פיטר?

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gifשלום

את יודעת שאת לא מתחברת הרבה? אין זמן את צריכה לתת לי שוב פרטים מזהים שלך שוב כמו שם וכאלו, כי שכחתי , אוקע מה נשמע? אחלה את יודעת שאני אוהבת אותך? עכשיו אני יודעת
את אוהבת אותי? אהא מה את אומרת על הנישואים המדהימים שלי ושל פיטר? את חייה בסרט

למעלה