המממ
איפה את חוגגת את ראש השנה? בעולם החלומות הנחמד. אני אשן כל הרבעוש. (יצאתי שלשוש, יאאא!!!) מה את מאחלת לי לשנה החדשה? אני מאחלת לך כל מה שאתה מאחל לי. מה את מאחלת לפורום לכבוד השנה החדשה? שלא יאכל ראש של דג, זה מגעיל|: ושיהיה ל קצת יותר זמן לכתוב בו, שיהיה קצת יותר אדום בפורום היפה והמגניב שלנו! (למען האמת זמן יש לי קצת,אבל כוח אין לי. צבא, אתם יודעים.) את אוהב תפוח בדבש? לא
ודג? לא.
ורימונים? לא
טעמת פעם ליקר רימונים? לא, אבל הכריחו אותי פעם לשתות מיץ רימונים. זה היה ממש מגעיל. נכון שזה כ"כ טעים? כן, שיהיה. את אוהבת להשתכר? לא, לא ממש. מה את עושה שאת משתכרת? הלוואי שהייתי זוכרת... פעם שכבת עם מישהו בעודך שיכורה ולא היית מודעת למצב? הלוואי שהייתי זוכרת... לא, סתם, ככל הידוע לי - לא.|: מה תעשי עם תיכנסי להריון מחבר שלך לפני הנישואין? איזה חבר? ומה תעשי עם תיכנסי להריון ממישהו שאת בכלל לא מכירה? אני לא עונה על שאלות שיש בהן שגיאות כתיב ואין לי תשובה שנונה לענות עליהן. ואם תכנסי להריון מבראד פיט? איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גועל נפש!!!!! ומייקל לואיס? *רצה להקיא* דרייק בל? יחסית לאלו למעלה הוא עוד נראה בסדר. ג'יימי לין ספירס? מי זו...? נכון היא השמינה? מצידי שתאכל את עצמה למוות|: נכון זה די פאדיחה להיות אחות של בריטני סיפרס? פאדיחה להיות *הכל* של בריטני ספירס. איפה את רוצה לגור שתגדלי? בבית של הדס. ואיפה את רוצה לעבוד? מזכירה של הדס
ראית את הסרט היירספריי? אה... לא. איזה שירים יפים יש שמה?! אה.... לא. לאיזה תקופה תרצי לחזור- שנות ה-50, 60, 70 או 80? שישים! ביטלמאניה! למה? הביטלס, דההה. את חושבת שסמים זה מגניב? ממש לא. אבל אני חושבת שהביטלס זה מגניב, ולהקשיב לשירים שלהם זה חות או יותר כמו להיות על סמים. זה נחשב? (אני צוחקת, בהחלט בהחלט בהחלט ננגד סמים, זה משהו שהורס לך את המוח, את הזיכרון, את המשפחה, את חיי החברה ואת החיים.) את רואה מופע שנות ה-70? כן. נכון דונה היא בעצם גבר שהתחזה לאישה כדי לקבל תפקיד בתוכנית טלוויזיה? איך אתה מעז?! דונה היא אלוהים! (וכן, אלוהים היא אכן אישה.) ונכון שהיא ממש מכוערת? אני שונאת אותך
מה את חושבת על החמור של האמיול? *מדלגת* וה-K של הקאזה? *בין* והאנשים השמנים של מסנג'ר? *שאלות* והפרח של האייסיקיו? *טיפשיות* איזה צבע הכי יפה- ירוק, כחול, סגול או צהוב? *ממש* את אוהבת את בנות הפאוור פאף? מי לא? אם יביאו לך אקדח ויתנו לך לירות במי שאת רוצה, במי תבחרי? בך. מה צבע השיער שלך? תלוי. המקורי חום כהה, הנוכחי חום בהיר שדהה אז הוא חצי חום כהה וחצי חום בהיר עם פסים בלונדינים. את רוצה לצבוע לאדום? לא.... צבעתי קצת. צריך לגוון קצת. וסגול? לא תקני! וירוק זית? הייתי צובעת, אבל זה יצור ניגוד עם המדים הבהירים של חיל האוויר. מה צבע העיינים שלך? חום יפה ומגניב. את רוצה עיינים כחולות? לא, לא ממש. וסגולות? לא, לא ממש. את אוהבת ברביות? בראץ' חביבות עלי יותר. נכון זה מעצבן שאין להם פיטמות? פעםאני וחברה ציירנו להן פיטמות. הסיפור המלא מאחורי זה מסובך וארוך, אבל מצחיק ואני לא אספר לכם אותו לעולם וגם הבלונד שלהם נראה כמו שיער של זקנים! די לדון בברביות, אני לא בת ארבע. אני משחקת בברביות למתקדמים: סימס! את אוהבת זקנים? אה.... אני לא אוהבת אותך... זה מספיק? איפה את רוצה שיקברו אותך? בספריה עירונית ואז אני אחזור בתור רוח ואפחיד ילדים קטנים. ומה ירשמו לך על הקבר? "טוב, נו, עכשיו תהיה לכם מנוחה ממני.... נראה לכם?!" ואז אני אחזור בתור רוח להציק לכולם. גיהנום או גן עדן? להישאר פה.
את מאמינה ברוחות? כשאני אחזור בתור רוח אני אתחיל להאמין ברוחות. ואני בהחלט אחזור בתור רוח. וגילגול נשמות? *פיהוק* ואלוהים? אין לי כוח לשאלות האלו בשעה כזו. וסנאים סגולים שאוכלים מוחות של ילדות שקוראים להן מאיה? אה! אבל לא קוראים לי מאיה! את השם המלא שלי אתם בחיים לא תגלו! (דסי, שקט.) את אוהבת מדוזה? אה...? ואת נימו? בטח.. אני אוהבת אותו במיוחד כשהוא עם אורז, בצורת סושי. איזה סרט של דיסני הכי אהבת? בת הים הקטנה. נכון אריאל היא הנסיכה הכי יפה בעולם? ברור. מי מפקפק בזה?! נכון את רוצה להיות בת ים? לא, לא ממש. אני אוהבת את האפשרות שיש לי לרוץ. וב, אני לא ממש יכולה לרוץ, כי מתחתי רצועה ברגל... או ללכת, אם מדברים על זה. מה אכפת לי זה לא שאני צריכה ללכת, אני ג'ובניקית בקרייה! מה את חושבת על העיר בת ים? בואו תראו יש מכות! ות"א? עזריאלי! ונהריה? בחיים לא הייתי שם. ואילת? כנ"ל. וחברון? הייתי שם. מקום יפה. איפה את גרה בכלל? אשקלון. ואיפה את משרתת? תקרא תשובות קודמת, לעזאזל! את אוהבת את הצבע של המדים שלך? תקרא שאלות קודמות, לעזאזל! לא סתם חפרתי! את יודעת שנגמרו לי השאלות? כן, שיהיה. בכל מקרה, הבנות בקורס שלי קוראות לי חפרנית, ואני לא מבינה כל כך למה, וידיד שלי אתמול אמר שהן צודקות...]; סתם, לא נגמר... אבל אין לי עצבאות.. אצבעות************** יאללה ביי! שנה טובה! טהטה