הקורבן

Winter Blue1

New member
יהלושששש!

אהלן! מה נשמע? בת כמה את? ראית כבר את כל העונה? את מפחדת מברווזים נקרופילים? ואם הם הומואים? הליום, את אוהבת? ניסית? נכון זה שולט?! להלהלה? אני אפרוש עכשיו ><

יהלושש1

New member
../images/Emo26.gif

מה נשמע? הכול מעולה מה איתך? בת כמה את? 14.. וחודש
(חח פשוט ראיתי שאתם רבים פה מי יותר גדול XD ) ראית כבר את כל העונה? כן :| את מפחדת מברווזים נקרופילים? בוודאייי XD ואם הם הומואים? אז בכלל XD הליום, את אוהבת? כןן זה מגניבייי חח ניסית? ברוררר נכון זה שולט?!
להלהלה? יהיה טוב

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif יהלוששש1../images/Emo90.gif

ספרי לנו איזה משהו שאנחנו לא יודעים עלייך :) גם את חולמת להראות כמו ניקי? או כמו קנדיס? או כמו פיטר?

h e n y

New member
קודם כל...שם מהמם!

מאיפה את? איזה תחום את הכי טובה בו? איזה סידרה חוץ מגיבורים את אוהבת? מי הדמות הכי שווה בעינייך? אם היה לך אפשרות לבקש משאלה אחת, מה היית מבקשת? איזה כוח היית רוצה שיהיה לך? אם הייתה לך אפשרות להעיף דמות אחת מגיבורים את מי היית מעיפה? ד"א אני חן, נעים מאוד!

יהלושש1

New member
../images/Emo26.gif

תודהה
מאיפה את? משהם איזה תחום את הכי טובה בו? איזה סידרה חוץ מגיבורים את אוהבת? חבריםםםם
מי הדמות הכי שווה בעינייך? ניקייי חח אבל אז אני יצא לסבית אז פיטט
אם היה לך אפשרות לבקש משאלה אחת, מה היית מבקשת? שכל המשאלות שלי יתגשמו
איזה כוח היית רוצה שיהיה לך? אם יש מלא גיבורים אז ברור של פיט אבל אם לא אז של נייתן הירו או קנדיס אם הייתה לך אפשרות להעיף דמות אחת מגיבורים את מי היית מעיפה? מוהינדרר.
הסצנות שלו הכי משעממות. ד"א אני חן, נעים מאוד! היי

יהלושש1

New member
לא. אני חסרת חיים כמוך ../images/Emo11.gif

סתם אמרתי כבר ריקוד וצופים בעיקר.

היי יהלוש :)

את אוהבת צבע ירוק? למה? אם תראי משהו עם עור ירוק, את תברחי בצעקות? את שומעת המכשפות? למה? חשבת פעם על להתאבד? התחפשת פעם לערפד? פינטזת פעם על חבר קרוב? את בתולה? עשנת סמים? עשנת משהו? למה? את אוהבת בובפוג? והיי ארנולד? ניקולודיאון בכללי? נכון ערוץ הילדים זה דפוק? נכון מיכל ינאי דפוקה? נכון את רוצה להשמיד כל מי שהיה אי פעם מנחה בערוץ הילדים? נכון את שונאת בר רפאלי כי היא יותר יפה ממך? מה את חושבת על נעה בקולנוע? ועל איגי וקסמן? ועל חמי רודנר? ידעת שהם היו נשואים? מה הסמיילי האוהב עלייך? את אוהב לשתות חלב בטעם וניל? ולאכול עוף בסויה? ובצ'ילי? וסתם עוף בלי כלום? את אוהבת צ'יפס? קנוי או מטוגן? מי הייתה המורה שלך בכיתה ג'? נכון שאת מתה לעשות אותי? את באה למפגש אם יהיה בכלל? איזה קונדום את הכי אוהבת? את משתמשת בגלולות? אם תכנסי להריון ממשהו, את תפילי את התינוק? ואם את תכנסי להריון מבראד פיט, את עדין תרצי להפיל? את רוצה להיות סלב? למה? ביי.

יהלושש1

New member
וואו חפירה.

את אוהבת צבע ירוק? אחלה צבע. למה? ככה. אם תראי משהו עם עור ירוק, את תברחי בצעקות? |סמיילי מרים גבה| שאני יראה אחד אני יגיד לך איך הגבתי.. את שומעת המכשפות? לא
למה? כי אני נורמלית..
חשבת פעם על להתאבד? לא
התחפשת פעם לערפד? לא.. >< פינטזת פעם על חבר קרוב? לא את בתולה? חחחחח כן XD עשנת סמים? לא... >< עשנת משהו?כנ''ל למה?כי לא בא לי. את אוהבת בובפוג? בטח והיי ארנולד? חביב ניקולודיאון בכללי?חביב + נכון ערוץ הילדים זה דפוק? בדרך כלל כן. אבל יש שם הפיג'מות אז לא לגמריי
נכון מיכל ינאי דפוקה? אולי... היא נעלמה מהעולם מכלל אז מה אכפת לי. נכון את רוצה להשמיד כל מי שהיה אי פעם מנחה בערוץ הילדים? לא. למה להשמיד אותם ישר שאפשר לענות אותם קודם??!!
מאוהאהאהאאה חחח סתם. למה לי? נכון את שונאת בר רפאלי כי היא יותר יפה ממך? לא.. חחחח מה את חושבת על נעה בקולנוע? אממ לא חושבת עליה יותר מידי XP חח סתם היא נחמדה..
ועל איגי וקסמן? מי זה? ועל חמי רודנר? כנ''ל
ידעת שהם היו נשואים? קודם שאני ידע מי הם
מה הסמיילי האוהב עלייך?
את אוהב לשתות חלב בטעם וניל? אני לא אוהבת לשתות חלב.
ולאכול עוף בסויה? זה נחמד? חח ובצ'ילי?יותר נחמד וסתם עוף בלי כלום? לא נחמד חחח את אוהבת צ'יפס? ברורררר
קנוי או מטוגן? שיהיה ממקדונלדס או משו..
מי הייתה המורה שלך בכיתה ג'? נכון שאת מתה לעשות אותי? את באה למפגש אם יהיה בכלל? איזה קונדום את הכי אוהבת? את משתמשת בגלולות? אם תכנסי להריון ממשהו, את תפילי את התינוק? ואם את תכנסי להריון מבראד פיט, את עדין תרצי להפיל? את רוצה להיות סלב? למה?

יהלושש1

New member
יואוו פיספסתי את כל ההמשךך XDD

מי הייתה המורה שלך בכיתה ג'? אהובה. מכיר?
נכון שאת מתה לעשות אותי? כבר עשיתי אותך אבל אז מחקתי לך את הזיכרון
את באה למפגש אם יהיה בכלל?יש מצב
איזה קונדום את הכי אוהבת? נוותר על לענות על זה. את משתמשת בגלולות? וגם על זה.. אם תכנסי להריון ממשהו, את תפילי את התינוק? וגם על זה.. ואם את תכנסי להריון מבראד פיט, את עדין תרצי להפיל? כשזה יקרה אני יודיע לך
את רוצה להיות סלב? יכול להיות נחמד
אבל לא ממש משנה לי. למה? ככה.

יההההההל

את באה מחר לסופרלנד?
נכון פיטר מדהים?
את שמחה לעבור לכיתה שלנו? את בטוחה שתצליחי לסבול את סוזן? יש לה מבטא כמו של מרים טוקאן
איזה מגניב היה לראות את ארבעת הפרקים האחרונים שברצף, ואח"כ עוד 3 של חברים? מה יותר טוב, גיבורים או חברים? {הרבה זמן רציתי לשאול אותך את זה..
} באיזה עמוד את בהארי פוטר? חהחהחהחה אני יודעת מי זה ר.א.ב ואת לאאא! מתי את מתכוונת להביא לי מכתב טיסה?
עד כאן..

יהלושש1

New member
אורצ'יקלית מה קורה? חחחחח

את באה מחר לסופרלנד?
כןןןןן
נכון פיטר מדהים?
ברוררר (טוב יש לי ברירה? אם לא את תרביצי לי
) את שמחה לעבור לכיתה שלנו? את בטוחה שתצליחי לסבול את סוזן? יש לה מבטא כמו של מרים טוקאן
חח נתגבר. היא בטוח עדיפה על אורלי הזקנקנית. איזה מגניב היה לראות את ארבעת הפרקים האחרונים שברצף, ואח"כ עוד 3 של חברים? מגניב מאודד XD חחח סתם היה ממש כיףףף
אבל עכשיו אין יותר פרקים חדשיםם
מה יותר טוב, גיבורים או חברים? {הרבה זמן רציתי לשאול אותך את זה..
}
תלוי במצב רוח.
באיזה עמוד את בהארי פוטר? חהחהחהחה אני יודעת מי זה ר.א.ב ואת לאאא! דיייי אני ירביץ לךךךךךך. לא זוכרת. 20 ומשהו נראה לי. מה אני יעשה היו לי פה בני דודים כל השבוע ולא יכולתי לקרוא בכלללל
עכשיו יהיה לי זמן
מתי את מתכוונת להביא לי מכתב טיסה?
למה את הבאת לי?
חח סתם נחשוב עלייך

Slow Cheetah

New member
שאלות. ../images/Emo190.gif

נו, איך ההרגשה להיות מרואיינת? את מודעת לעובדה שהפורום כולו התגייס כדיי לעלות אותך כקורבן? נכון המשחק מגניב? מה את חושבת על הפוני החמוד של פיטר? חסר לך שאת חושבת שהוא מגעיל או משהו.
מי הדמות האהובה עלייך? בת כמה את? מה המקצוע האהוב עלייך? מה השנוא עלייך? מה התאריך יום הולדת שלך? לאיזו כיתה את עולה?

יהלושש1

New member
../images/Emo27.gif

נו, איך ההרגשה להיות מרואיינת? מדהימהההה
חח את מודעת לעובדה שהפורום כולו התגייס כדיי לעלות אותך כקורבן? מזתומרת? בחרתם במסרים או משהו?
תודה לכל מי שבחר ביי
נכון המשחק מגניב? ממש
מה את חושבת על הפוני החמוד של פיטר? פוני מדהיםםםם
חסר לך שאת חושבת שהוא מגעיל או משהו. למה לי? מי הדמות האהובה עלייך? פיטר נראה לי.. בת כמה את? 14 מה המקצוע האהוב עלייך? של''ח XD (שקסיואל
חחחחח) מה השנוא עלייך? ערביתת
מה התאריך יום הולדת שלך? 11.6
לאיזו כיתה את עולה? ט'

למעלה