הקורבן

Slow Cheetah

New member
הקורבן../images/Emo190.gif

טוב, היום התחילו הלימודים בבתי-הספר כפי שכולם יודעים.
מתברר שכל יום בערך אני אגיע הביתה בערך בארבע [חוץ מימיי שלישי-שישי-שבת, למרות שבמחצית הזאת גם ביום שלישי אני אגיע בערך בארבע], וזה אומר שיהיה לי יותר קשה לכתוב פה. לשמחתה של דילן, ייעלמו פחות או יותר החפירות שלי.
כל שבוע [כמו שהבטחתי
] ייבחר אחד מישהו שרצה להשתתף במשחק, וישאל שאלות. על הקורבן לענות.
משתתפים: LeAnnDylan
אורושית6
וונקי
RNaon
amit7707
Lion_Heart
M o n t i
bobotheclown
נעה בקולנוע
meyda139
RoXaS
h e n y
shirki3
MirrorGirl
kuyi11
Ronyyyy
offry13
kp2704
רחלי בת מקלאוד
lidor203
והמרואיין/ת לשבוע.. |תיפוףברקע| Ronyyyy
שרשרו את שאלותיכם אליו.

וונקי

New member
אהלן

מה קורה? מה עשתה היום? ים או בריכה? במבה צהובה או במבה של תינוק? מה אתה הכי אוהב לאכול? מסתדר עם הורים? לישון או להיות ער? מה אתה הכי רוצה לעשות כרגע? מה אתה שומע עכשיו? איזה מוזיקה את הכי אוהב?

Ronyyyy

New member
../images/Emo103.gif

מה קורה? עייף לי. מה עשתה היום? ביצפר=[ ים או בריכה? ים ובריכה! במבה צהובה או במבה של תינוק? אה?? במבה אוסם=\ מה אתה הכי אוהב לאכול? למה אתה? אני בת!! אממ לא יודעת. גלידה? מסתדר עם הורים? תלוי. לישון או להיות ער? לישוןןןןן מה אתה הכי רוצה לעשות כרגע? לחזור לחופש הגדול ופגישת מדצים מה אתה שומע עכשיו? it's not over- chrise dawtery אני לא יודעת איך רושמים את השם שלו איזה מוזיקה את הכי אוהב? רוק.. נ.ב- את הכי אוהב? או אתה הכי אוהב או את הכי אוהבת =\

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif והשיר הוא בעצם של Daughtry-הלהקה

וכריס הוא הסולן.אבל למה להיות קטנוניים?

LeAnnDylan

Well-known member
חשבתי לציין את זה אבל לא רציתי להיות קטנונית

אבל אני מניחה שתמיד אפשר לסמוך עליך לתפקיד הביץ'

Slow Cheetah

New member
לבקשתך-שאלות. ../images/Emo13.gif

את לומדת? בכיתה ט', לא? את יודעת שאני בכיתה ט'? ושעכשיו אני כמעט כל יום אחזור בארבע?
מתי את חוזרת? מה המספר האהוב עלייך? נכון מגניב שמוגבית חזרה לארצנו?
מה הקללה האהובה עלייך? נכון גיטרה חשמלית רולז?! רמז: כן!
מה קורה? מה התאריך יום הולדת שלך? את אוהבת אקס-מן? את אוהבת אותי? את יודעת שאת נחמדה?
את יודעת שאת צריכה לתת לי את המסנג'ר שלך?

Ronyyyy

New member
../images/Emo103.gif

את לומדת? את חייבת להזכיר לי? בכיתה ט', לא? לא, אני בי' את יודעת שאני בכיתה ט'? אני חושבת שידעתי את זה, אבל אני סנילית. ושעכשיו אני כמעט כל יום אחזור בארבע? מועהעהעהעהעה (צחוק מכשפתי) מתי את חוזרת? הכי מאוחר 2 וחצי מה המספר האהוב עלייך? 2? נכון מגניב שמוגבית חזרה לארצנו? אממ. כן? מה הקללה האהובה עלייך? טיפשת=] נכון גיטרה חשמלית רולז?! כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רמז: כן! וואלה? ואם לא? מה קורה? כואב לי הכתפיים. אפשר מסג'? מה התאריך יום הולדת שלך? 17.10 את אוהבת אקס-מן? אממ לא יודעת. את אוהבת אותי? אם תהיי נחמדה אליי=P את יודעת שאת נחמדה? אני לא, אבל אל תגלי לאף אחד. את יודעת שאת צריכה לתת לי את המסנג'ר שלך? תהני [email protected]

LeAnnDylan

Well-known member
שאלות../images/Emo13.gif

היי מה קורה? הכל טוב? שמחה לשמוע איך היה לך היום הראשון בבית הספר? שמחת לראות את החברים? והמורים? והמנהל? ואת הכלבה הזאת של הכיתה שתמיד זרקה עליך כרורי נייר רק בגלל שהמורה להתעמלות אהב אותך יותר ממנה? (לא להתייחס לשאלה הקודמת) מהם חמשת הדיסקים הטובים ביותר בעינייך? איזה מוזיקה את שומעת? מהו הסרט האחרון שראית? מהו הסרט הראשון שראית בקולנוע ובת כמה היית? מי הסלברטי קראש הראשון שלך? איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? היא באמת חברה כזאת טובה? שכבת פעם עם חבר של אחת החברות שלך? איזה דמות בגיבורים את הכי אוהבת? איזה דמות היית רוצה לגלם? מי נראה לך מקבל משכורת הכי גבוהה שם? מי לדעתך השחקן הכי שנוא על הסט? [כאילו את מי השחקנים שם הכי פחות אוהבים] מה הדבר האחרון שאכלת? מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקת על ההורים שלך? יש לך אחים? כמה? הם נכנסים לך לחדר? מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלך כמישהו נכנס לך לחדר בלי רשות [או נגע לך בדברים בלי רשות]? רצית פעם להיוולד גבר? מה דעתך על הומואים ולסביות? את חושבת שמגיעה להם הזכות להתחתן כמו כל זוג סטרייט? מהם חמשת יעדי הטיסה המועדפים עליך? אם היית יכולה לבחור את ארץ החלומות שלך בה תרצי לגור. האם תבחרי בארץ קיימת שמבחינתך מושלמת כפי שהיא או שתרצי להמציא ארץ חדשה, אם בחרת באפשרות השניה תארי את הארץ שלך, ומה יהיה בה שלא יהיה במדינות אחרות שכבר קיימות? מה את חושבת על השם דילן לבת? היית קוראת לבת שלך דילן? למה? אם היית יכולה לשנות את השם שלך, למה היית משנה אם בכלל? טוב אני חושבת שהגיע הזמן לסיים את השאלון מה את חושבת? חשבתי כך. יאללה לילה טוב ביי

Ronyyyy

New member
../images/Emo103.gif

היי! אממ, היי? מה קורה? סביר הכל טוב? כנראה שמחה לשמוע. אני לא=] איך היה לך היום הראשון בבית הספר? לא.. שמחת לראות את החברים? לא באו רוב החברים לתיכון שלי והמורים? לא הכרתי אותם והמנהל? הוא די טפשי ואת הכלבה הזאת של הכיתה שתמיד זרקה עליך כרורי נייר רק בגלל שהמורה להתעמלות אהב אותך יותר ממנה? לא קיימת=] (לא להתייחס לשאלה הקודמת) לא התייחסתי. מהם חמשת הדיסקים הטובים ביותר בעינייך? אממ לא שומעת דיסקים, סתם מורידה שירים איזה מוזיקה את שומעת? רוק, פאנק-רוק\פאנק-פופ מהו הסרט האחרון שראית? תפוס ת'גלים חחח מהו הסרט הראשון שראית בקולנוע ובת כמה היית? ווי, אין לי שמץ מי הסלברטי קראש הראשון שלך? שרית חדד
איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? יש כמה היא באמת חברה כזאת טובה? אני מקווה שכבת פעם עם חבר של אחת החברות שלך? לא.. איזה דמות בגיבורים את הכי אוהבת? לא יודעת איזה דמות היית רוצה לגלם? אממ.. הירו! יאטה! מי נראה לך מקבל משכורת הכי גבוהה שם? קלייר? מי לדעתך השחקן הכי שנוא על הסט? [כאילו את מי השחקנים שם הכי פחות אוהבים] טד מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל של סבתא=] מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקת על ההורים שלך? 10 דקות חח יש לך אחים? אחד גדול כמה? אחד גדול הם נכנסים לך לחדר? שאני קוראת לו מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלך כמישהו נכנס לך לחדר בלי רשות [או נגע לך בדברים בלי רשות]? צרחות. מכות. רצית פעם להיוולד גבר? לאא. אולי כן? לא. מה דעתך על הומואים ולסביות?אין לי בעייה איתם את חושבת שמגיעה להם הזכות להתחתן כמו כל זוג סטרייט?אממ כן. מהם חמשת יעדי הטיסה המועדפים עליך? ניו יורק, לונדון, פריז, איטליה (כל איטליה), סן פרנסיסקו ולאס וגאס אם היית יכולה לבחור את ארץ החלומות שלך בה תרצי לגור. האם תבחרי בארץ קיימת שמבחינתך מושלמת כפי שהיא או שתרצי להמציא ארץ חדשה, אם בחרת באפשרות השניה תארי את הארץ שלך, ומה יהיה בה שלא יהיה במדינות אחרות שכבר קיימות? היא תהיה מושלמת. פשוט ככה=] לא יודעת להסביר. מה את חושבת על השם דילן לבת? יפה ומקורי היית קוראת לבת שלך דילן? לא יודעת למה? כי זה עוד הרבה זמן ואין לי החלטה אם היית יכולה לשנות את השם שלך, למה היית משנה אם בכלל? משו לא ישארלי טוב אני חושבת שהגיע הזמן לסיים את השאלון.
מה את חושבת? שכן. חשבתי כך. לא נכון=[ אני מסתורית. יאללה לילה טוב צהריים טובים. ביי

../images/Emo221.gifHey!

מה קורה? לאיזה כיתה עלית? איך היה היום הראשון? משעמם נכון? איזה באסה לחזור ללימודים
טוב, נתנחם בזה שברביעי הבא ראשהשנה. את יודעת שביום חמישי הזה יש לי יומולדת? נכון מגניב לי? אני אהיה בת 14. לפי מה שהבנתי מדני, עלית לכיתה ט'. איזה -לא- מאגניב זה כיתה ט'? את מתרגשת לקראת העלייה לתיכון? חשבת על מגמות? נכון השאלות האלה אידיוטיות לגמרי בהתחשב בזה שזה היום הראשון? את יודעת שהייתי אתמול בסופרלנד? היה כייף, תודה! נכון מפלי האימה והפאירטיים זה הכי שווה? וגם הקומבה! ותודי שמה שהכי מפחיד בלופ[2000]זה שהחגורות לי ייקשרו אותך! את אוהבת את המחנכת שלך? תשרדי!! זה עדיף ממורה שכל הזמן מזיעה. וממש רואים עיגולי זיעה דרך החולצה שלה
. לא מחזה נעים.... אז מי הדמות האהובה עלייך בגיבורים? מה את אומרת על זה שהקאסט היה בגרמנייה במקום שאני הייתי בדיוק לפני שבועיים-שלוש? ושמיילו אשכרה דרך איפה שאני הייתי?? מה את אומרת על זה?????
למהההההההה לא יכלתי להשאר שם עוד?!?!?!!?... טוב, נוציא את תסכוליי במקום אחר
.... אני מקווה שאת אוהבת חפירות
. מי רצית שינצח בכוכב נולד? נכון שלומי חתיך? אבל אין כמו פיטר. מה המקצוע האהוב עלייך? והשנוא? שמת לב שאני מחליפה נושאים בקצב? זה מגניב? או שזה בעצם מעצבן? מממ... מה הצבע האהוב עלייך? את יודעת שיש לנו מורה ממש מוזרה. קוראים לה דגנית. היא התחילה ללמד אותנו כל מיני שטויות היום. "מילית" חהחהחה. נכון מילית זו מילה מצחיקה? אז מה שלומך? בא לך ללכת מחר לבצפר? נכון שלא? אללה להבריז!! טוב, חפרתי........
. ביי ביי. תודי שהיה כייף! חוצפנית!

Ronyyyy

New member
../images/Emo103.gif

מה קורה? סביר לאיזה כיתה עלית? י' איך היה היום הראשון? נוראי משעמם נכון? מאוד! איזה באסה לחזור ללימודים
טוב, נתנחם בזה שברביעי הבא ראשהשנה. כן.. כנראה את יודעת שביום חמישי הזה יש לי יומולדת? מזל טוב!! נכון מגניב לי? כן=] אני אהיה בת 14. קטנטונת. אני באוקטובר 15! מועעהעה לפי מה שהבנתי מדני, עלית לכיתה ט'. לא עליתי לכיתה ט'! למה מציפים עלי שמועות מרושעות? איזה -לא- מאגניב זה כיתה ט'? למה, היה חביב את מתרגשת לקראת העלייה לתיכון? התרגשתי. עכשיו כבר לא. חשבת על מגמות? אממ בערך.. יש לי עד פסח להחליט נכון השאלות האלה אידיוטיות לגמרי בהתחשב בזה שזה היום הראשון? כן.. את יודעת שהייתי אתמול בסופרלנד? נחמד לך=] היה כייף, תודה! לא שאלתי. נכון מפלי האימה והפאירטיים זה הכי שווה?
וגם הקומבה! נכוןןןן ותודי שמה שהכי מפחיד בלופ[2000]זה שהחגורות לי ייקשרו אותך! חח זה נכון לכל רכבת! את אוהבת את המחנכת שלך? אממ נראלי תשרדי!! זה עדיף ממורה שכל הזמן מזיעה. וממש רואים עיגולי זיעה דרך החולצה שלה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מחזה נעים.... צודקת. אז מי הדמות האהובה עלייך בגיבורים? לא יודעת. אבל נראה לי שבקצב הזה אני צריכה להגיד פיטר או שיסכלו אותי באבנים. מה את אומרת על זה שהקאסט היה בגרמנייה במקום שאני הייתי בדיוק לפני שבועיים-שלוש? ושמיילו אשכרה דרך איפה שאני הייתי?? מה את אומרת על זה????? למהההההההה לא יכלתי להשאר שם עוד?!?!?!!?... טוב, נוציא את תסכוליי במקום אחר.... אני מקווה שאת אוהבת חפירות . אני חיה איתם. מי רצית שינצח בכוכב נולד? נדב קדמון\אליסה שפרגה (כן, הם כבר עפו) נכון שלומי חתיך? כןןןןןןןןןןן אבל אין כמו פיטר. נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות או שיעור חופשי=] והשנוא? ערבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 שמת לב שאני מחליפה נושאים בקצב? אה-הא. זה מגניב? תראי, אני ה"קורבן". אין לי אפשרות התנגדות, לא? או שזה בעצם מעצבן? - מממ... הממממ... מה הצבע האהוב עלייך? שחור לבן אדום צהוב ירוק תכלת חום את יודעת שיש לנו מורה ממש מוזרה. את יודעת שרוב המורות מוזרות? קוראים לה דגנית. יש אצלי מורה שקוראים לה זיוונית. היא התחילה ללמד אותנו כל מיני שטויות היום. זה התפקיד של המורות, לא? "מילית" חהחהחה. נכון מילית זו מילה מצחיקה? חח כן אז מה שלומך? לא שאלנו את זה כבר? בא לך ללכת מחר לבצפר? לא. נמאס לי לקום ב6. נכון שלא? נכון. אללה להבריז!! אי אפשר, יש לי שיטה מטומטמת בביצפר שאם אני מפסידה בסמסטר יותר ממספר השעות השבועיות במקצוע יורדות נקודות ועוד ועוד. ואני אהיה חולה בחורף. =] טוב, חפרתי........ . טוב שנזכרת=] ביי ביי. תודי שהיה כייף! לא. חוצפנית! נכון=]

למעלה