הקורבן

Slow Cheetah

New member
הקורבן../images/Emo190.gif

כל שבוע [כמו שהבטחתי
] ייבחר אחד מישהו שרצה להשתתף במשחק, וישאל שאלות. על הקורבן לענות.
משתתפים: LeAnnDylan
אורושית6
וונקי
Slow Cheetah
RNaon
Boy In The Mirror
amit7707
Lion_Heart
M o n t i
bobotheclown
נעה בקולנוע
meyda139
RoXaS
h e n y
shirki3
MirrorGirl
kuyi11
והמרואיין/ת לשבוע.. |תיפוףברקע| Slow Cheetah
שרשרו את שאלותיכם אליי.
[סתם בא לי להיפטר מעצמי
]

h e n y

New member
יאללה תעני...

1. מהי הדמות האהובה עלייך מגיבורים? 2. איזה שחקן/שחקנית את הכי אוהבת{לא חייב להיות מגיבורים}? 3 איזה עוד סדרות את רואה חוץ מגיבורים? 4. מה הכוח הכי שווה לדעתך? 5. אם היו נותנים לך לבחור איזה דמות להעיף איזה היית מעיפה ולמה? 6. אם היו נותנים לך לבחור איזה דמות היית משחקת? 7. מה היית לוקחת איתך על אי בודד?

Slow Cheetah

New member
אוקיי. ../images/Emo11.gif

1. מהי הדמות האהובה עלייך מגיבורים?
סורי אם אני מעליבה, אבל זו שאלה מטומטמת!
הדמות שאני הכי אוהבת זה פיטר, ואני כל הזמן מדברת עליו והכל. XD אני המעריצה הכי גדולה שלו.
2. איזה שחקן/שחקנית את הכי אוהבת{לא חייב להיות מגיבורים}?
מיילו ונטימיליה ובת' אלן. 3 איזה עוד סדרות את רואה חוץ מגיבורים?
אבודים, השבט, משפחת סימסונס, החיים זה לא הכל, ומה שיוצא לי.
4. מה הכוח הכי שווה לדעתך?
ספיגת כוחות.
5. אם היו נותנים לך לבחור איזה דמות להעיף איזה היית מעיפה ולמה?
אמ.. מאט. הוא לא באמת מועיל במשהו.
6. אם היו נותנים לך לבחור איזה דמות היית משחקת?
פיטר.
כמו שאמרתי הרבה פעמים, פשוט הייתי צריכה לשחק את עצמי, אז זה לא קשה. 7. מה היית לוקחת איתך על אי בודד?
אמ.. את החתול שלי, ולא יודעת מה עוד.

Lion_Heart

Well-known member
שאלותי ../images/Emo13.gif

1: את אוהבת חמאת בטנים? ואם כן איזה? את אוהבת במבה? 2: למה את לא אוהבת את מאט
3: אם ההית פוגשת את השחקן של מוהנידר, מה היית שואלת אותו?(לא , את לא יכולה לבחור, אמרתי מוהינדר) 4:את אוהבת אבטיח? 5:באיזה דיסנילנד את רוצה לבקר? 6:נכון שגארפילד וחתולים בכלל שולט? מי לדעתך יהיה הרע בעונה הבאה? 7:צמא לך? 8: who put the bomp in the bomp sh bomp sh bomp? 9: תארי ארוחה שהיית רוצה לאכול...מנה ראשונה, עיקרית וקינוח 10: אה, כן מה דעתך על הסידרה הירוז?

Slow Cheetah

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo3.gif

1: את אוהבת חמאת בטנים? ואם כן איזה? את אוהבת במבה?
חמאת בוטנים
במבה זה קצת פחות טעים
2: למה את לא אוהבת את מאט
כי הוא מעצבן
3: אם ההית פוגשת את השחקן של מוהנידר, מה היית שואלת אותו?(לא , את לא יכולה לבחור, אמרתי מוהינדר)
ואם בא לי לבחור?
סתם.
אמ.. הייתי שואלת אותו אם הוא באמת כזה חופר
4:את אוהבת אבטיח?
בערך
5:באיזה דיסנילנד את רוצה לבקר?
לא אכפת לי
6:נכון שגארפילד וחתולים בכלל שולט?
כן!!!!!
מי לדעתך יהיה הרע בעונה הבאה?
סיילר?
7:צמא לך?
לא
8: אה?
who put the bomp in the bomp sh bomp sh bomp? 9: תארי ארוחה שהיית רוצה לאכול...מנה ראשונה, עיקרית וקינוח
פיצה
10: אה, כן מה דעתך על הסידרה הירוז?
אתה באמת רוצה לדעת?
תכין לעצמך כרית ושמיכה

../images/Emo190.gif

מה שלומך? הכל טוב? איך המשפחה? והפרנסה? והכלב? יש לך כלב? למה? וחתול? והיפופוטם? את אוהבת חיות? איזה הכי? את רוצה להיות סלב? נכון זה כיף? נכון זה ממש מגניב שפאפרצי מקיפים אותך? ושהולכים על השטיח האדום ומצלמים אותך? ושמעריצות בנות 11 מטרידות אותך בטלפון? את רואה ערוץ 1? ו-2? 3? 10? 55? 78? 99? למה בחרת בעצמך בתור הקורבן? למה לא בי? אני תמיד מזכיר לך שיש הקורבן בתקווה שזה יהיה אני הפעם! את בוחרת רק בנות! את לסבית? זה לא בושה את יודעת? יש לי מלא חברות לסביות! סתם. אין לי. היית רוצה אחת? וחבר הומו? ושני חברים- הומו ולסבית? וחבר ג'ירפה? וחבר קוף? את אוהבת את דורה? וארתור? ובובספוג? ובראץ? נכון הן סתומות ושטחיות עם אישיות של מנורה? יש לך חבר? וחברה? יש לך חברה הכי טובה? כמה את מדברת איתה? דרך מחשב או טלפון? אני הכי אוהב לדבר בטלפון, גם את? את מדברת מהר? והרבה? אני אוהב לדבר הרבה, למרות שאני די אדיש. איזה חפרן אני נכון? אבל גם את חפרנית אז זה בסדר. את מגדירה עצמך כפאקצה? וכדינוזאור? את אוהבת דינוזאורים? ואיגואנות? וכפכפים? וקרוקס? למה? הכל טוב? יופי, פה זה נגמר :)

Slow Cheetah

New member
../images/Emo190.gif+../images/Emo190.gif=זוג../images/Emo3.gif

מה שלומך? בסדר
הכל טוב? כן
איך המשפחה? נחמדה
והפרנסה? שלי? אין כזאת
והכלב?
יש לך כלב? לא
למה? כי אנחנו לא אוהבים כלבים
וחתול? כן!!
והיפופוטם? לא XD את אוהבת חיות? כן.
איזה הכי? חתולים
את רוצה להיות סלב? לא. נכון זה כיף? לא XF נכון זה ממש מגניב שפאפרצי מקיפים אותך? בטח
ושהולכים על השטיח האדום ומצלמים אותך? עוד יותר בטח
ושמעריצות בנות 11 מטרידות אותך בטלפון? לא
את רואה ערוץ 1? כן, אבל רק משפחת סימפסונס והשבט
ו-2? כן
3? אין לי. 10? כן. 55? אין לי.
78? כנ"ל
99? כנ"ל
למה בחרת בעצמך בתור הקורבן? כדיי לגמור עם זה שגם אני אמורה להיות מרואיינת
למה לא בי? תהיה שבוע הבא
אני תמיד מזכיר לך שיש הקורבן בתקווה שזה יהיה אני הפעם!
נבזה שכמותך!
את בוחרת רק בנות!
את לסבית? לא
זה לא בושה את יודעת? כן
יש לי מלא חברות לסביות! XD סתם. אין לי. נורא
היית רוצה אחת? אחת?
וחבר הומו? בויפרנד? לא
ושני חברים- הומו ולסבית? טוב
וחבר ג'ירפה? לא. וחבר קוף? לא. את אוהבת את דורה? לא
וארתור? כן ובובספוג? כן ובראץ?
נכון הן סתומות ושטחיות עם אישיות של מנורה? כן
יש לך חבר? לא וחברה? GF? לא
יש לך חברה הכי טובה? בערך כמה את מדברת איתה? הרבה
דרך מחשב או טלפון? גם וגם אני הכי אוהב לדבר בטלפון, גם את? כן את מדברת מהר? כן והרבה? כן אני אוהב לדבר הרבה, למרות שאני די אדיש. גם אני
איזה חפרן אני נכון? קצת
אבל גם את חפרנית אז זה בסדר.
את מגדירה עצמך כפאקצה?
וכדינוזאור? לא את אוהבת דינוזאורים? הם נחמדים
ואיגואנות? לא
וכפכפים? כן וקרוקס? לא למה? ככה
הכל טוב? כן
יופי, פה זה נגמר :) חבל

וונקי

New member
אוקי דני

מה סכוי שאם אני יארגן עוד מ]גש לשבוע אחרון של חופש את תבואי? מה את חשובת על גיל בו את נמצאת? מה עדיף נעליים\סנדלים\ כפכפיים מה את הכי אוהבת בית שלך? מה את הכי אוהבת בדר שלך? מה את חושבת על בנים שלובשים וורד? מה מילה שאת הכי אוהבת להגיד ?

Slow Cheetah

New member
אוקיי וונקי../images/Emo13.gif

מה סכוי שאם אני יארגן עוד מפגש לשבוע אחרון של חופש את תבואי? אמ... אם תשימו מספיק תמונות, הוא יהיה דיי גדול
מה את חשובת על גיל בו את נמצאת? שהוא דיי משעמם
מה עדיף נעליים\סנדלים\ כפכפיים? נעליים מה את הכי אוהבת בית שלך? את החדר שלי ואת צו'צו'
מה את הכי אוהבת בחחדר שלך? את הטלווזיה ואת צו'צו'
מה את חושבת על בנים שלובשים וורד? בסביבה שלי זה רק ערסים הומואים
מה המילה שאת הכי אוהבת להגיד? לא יודעת

lidor203

New member
תוסיפי גם אותי...

מוזר אבל אף פעם לא שמתי לב לשרשור הזה...

הו היי, מוווו

מה קורה? מה אני עושה פה? משעמם לי כיוון שאני מחכה למפגש רד הוט. וכי למה את לא באה?
מה את חושבת על... כלבי בולדוג? אימואים? פריקים קשוחים ואפלים? כוכב נולד? אחיך הקטן? האדם שהמציא את התגובה המהירה? האם את מאמינה במצפון? והאם את מאמינה למצפנים שמכינים בשיעורי טבע בכיתה ב'? האם את מאמינה בגורל? ובכוחות על טבעיים? את יודעת מה אני חושבת על פיטר פטרלי שלך? נו, אז מה? את עדיין שומעת רד הוט? את רדיוהד את שומעת?
איזה אדם אמיתי מתאים לדעתך להיות דמות בסדרה המטופשת שלך "הירוז"? הירוז זה שם של משחק מעצבן שעושים בום בום בום (על המקלדת) ומנצחים, נכון? חשבת פעם להיות במאית? חשבת פעם על סיפור שיהפוך לסרט/ספר וכדומה? תוך כמה זמן התייאשת? האם היית מתחלפת עם ג'יי קיי רולינג? מה את חושבת על החור הקטן בו את מתגוררת? חורה לי שאין בו בריכה.
אם יהיה לך חתול נוסף, איך תקראי לו? איזו חיה בחיים לא תגדלי? מה היה חסר לך אילו היית חיה לפני 100 שנה? האם את מאמינה באמת ובתמים בפעולתה של קומונת האדומים המבורכת מכל? עם מה את אוהבת את הפיצה שלך? מה לעזאזל אני עושה בפורום גיבורים? מה דעתך על אייקונים מאומצים? נכון שזה אדיוטי? איזה אייקון הכי טפשי לאמץ לדעתך? איזה אייקון מאומץ הוא הנפוץ ביותר לפי מה שהספקת לראות? האם יש לך בבית ג'וקים? מה תגובתך ליצורים קטנים שכאלה? האם היית מאמצת לך ספיידר-פיג? איזו להקה היית משמידה במו-ידייך? מה תאחלי לכבוד 60 השקלים שארוויח אם אשמור על כלבת בולדוג קטנה? באיזו חנות את יכולה להתקע שעות? ובאיזו את יכולה להקיא מרב גועל? נכון שטאוור רקורדס גנבים? איזה שיר ששמעת גרם לבחילה מרב שהוא איום? הוו ביי.

למעלה