הקורבן

Slow Cheetah

New member
הקורבן../images/Emo190.gif

כל שבוע [כמו שהבטחתי
] ייבחר אחד מישהו שרצה להשתתף במשחק, וישאל שאלות. על הקורבן לענות.
משתתפים: LeAnnDylan
אורושית6
וונקי
RNaon
Boy In The Mirror
amit7707
Lion_Heart
M o n t i
bobotheclown
נעה בקולנוע
meyda139
RoXaS
h e n y
shirki3
MirrorGirl
kuyi11
Ronyyyy
offry13
kp2704
רחלי בת מקלאוד
lidor203
והמרואיין/ת לשבוע.. |תיפוףברקע| Boy In The Mirror
שרשרו את שאלותיכם אליו.

Slow Cheetah

New member
דולב. ../images/Emo13.gif

למה אתה כל כך רוצה להיות קורבן?
פעם ניסית להיות בכלל קורבן?
אולי תלווה לי 10 סנטימטרים מהמטר 80 שלך?
כן, אני יודעת שאתה רוצה.
ואל תדאג, הם לא יחזרו אלייך
אתה בא למפגש? תסמן מתי אתה יכול
את חושב שאנחנו צריכים לנקום בפורום? הריי שנינו פטרלים [גאים
], והם רצחו אותנו.
מה אתה אומר על נקמה?

דני.

למה אתה כל כך רוצה להיות קורבן? כי ככה אני יתפרסם בכל רחבי הפורום ולאט לאט השתלט עליו! מואהעהעהעה פעם ניסית להיות בכלל קורבן? אני מהאלה שמסמנים קורבנות
אולי תלווה לי 10 סנטימטרים מהמטר 80 שלך? נראה לך?! כן, אני יודעת שאתה רוצה. לא אני לא ואל תדאג, הם לא יחזרו אלייך הם לא יגיעו אלייך אתה בא למפגש? אם אני לא ידרס היום... אז כן
תסמן מתי אתה יכול את חושב שאנחנו צריכים לנקום בפורום? כן! הריי שנינו פטרלים [גאים], והם רצחו אותנו. הם מקנאים. מה אתה אומר על נקמה? לדעתי צריך לסגור אותם בחדר עם 1,000,000 טלוויזיות שבכל אחת מהן משודרת טלנובלה ספרדית אחר!

../images/Emo221.gif דולב!

בן כמה אתה? מה אתה אומר על זה שלא הצבעתי לך בקרב גיבורים? למה דווקא הכינוי הזה? מי הדמות האהובה עלייך בהירוז? והשנואה? אתה אוהב סלט יווני? נכון שזה טעים?
מה אתה אומר על זה שהמדים של קלייר כחולים בעונה השנייה? מה אתה אומר על זה שפיטר הוריד את הפוני? עד כאן
.

היי אור ../images/Emo13.gif

בן כמה אתה? 15 מה אתה אומר על זה שלא הצבעתי לך בקרב גיבורים? תבורכי למה דווקא הכינוי הזה? כי זה כינוי מיוחד! ואם תחברי את כל האותיות הראשונות תקבלי BIT M שזה כמו ביט ט'ם שזה השיר של מייקל ג'קסון
מי הדמות האהובה עלייך בהירוז? אייזיק. אבל הוא מת אז קנדיס. והשנואה? מייקה. וקלייר ומולי. ואנדו... אתה אוהב סלט יווני? כן! נכון שזה טעים? מאווווד מה אתה אומר על זה שהמדים של קלייר כחולים בעונה השנייה? האדומים היו ממש מכוערים! מזה החצאיות האלה? מה אתה אומר על זה שפיטר הוריד את הפוני? הוא יותר יפה ככה. יותר בוגר, פחות אימו.

LeAnnDylan

Well-known member
דולב

מה קורה? הכל טוב? שמחה לשמוע? מה איתי? אני בסדר תודה
מה אתה עושה בימים אלו? עובד? לומד? אוכל? מה? למה? אבל זה לא כשר אה זה כן? טוב לא נורא תגיד את פולני? ועירקי? וכורדי? למה? מי יותר שווה הילרי או ביל קלינטון? חורף או קיץ? סתיו או אביב? קנדיס או קלייר? הייתי רוצה להיוולד אישה? למה? זאת לא תשובה מה עוד אתה רואה חוץ מגיבורים? מה את שומע? חרא מוזיקה
מה זה דולב? ההורים שלך לא חשבו שתקום יום אחד ותשאל אותם מה זה דולב? למה לא הייתה להם סיבה? ולא! זאת לא סיבה!!! אם היו קוראים לך שמיל, מה היית עושה? אבל למה? החתול שמיל ידוע בעיר! הוא גם נורא מגניב הוא מגניב! מקדונלדס או בורגרנץ'? למה לא באת למפגש? תבוא לבא? יופי אני לא אבוא הייתי עושה את דני? ג'יזס תרגיע עם התשובות אבא שלה קורא בפורום! האם לדעתך כחול ולבן הם צבעים מתאימים לדגל? מה דעתך על חום צהוב? וירוק כתום? ותכלת ארגמן? לא מטריד אותך להיות בן 15? ו-16? איך הייתה הבר מצווה שלך? זרקו עליך סוכריות? גם הכואבות האלה שעושות אח"כ בלוטות?
חע מגיע לך! מה לא? אוף! איזה משפחה מעפנה יש לך! טוב נסיים פה? למה? אבל אני עייפה טוב ביי

Whatup?

מה קורה? הכל מעולה הכל טוב? כן ואצלך? שמחה לשמוע? את שואלת אותי? מה איתי? מה איתך באמת? אני בסדר. מעולה תודה מה אתה עושה בימים אלו? עובד על שיזוף עובד? על שיזוף לומד? לא אוכל? המון מה? כל דבר זמין למה? כי משעמם אבל זה לא כשר. אני לא שומר אה זה כן? לא בדקתי האמת טוב לא נורא תגיד את פולני? לא ועירקי? לא וכורדי? לא למה? כי אמא שלי התחתנה עם מצרי מי יותר שווה הילרי או ביל קלינטון? ביל
חורף או קיץ? חורף סתיו או אביב? סתין קנדיס או קלייר? קנדיס הייתי רוצה להיוולד אישה? רק בדברים מסויימים למה? כי זה בטח כיף לגעת בעצמך לא? זאת לא תשובה. זאת כן מה עוד אתה רואה חוץ מגיבורים? כמעט כל דבר מה את שומע? רוק בעיקר חרא מוזיקה. ואת יותר טובה? מה זה דולב? עץ. זהו. השם שלי מבוסס על עץ! חרא שם! אני ישנה לדילן! ההורים שלך לא חשבו שתקום יום אחד ותשאל אותם מה זה דולב? לא למה לא הייתה להם סיבה? כי הם מתו לפני ולא! זאת לא סיבה!!! צודקת אם היו קוראים לך שמיל, מה היית עושה? מסתגר בתוך ארון. אבל למה? כי שמיל זה שם מכוער! החתול שמיל ידוע בעיר! הוא ידוע בגלל שיש לו שם מכוער! אני לא רוצה שאנשים יכירו אותי בגלל השם שלי. הוא גם נורא מגניב. קוראים לו שמיל, איך הוא יכול להיות מגניב? הוא מגניב! את מבינה. מקדונלדס או בורגרנץ'? מקדולנדס למה לא באת למפגש? כי קמתי ב-1 תבוא לבא? אם לא תעשו אותו ב-11 אז כן. יופי אני לא אבוא. חבל הייתי עושה את דני? 'הו דני! כן דני... אוווו את טובה'. אמ, לא. ג'יזס תרגיע עם התשובות אבא שלה קורא בפורום! אני אבא של דני האם לדעתך כחול ולבן הם צבעים מתאימים לדגל? זה לא יפה ביחד. אני הייתי הולך על שחור וירוק זית. מה דעתך על חום צהוב? לא אוהב וירוק כתום? אייכככ ותכלת ארגמן? לא לא מטריד אותך להיות בן 15? לא ו-16? לא איך הייתה הבר מצווה שלך? לא עשיתי. אני בודאיסט זרקו עליך סוכריות? בלי קשר לבר מצווה? כן גם הכואבות האלה שעושות אח"כ בלוטות? זרקו עליי מקלות סבא. חע מגיע לך! לא! מה לא? לא המפקדת אוף! איזה משפחה מעפנה יש לך! נכון. טוב נסיים פה? טוב. למה? כי את רוצה. אבל אני עייפה. זה לא סותר את העובדה שאנחנו רוצים לסיים נכון? טוב ביי. שבת שלום

LeAnnDylan

Well-known member
הו זה מאוד כיף לגעת בעצמך |סמייליגבות|

XDDDDDDDDDDDDDD

Slow Cheetah

New member
לא היית עושה אותי? ../images/Emo11.gif %$#@#$%^%$#

סתם.
קוראים לך דני?
כי לאבא שלי קוראים דני

יהלושש1

New member
../images/Emo109.gif

טוב אז מה קורה? איך זה להיות הקורבן? כזה מרגש כמו שחשבת שיהיה?
איזה מוזיקה אתה שומע? זמר/ת אהוב/ה? להקה? קורא ספרים? יש איזה ספר טוב שווה קריאה? וסרט טוב? איזה סדרות אתה עוד רואה שוות צפייה? מוריד גיבורים או רואה בטלוויזיה? מה מצאת באייזק שהוא הדמות האהובה עלייך?
נכון שפיטר יותר טוב?
משהו שבא לך לספר לנו שעדיין לא שאלנו אותך עליו?

|חזירהסקסיתביותר|

טוב אז מה קורה? מעווולה איך זה להיות הקורבן? מטריד. כל היום טלפונים ופאפרצי בכל מקום. כזה מרגש כמו שחשבת שיהיה? בהתחלה חשבתי שזה נחמד, את יודעת, מעריצים וכאלה... איזה מוזיקה אתה שומע? רוק בעיקר זמר/ת אהוב/ה? אין מישהו מיוחד להקה? כנ"ל קורא ספרים? קומיקסים מדי פעם יש איזה ספר טוב שווה קריאה? לא נראלי וסרט טוב? משפחת סימפסון! זה כזה יפה!! איזה סדרות אתה עוד רואה שוות צפייה? איש משפחה, עקרות בית נואשות, 8 כללים פשוטים, איך פגשתי את אמא ועוד כל מיני. מוריד גיבורים או רואה בטלוויזיה? בהתחלה ראיתי בטלוויזה... אבל אני קצר סבלנות מה מצאת באייזק שהוא הדמות האהובה עלייך? הכל! הוא כ"כ סקסי שהייתי עושה אותו כאן ועכשיו. נכון שפיטר יותר טוב? כן בטח.. משהו שבא לך לספר לנו שעדיין לא שאלנו אותך עליו? אממ לא נראה לי

וונקי

New member
אהלן דולב

ים או בריכה? במבה צהובה או במבה של תינוק? לישון או לקום? מה אתה רוצה לעשות שתגדל? אמרו לך פעם את משפט שתגדל תבין? מה אתה חשוב על משפט הזה? מה אתה חושב עלי? למה אתה אף פעם לא מחובר למסנגר? שקולד לבן,מריר או חלב?

../images/Emo13.gif

ים או בריכה? אני חייב? שונא את שניהם... במבה צהובה או במבה של תינוק? צהובה... נראלי?... לישון או לקום? לישון מה אתה רוצה לעשות שתגדל? משחק או בימוי אמרו לך פעם את משפט שתגדל תבין? לא שאני זוכר... מה אתה חשוב על משפט הזה? זה משפט די מפגר. באיזה גיל אני יבין? כאילו ביומולדת 18 פתאום אני יבין?! מה אתה חושב עלי? שאת מגניבה וחמודה וכיף להגיד את הכינוי שלך הרבה פעמים
למה אתה אף פעם לא מחובר למסנגר? אז יש לך את המסנג'ר שלי הא?! כי המחשב שלי נדפק ואני עכשיו מדבר דרך המחשב של אחיות שלי ואין להן מסנג'ר ואין לי כוח להוריד ועכשיו כואבות לי האצבעות כי הקלדתי מלא
שקולד לבן,מריר או חלב? לבן, ואם אפשר זה אוורירי

../images/Emo221.gifכמוני../images/Emo3.gif

{משחק או בימוי. ובלי משפטים שובינסטים עקב המילה האחרונה, תודה
}

lidor203

New member
עכשיו אני..

אהלן דולב... מה שלומך? אני? חולה מה אתה הכי אוהב לעשות{ואל תגנוב לי את המשפט "כלום כל היום ואז לנוח"}? כואב לי הגרון..מה איתך? והראש? וסחרחורות יש? כיף לך... בכל מקרה שיהיה לך אחלה חיים ועשה טובה אל תדרס כי אני רוצה לראותך במפגש..

עכשיו את

אהלן דולב... היי
מה שלומך? מצוין ואיתך? אני? חולה. חבל מה אתה הכי אוהב לעשות{ואל תגנוב לי את המשפט "כלום כל היום ואז לנוח"}? לישון. ולאונן...
כואב לי הגרון..מה איתך? לי כואב האוזן למעלה. למה? כי עשיתי שמה עגיל
והראש? טיפה... בצד של העגיל וסחרחורות יש? רק שאני מעשן סמ... לא עיניינך. כיף לך... בכל מקרה שיהיה לך אחלה חיים ועשה טובה אל תדרס כי אני רוצה לראותך במפגש.. טוב :)

למעלה