הקורבן

Slow Cheetah

New member
הקורבן../images/Emo190.gif

כל שבוע [כמו שהבטחתי
] ייבחר אחד מישהו שרצה להשתתף במשחק, וישאל שאלות. על הקורבן לענות.
משתתפים: LeAnnDylan
וונקי
RNaon
amit7707
Lion_Heart
M o n t i
bobotheclown
נעה בקולנוע
meyda139
RoXaS
h e n y
shirki3
MirrorGirl
kuyi11
Ronyyyy
offry13
kp2704
רחלי בת מקלאוד
lidor203
והמרואיין/ת לשבוע.. |תיפוףברקע| דנטארתורדנט
שרשרו את שאלותיכם אליה.

וונקי

New member
מאיה

מה קורה איתך בובה? האם אי פעם ימאס לך מיני? נכון שאת רוצה להרביץ לי על זה שאת עושה עכשיו קורס אחר? למה בחרת את כנוי הזה? מה את חושבת על עצמך? ועלי? מה הדבר שאת הכי רוצה לעשות ברגע נתון זה? מה את עושה ברגע זה? איזה סרט דסני את הכי אוהבת? איזה סרט את הכי רוצה לראות? ים או בריכה? מתוק או מלוח? את עדין רוצה אותי אצלך בית? אם כן אז למה (לא לענות ככה) טוב אני יפסיק עכשיו

מיאו

מה קורה איתך בובה? הבטן שלי כואבת]; האם אי פעם ימאס לך מיני? נראה לך?! נכון שאת רוצה להרביץ לי על זה שאת עושה עכשיו קורס אחר? המממ כן, די. אבל אמא שלי רוצה יותר להרביץ לך. למה בחרת את כנוי הזה? כי זה כינוי מסובך שרק חכמים מבינים. מה את חושבת על עצמך? שאני מגניבה לאללה ומה אני עושה עם יצור כמוך ועלי? שני אוהבת אותך עשי לי ילדים
מה הדבר שאת הכי רוצה לעשות ברגע נתון זה? לישון. מה את עושה ברגע זה? עונה על השאלון? איזה סרט דסני את הכי אוהבת? בת הים הקטנה. איזה סרט את הכי רוצה לראות? הממממ.... לא זוכרת|: ים או בריכה? בריכה. לא, ים. לא, בריכה! ים ואז בריכה! או הפוך. מתוק או מלוח? מתוק. את עדין רוצה אותי אצלך בית? בטח אם כן אז למה (לא לענות ככה) לא עניתי כן, עניתי בטח,אז אני פטורה מלענות על השאלה הזו. טוב אני יפסיק עכשיו - למה? היה כיף.

אחלה שנה ../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif

איפה את חוגגת את ראש השנה? מה את מאחלת לי לשנה החדשה? מה את מאחלת לפורום לכבוד השנה החדשה? את אוהב תפוח בדבש? ודג? ורימונים? טעמת פעם ליקר רימונים? נכון שזה כ"כ טעים? את אוהבת להשתכר? מה את עושה שאת משתכרת? פעם שכבת עם מישהו בעודך שיכורה ולא היית מודעת למצב? מה תעשי עם תיכנסי להריון מחבר שלך לפני הנישואין? ומה תעשי עם תיכנסי להריון ממישהו שאת בכלל לא מכירה? ואם תכנסי להריון מבראד פיט? ומייקל לואיס? דרייק בל? ג'יימי לין ספירס? נכון היא השמינה? נכון זה די פאדיחה להיות אחות של בריטני סיפרס? איפה את רוצה לגור שתגדלי? ואיפה את רוצה לעבוד? ראית את הסרט היירספריי? איזה שירים יפים יש שמה?! לאיזה תקופה תרצי לחזור- שנות ה-50, 60, 70 או 80? למה? את חושבת שסמים זה מגניב? את רואה מופע שנות ה-70? נכון דונה היא בעצם גבר שהתחזה לאישה כדי לקבל תפקיד בתוכנית טלוויזיה? ונכון שהיא ממש מכוערת? מה את חושבת על החמור של האמיול? וה-K של הקאזה? והאנשים השמנים של מסנג'ר? והפרח של האייסיקיו? איזה צבע הכי יפה- ירוק, כחול, סגול או צהוב? את אוהבת את בנות הפאוור פאף? אם יביאו לך אקדח ויתנו לך לירות במי שאת רוצה, במי תבחרי? מה צבע השיער שלך? את רוצה לצבוע לאדום? וסגול? וירוק זית? מה צבע העיינים שלך? את רוצה עיינים כחולות? וסגולות? את אוהבת ברביות? נכון זה מעצבן שאין להם פיטמות? וגם הבלונד שלהם נראה כמו שיער של זקנים! את אוהבת זקנים? איפה את רוצה שיקברו אותך? ומה ירשמו לך על הקבר? גיהנום או גן עדן? את מאמינה ברוחות? וגילגול נשמות? ואלוהים? וסנאים סגולים שאוכלים מוחות של ילדות שקוראים להן מאיה? את אוהבת מדוזה? ואת נימו? איזה סרט של דיסני הכי אהבת? נכון אריאל היא הנסיכה הכי יפה בעולם? נכון את רוצה להיות בת ים? מה את חושבת על העיר בת ים? ות"א? ונהריה? ואילת? וחברון? איפה את גרה בכלל? ואיפה את משרתת? את אוהבת את הצבע של המדים שלך? את יודעת שנגמרו לי השאלות? סתם, לא נגמר... אבל אין לי עצבאות.. יאללה ביי! שנה טובה!

המממ

איפה את חוגגת את ראש השנה? בעולם החלומות הנחמד. אני אשן כל הרבעוש. (יצאתי שלשוש, יאאא!!!) מה את מאחלת לי לשנה החדשה? אני מאחלת לך כל מה שאתה מאחל לי. מה את מאחלת לפורום לכבוד השנה החדשה? שלא יאכל ראש של דג, זה מגעיל|: ושיהיה ל קצת יותר זמן לכתוב בו, שיהיה קצת יותר אדום בפורום היפה והמגניב שלנו! (למען האמת זמן יש לי קצת,אבל כוח אין לי. צבא, אתם יודעים.) את אוהב תפוח בדבש? לא
ודג? לא.
ורימונים? לא
טעמת פעם ליקר רימונים? לא, אבל הכריחו אותי פעם לשתות מיץ רימונים. זה היה ממש מגעיל. נכון שזה כ"כ טעים? כן, שיהיה. את אוהבת להשתכר? לא, לא ממש. מה את עושה שאת משתכרת? הלוואי שהייתי זוכרת... פעם שכבת עם מישהו בעודך שיכורה ולא היית מודעת למצב? הלוואי שהייתי זוכרת... לא, סתם, ככל הידוע לי - לא.|: מה תעשי עם תיכנסי להריון מחבר שלך לפני הנישואין? איזה חבר? ומה תעשי עם תיכנסי להריון ממישהו שאת בכלל לא מכירה? אני לא עונה על שאלות שיש בהן שגיאות כתיב ואין לי תשובה שנונה לענות עליהן. ואם תכנסי להריון מבראד פיט? איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גועל נפש!!!!! ומייקל לואיס? *רצה להקיא* דרייק בל? יחסית לאלו למעלה הוא עוד נראה בסדר. ג'יימי לין ספירס? מי זו...? נכון היא השמינה? מצידי שתאכל את עצמה למוות|: נכון זה די פאדיחה להיות אחות של בריטני סיפרס? פאדיחה להיות *הכל* של בריטני ספירס. איפה את רוצה לגור שתגדלי? בבית של הדס. ואיפה את רוצה לעבוד? מזכירה של הדס
ראית את הסרט היירספריי? אה... לא. איזה שירים יפים יש שמה?! אה.... לא. לאיזה תקופה תרצי לחזור- שנות ה-50, 60, 70 או 80? שישים! ביטלמאניה! למה? הביטלס, דההה. את חושבת שסמים זה מגניב? ממש לא. אבל אני חושבת שהביטלס זה מגניב, ולהקשיב לשירים שלהם זה חות או יותר כמו להיות על סמים. זה נחשב? (אני צוחקת, בהחלט בהחלט בהחלט ננגד סמים, זה משהו שהורס לך את המוח, את הזיכרון, את המשפחה, את חיי החברה ואת החיים.) את רואה מופע שנות ה-70? כן. נכון דונה היא בעצם גבר שהתחזה לאישה כדי לקבל תפקיד בתוכנית טלוויזיה? איך אתה מעז?! דונה היא אלוהים! (וכן, אלוהים היא אכן אישה.) ונכון שהיא ממש מכוערת? אני שונאת אותך
מה את חושבת על החמור של האמיול? *מדלגת* וה-K של הקאזה? *בין* והאנשים השמנים של מסנג'ר? *שאלות* והפרח של האייסיקיו? *טיפשיות* איזה צבע הכי יפה- ירוק, כחול, סגול או צהוב? *ממש* את אוהבת את בנות הפאוור פאף? מי לא? אם יביאו לך אקדח ויתנו לך לירות במי שאת רוצה, במי תבחרי? בך. מה צבע השיער שלך? תלוי. המקורי חום כהה, הנוכחי חום בהיר שדהה אז הוא חצי חום כהה וחצי חום בהיר עם פסים בלונדינים. את רוצה לצבוע לאדום? לא.... צבעתי קצת. צריך לגוון קצת. וסגול? לא תקני! וירוק זית? הייתי צובעת, אבל זה יצור ניגוד עם המדים הבהירים של חיל האוויר. מה צבע העיינים שלך? חום יפה ומגניב. את רוצה עיינים כחולות? לא, לא ממש. וסגולות? לא, לא ממש. את אוהבת ברביות? בראץ' חביבות עלי יותר. נכון זה מעצבן שאין להם פיטמות? פעםאני וחברה ציירנו להן פיטמות. הסיפור המלא מאחורי זה מסובך וארוך, אבל מצחיק ואני לא אספר לכם אותו לעולם וגם הבלונד שלהם נראה כמו שיער של זקנים! די לדון בברביות, אני לא בת ארבע. אני משחקת בברביות למתקדמים: סימס! את אוהבת זקנים? אה.... אני לא אוהבת אותך... זה מספיק? איפה את רוצה שיקברו אותך? בספריה עירונית ואז אני אחזור בתור רוח ואפחיד ילדים קטנים. ומה ירשמו לך על הקבר? "טוב, נו, עכשיו תהיה לכם מנוחה ממני.... נראה לכם?!" ואז אני אחזור בתור רוח להציק לכולם. גיהנום או גן עדן? להישאר פה.
את מאמינה ברוחות? כשאני אחזור בתור רוח אני אתחיל להאמין ברוחות. ואני בהחלט אחזור בתור רוח. וגילגול נשמות? *פיהוק* ואלוהים? אין לי כוח לשאלות האלו בשעה כזו. וסנאים סגולים שאוכלים מוחות של ילדות שקוראים להן מאיה? אה! אבל לא קוראים לי מאיה! את השם המלא שלי אתם בחיים לא תגלו! (דסי, שקט.) את אוהבת מדוזה? אה...? ואת נימו? בטח.. אני אוהבת אותו במיוחד כשהוא עם אורז, בצורת סושי. איזה סרט של דיסני הכי אהבת? בת הים הקטנה. נכון אריאל היא הנסיכה הכי יפה בעולם? ברור. מי מפקפק בזה?! נכון את רוצה להיות בת ים? לא, לא ממש. אני אוהבת את האפשרות שיש לי לרוץ. וב, אני לא ממש יכולה לרוץ, כי מתחתי רצועה ברגל... או ללכת, אם מדברים על זה. מה אכפת לי זה לא שאני צריכה ללכת, אני ג'ובניקית בקרייה! מה את חושבת על העיר בת ים? בואו תראו יש מכות! ות"א? עזריאלי! ונהריה? בחיים לא הייתי שם. ואילת? כנ"ל. וחברון? הייתי שם. מקום יפה. איפה את גרה בכלל? אשקלון. ואיפה את משרתת? תקרא תשובות קודמת, לעזאזל! את אוהבת את הצבע של המדים שלך? תקרא שאלות קודמות, לעזאזל! לא סתם חפרתי! את יודעת שנגמרו לי השאלות? כן, שיהיה. בכל מקרה, הבנות בקורס שלי קוראות לי חפרנית, ואני לא מבינה כל כך למה, וידיד שלי אתמול אמר שהן צודקות...]; סתם, לא נגמר... אבל אין לי עצבאות.. אצבעות************** יאללה ביי! שנה טובה! טהטה

וונקי

New member
מאיה מאיה

אני יודעת שהכבר שאליתי אותך שואלת אבל אחרי שאלון אורך שענית עכשיו מה את חושבת על זה שאני ערה עכשיו? למה לעזה את רוצה להיות הפקדיה שלי? ועוד יותר מוזר את רוצה לגור אצלי? ואם את באמת רוצה שאני ישן אצלך תיני לי סיבה טובה לזה(אני טיפוס עסוק) אבל אם אני ישן אצלך אמא שלך לא תרביץ לי? מה את הכי רוצה ללמוד? מה את חושבת שאני צריכה ללמוד? נכון שכייף לדבר בטלפון?(ולא לענות כן ובטח רוצה תושבה ארוכה ומסבירה) יאללה אני הוכלת עכשיו נכון שאת שמחה?

h e n y

New member
היי לך

בת כמה את? מאיפה?? מה את אוהבת לעשות? איזה עוד סדרות את רואה חוץ מגיבורים? ורוד או שחור? איזה דמות את הכי אוהבת? איזה דמות את הכי היית רוצה לשחק? איזה דמות היית רוצה שיחסלו בעונה השנייה? אם היית מצטרפת לגיבורים איזה דמות היית רוצה לשחק{כאילו דמות חדשה לא להיות במקום דמות}? איזה כוח היית רוצה שיהיה לך בחיים האמיתיים?

שנה טובה ושבוע טוב

בת כמה את? 19 וחודשיים מאיפה?? אשקלון מה את אוהבת לעשות? לראות גיבורים, לשחק במשחב, לקרוא ולחפור לאנשים. איזה עוד סדרות את רואה חוץ מגיבורים? האוס, אם יש לי זמן. ורוד או שחור? ורוד ושחור ביחד. איזה דמות את הכי אוהבת? ג'סיקי וקנדיס איזה דמות את הכי היית רוצה לשחק? ג'סיקי איזה דמות היית רוצה שיחסלו בעונה השנייה? מאט. פוי, שונאת אותו אם היית מצטרפת לגיבורים איזה דמות היית רוצה לשחק{כאילו דמות חדשה לא להיות במקום דמות}? המממממ איזו אחת טלקינטית. איזה כוח היית רוצה שיהיה לך בחיים האמיתיים? זיכרון.

Winter Blue1

New member
שאלותיי ^^

טוב אז דבר ראשון... איך קוראים לך? נכון שזה מוזר שאני לא יודעת איך קוראים לך? הרי את כזאת מפורסמת... שאני לא אדע?! בורות... פשוט בורות... לא? טוב בכל מקרה, די ברבורי שכל יאללה שאלות 1. בת כמה את? 2. באיזה כיתה במידה וזה רלוונטי? 3. אזור מגורים? 4. אני לא פדופילית בתחפושת פשוט מעניין אותי... 5. אז אל תפחדי טוב? 6. יאיי!!!!! 7. בכל מקרה, אוהבת גיבורים? 8. טוב זו הייתה שאלה טיפשית, מי לא אוהב?! 9. מי הדמות האהובה עליך? 10. והשנואה? 11. ומה ינגנו בחתונה שלך? 13. סתם סתם.. 14. אז מה את עושה עכשיו? 15. וזה מעניין? 16. תגידי, יש לך שיעורים לחופש? 17. הרבה? 18. ועשית אותם כבר? 19. בטח היה משעמם... נכון? 20. קיצר, שמת לב שאין שאלה 12? 21. עכשיו בטח הצצת למעלה ובדקת 22. חהחה באמת עשית את זה!! XD 23. או שלא... לא? 24. טוב בכל מקרה, את עוסקת באיזשהו ספורט? 25. איזה אם כן? 26. טוב לי קצת נמאס להמשיך עם השאלות... 27. אז אם יש לך משהו להוסיך, מוזמנת 28. אוי רגע, למה שתוסיפי לשאולות שלך?! 29. עזבי זו לא השעה שלי 30. קיצר, ביי ביי ^^

המממ מעו

טוב אז דבר ראשון... איך קוראים לך? מאיה המגניבה נכון שזה מוזר שאני לא יודעת איך קוראים לך? באמת מוזר, לאור זה שכל הודעה שניה מזכירים אותי. הרי את כזאת מפורסמת... הממ שאני לא אדע?! ברור ברור בורות... פשוט בורות... לא? פשוט פשע טוב בכל מקרה, די ברבורי שכל יאללה שאלות 1. בת כמה את? 19 וחודשיים 2. באיזה כיתה במידה וזה רלוונטי? לא רלוונטי. חהחה. אני בצבא. 3. אזור מגורים? אשקלון. 4. אני לא פדופילית בתחפושת פשוט מעניין אותי... גם אם היית פדופילית - אני כבר חוקית! 5. אז אל תפחדי טוב? אני מפחדת
6. יאיי!!!!! 7. בכל מקרה, אוהבת גיבורים? הממממ |תשובהשנונה| 8. טוב זו הייתה שאלה טיפשית, מי לא אוהב?! אני מכירה מישהו שלא אוהב. 9. מי הדמות האהובה עליך? ג'סיקי. 10. והשנואה? מאט. 11. ומה ינגנו בחתונה שלך? את שיר הפתיחה של גיבורים ,זה לא ברור? 13. סתם סתם.. 14. אז מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון הזה 15. וזה מעניין? לא ממש. 16. תגידי, יש לך שיעורים לחופש? סלחי לי לרגע. *סוגרת את הדלת* *מתפוצצת מצחוק* *חוזרת* לא היו לי שיעורים, כי סיימתי ללמוד לפני שנה
17. הרבה? בטח.. בטח... 18. ועשית אותם כבר? מה שתגידי, נכון. 19. בטח היה משעמם... נכון? אהא, בטח... 20. קיצר, שמת לב שאין שאלה 12? למהנראה לך שאני מסתכלת על המספרים של השאלות? 21. עכשיו בטח הצצת למעלה ובדקת המממ לא. 22. חהחה באמת עשית את זה!! נניח 23. או שלא... לא?
24. טוב בכל מקרה, את עוסקת באיזשהו ספורט? כן. 25. איזה אם כן? הליכה מעזריאלי למשרדים של המדור שלי בקרייה וסיבוב הכפית של כוס הקפה שלי 26. טוב לי קצת נמאס להמשיך עם השאלות... 27. אז אם יש לך משהו להוסיך, מוזמנת 28. אוי רגע, למה שתוסיפי לשאולות שלך?! 29. עזבי זו לא השעה שלי 30. קיצר, ביי ביי ^^ ביי.

מאיה!../images/Emo221.gif../images/Emo75.gif

מה קורה?
איך היה בערב ראש השנה? איפה חגגת? מי הדמות האהובה עלייך בגיבורים? אוהבת לקרוא? מה הספר האהוב עלייך? מה את אומרת על זה שאין לי כוח לחפור?
ובגלל{או בזכות} זה השאלון עומד להגמר? איך בצבא? מה דעתך על בובספוג? נכון השאלון הזה מאד עלוב? שנה טובה

הנה אני!

מה קורה? חתולים. המון המון חתולים. מעו. איך היה בערב ראש השנה? היה ארוך. מאוד. איפה חגגת? בבית. מי הדמות האהובה עלייך בגיבורים? שוב השאלה הזאת?! אוהבת לקרוא? בטח. מה הספר האהוב עלייך? עכשיו סיימתי לקרוא ספר בשם "לאור הירח", ספר מדהים, שעוסק גם ברמה כלשהי בכוחות על טבעיים. מה את אומרת על זה שאין לי כוח לחפור?
ובגלל{או בזכות} זה השאלון עומד להגמר? לאאא אני אוהבת לענות על שאלות!!! איך בצבא? מעולה, סבבה, כיף וכו'. מה דעתך על בובספוג? מטריד. הוא ספוג מאוד מאוד מטריד. נכון השאלון הזה מאד עלוב? קצת, כן.

למעלה