הקורבן

Slow Cheetah

New member
עניתי והוא יצא לי. ../images/Emo10.gif

אז נסכם זאת ככה: אני יודעת מה את חושבת על פיטר.
ותיהיהי מוכנה שאני ארביץ לך על זה.

Slow Cheetah

New member
מוווו. ../images/Emo3.gif

מה קורה? בסדר. מה אני עושה פה? כלום?
משעמם לי כיוון שאני מחכה למפגש רד הוט.
וכי למה את לא באה? ככה.
מה את חושבת על... כלבי בולדוג?
אימואים?
פריקים קשוחים ואפלים?
כוכב נולד?
אחיך הקטן? מעצבן בדר"כ.
האדם שהמציא את התגובה המהירה? גאון. האם את מאמינה במצפון? כן. והאם את מאמינה למצפנים שמכינים בשיעורי טבע בכיתה ב'? לא.
האם את מאמינה בגורל? כן. ובכוחות על טבעיים? כן את יודעת מה אני חושבת על פיטר פטרלי שלך? כן, ועל זה תקבלי מכות.
נו, אז מה? ככה.
את עדיין שומעת רד הוט? כן. את רדיוהד את שומעת? כן. איזה אדם אמיתי מתאים לדעתך להיות דמות בסדרה המטופשת שלך "הירוז"? הירוז זה לא מטופש!!
הירוז זה שם של משחק מעצבן שעושים בום בום בום (על המקלדת) ומנצחים, נכון? כן.
חשבת פעם להיות במאית? לא. חשבת פעם על סיפור שיהפוך לסרט/ספר וכדומה? לא. תוך כמה זמן התייאשת?
האם היית מתחלפת עם ג'יי קיי רולינג? לא. מה את חושבת על החור הקטן בו את מתגוררת? יפה.
חורה לי שאין בו בריכה. גם לי.
אם יהיה לך חתול נוסף, איך תקראי לו? רפאל. איזו חיה בחיים לא תגדלי? ג'וקים. מה היה חסר לך אילו היית חיה לפני 100 שנה? לא יודעת. האם את מאמינה באמת ובתמים בפעולתה של קומונת האדומים המבורכת מכל? כן. עם מה את אוהבת את הפיצה שלך? כלום. מה לעזאזל אני עושה בפורום גיבורים?
מה דעתך על אייקונים מאומצים?
נכון שזה אדיוטי?
איזה אייקון הכי טפשי לאמץ לדעתך?
איזה אייקון מאומץ הוא הנפוץ ביותר לפי מה שהספקת לראות?
האם יש לך בבית ג'וקים? כן.
מה תגובתך ליצורים קטנים שכאלה?
האם היית מאמצת לך ספיידר-פיג? אולי.
איזו להקה היית משמידה במו-ידייך? לא יודעת. מה תאחלי לכבוד 60 השקלים שארוויח אם אשמור על כלבת בולדוג קטנה? מזל טוב!! $#@!$%$^% באיזו חנות את יכולה להתקע שעות? לא יודעת. ובאיזו את יכולה להקיא מרב גועל? לא יודעת. נכון שטאוור רקורדס גנבים? כן. איזה שיר ששמעת גרם לבחילה מרב שהוא איום? לא יודעת.
הוו ביי.

LeAnnDylan

Well-known member
דניייייייייייי

1. האם את שוקלת לשנות את שמך לדני? [כאילו ב-ת.ז] 2. זה לא יהיה מוזר בארוחות משפחתיות כשאיזה דודה תקרא "דני" ואז גם את וגם אבא שלך תסתובבו?
3. את יודעת שמוטי התגעגע אליך במפגש ?
כל הזמן שאל "למה דני לא באה?!"
4. זאת לא באמת הייתה שאלה, סתם ציינתי עובדה
5. את רואה קייל XY? 6. נכון שהוא שווה? 7. אם את לא רואה, למה את מחכה? 8. איזה מוזיקה את שומעת? ולא. רהצפ זאת לא מוזיקה
9. נכון שזאק הורס
? 10. נכון שהוא ישתתף בעונה הבאה ויהיה דמות ראשית? 11. נכון שאם לא תבואי להפגין איתי מול ביתו של טים קרינג? 12. מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת? 13. נכון שזה ביזיון שאין בראץ בעזריאלי?
[ואני כבר תיכננתי לזרוק פופקורן על זקנות
] 14. מלח או פלפל? 15. כתום או צהוב? 16. סגול או כחול? 17. דילן או ג'ורדון? 18. למה יש לך בחתימה ציטוט של מוהינדר
19. איך זה להיות מרואיינת במשחק של עצמך? 20. מה תעשי אם פיטר יגזור את הפוני שלו? 21. האם תעשי קרחת כאות הזדהות? 22. אולי תעלי תמונה שלך לפורום כדי שנראה איך את נראית? 23. האם יצא לך פעם להיכנס לסטימצקי כדי לבדוק מילה במילון? [מסתבר שלאלון והדס יצא
] 24. מהו הדיסק הראשון שקנית? 25. מה השיר האחרון ששמעת או שאת שומעת עכשיו? 26. ספגטי או מקרוני? 27. שמלה, חצאית או מכנס? 28. פורום גיבורים או פורום רד הוט? 29. נכון שאת אוהבת אותי? 30. אם ענית בשלילה לשאלה הקודמת התכונני לסקילה
אם לא קבלי
חפרתי

Slow Cheetah

New member
דילןןןןןןןן../images/Emo3.gif

1. האם את שוקלת לשנות את שמך לדני? [כאילו ב-ת.ז] כן
2. זה לא יהיה מוזר בארוחות משפחתיות כשאיזה דודה תקרא "דני" ואז גם את וגם אבא שלך תסתובבו? כן, אבל בכל זאת
3. את יודעת שמוטי התגעגע אליך במפגש ? כל הזמן שאל "למה דני לא באה?!" מפתיע
גם אני תוהה למה דני לא באה
4. זאת לא באמת הייתה שאלה, סתם ציינתי עובדה
5. את רואה קייל XY? לא. 6. נכון שהוא שווה?
7. אם את לא רואה, למה את מחכה? שאני אדע מי זאת.
שיהיה לי כבלים/יס/הוט.
8. איזה מוזיקה את שומעת? ולא. רהצפ זאת לא מוזיקה הם כן מוזיקה
ואני גם שומעת רדיוהד, גאנז,דרים ת'אטר ועוד כל מיני
9. נכון שזאק הורס? כן.
10. נכון שהוא ישתתף בעונה הבאה ויהיה דמות ראשית? אחריי פיטר, כן
11. נכון שאם לא תבואי להפגין איתי מול ביתו של טים קרינג? כן
12. מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת? לא יודעת
אני מאוד אוהבת אקס-מן
13. נכון שזה ביזיון שאין בראץ בעזריאלי? [ואני כבר תיכננתי לזרוק פופקורן על זקנות ]
14. מלח או פלפל? מלח 15. כתום או צהוב? כתום
16. סגול או כחול? כחול
17. דילן או ג'ורדון? אה.. קשה
18. למה יש לך בחתימה ציטוט של מוהינדר כי הציטוט הזה מצחיק אותי
19. איך זה להיות מרואיינת במשחק של עצמך? נחמד
20. מה תעשי אם פיטר יגזור את הפוני שלו? אתאבד!!
סתם
אמ.. אחשוב אותו הדבר כמו עכשיו
21. האם תעשי קרחת כאות הזדהות? קרחת?
לאא 22. אולי תעלי תמונה שלך לפורום כדי שנראה איך את נראית? שתהיה לי תמונה נורמלית, טוב
מי רוצה לראות אותי?
23. האם יצא לך פעם להיכנס לסטימצקי כדי לבדוק מילה במילון? [מסתבר שלאלון והדס יצא ] לא
24. מהו הדיסק הראשון שקנית? סטדיום ארקדיום של רדהוט
25. מה השיר האחרון ששמעת או שאת שומעת עכשיו? לא זוכרת.. 26. ספגטי או מקרוני? ספגטי 27. שמלה, חצאית או מכנס? מכנס 28. פורום גיבורים או פורום רד הוט? גיבורים
אבל אני אוהבת את רדהוט כי יש שם אנשים נחמדים
29. נכון שאת אוהבת אותי? ברור!!
30. אם ענית בשלילה לשאלה הקודמת התכונני לסקילה אם לא קבלי
חפרתי לא נכון

amit7707

New member
../images/Emo6.gif

לא אמרתי שאני לא רוצה להיות הקורבן
רק ראיתי שכל מי שקורבן הוא קצת מפוצץ בשאלות ואוייייי יקח לי שנים לענות עלהם...אבל לא נורא

offry13

New member
את יכולה להוסיף אותי?

אני גם יכול לעשות תיפוף ברקע P:

יהלושש1

New member
דניי ../images/Emo13.gif

נו איך זה להיות הקורבן? מעייף או כיף? למה נטשת אותנו בשיחת ועידה? מה השם האמיתי שלך
? ידעתי אותו אבל אני לא מצליחה להיזכר בו עכשיו
איזה סימיילי הכי חמוד? פיטר עם פוני או בלי? פיטר עם קלייר או עם ניקי? טוב אין לי כוח לכתוב עוד שאלות

Slow Cheetah

New member
יהל../images/Emo13.gif

נו איך זה להיות הקורבן? נחמד
מעייף או כיף? כיף
למה נטשת אותנו בשיחת ועידה? כי אח שלי לקח את המחשב:p מה השם האמיתי שלך ? ידעתי אותו אבל אני לא מצליחה להיזכר בו עכשיו. לילך
איזה סימיילי הכי חמוד? הזה שאני כל הזמן משתמשת בו במסנג'ר
פיטר עם פוני או בלי? עם
, אבל גם בלי זה יפה
פיטר עם קלייר או עם ניקי? פיטר עם ניקי.
טוב אין לי כוח לכתוב עוד שאלות.

למעלה