הקורבן!

עונה../images/Emo152.gif

1.אבטיח או מלון? אבטיח. 2.מסז' או מקלחת בג'קוזי? מקלחת בג'קוזי. מסז' זה כואב.
3.מה יותר מגניב-אוטו או מטוס? מטוס. 4.שנות ה 90 או שנות ה 2000? נראה לי 2000.. 5.התרפקות על העבר או חשיבה על העתיד? חשיבה על העתיד. 6.טעם בגלידה-פיסטוק או מוקה? לא זה ולא זה. o_O 7.להיות בחברת בנים או בחברת בנות? חבורת בנות.
8.מה נראה לך גרוע יותר-דיכאון עמוק או עוני? אממ..עוני נראה לי. 9.מיים או קולה? קולה. קולה. קולה.
10.מה טוב יותר בדר"כ-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה. 11.מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו עכשיו? על הבויז.
[חשבתי עליהם בעקבות השאלה הקודמת עם הפנטזיה..] 12.מה המאכל האהוב עליך? ספגטי.
13.מה הצבע האהוב עליך? טורקיז. 14.מה המוטו שלך לחיים? ארמ..אין לי.

אני!

איך זה שהשיער שלך כ"כ חלק?
את מי את הכי אוהבת מהבקסטריט? (ניחוש: אייג'יי, נכון?)
איזה צבע את הכי אוהבת?
איזה יום בשבוע את הכי אוהבת?
כל כמה זמן את בודקת הודעות בפורום?
איזה ענף ספורט את הכי אוהבת?
יש לך חיית מחמד?
מה צבע הילקוט לבה"ס שלך? [אלו סתם שאלות שרציתי לדעת..
]

lovenickcarter

New member
חחחיחיחיח

איזה חמודים התאומים האלה@!!! הלוואי עלי זוג כזה [יש מצב שאת משאילה לי?]

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

איך זה שהשיער שלך כ"כ חלק? אחח..נגעת בנקודה כואבת...זה פן. יש לי מתולתל.
את מי את הכי אוהבת מהבקסטריט? (ניחוש: אייג'יי, נכון?) יאפ. אלכס.
איזה צבע את הכי אוהבת? טורקיז. איזה יום בשבוע את הכי אוהבת? אממ..שני נראה לי. כל כמה זמן את בודקת הודעות בפורום? כל 4-5 שעות פחות או יותר.. איזה ענף ספורט את הכי אוהבת? כדורסל. יש לך חיית מחמד? לא.
מה צבע הילקוט לבה"ס שלך? כחול.

H a d a r 15

New member
הדרוש../images/Emo24.gif

אל תהיי עצובה..גם אם יש לך שיער מתולתל את עדיין יפפההההה
ויש לי שאלההההה...
למה את אף פעם לא מחוברת?
חחחחחח

H a d a r 15

New member
קוראים לך

הדר?!
לא !!אז למה את עונה?!
חחחחח סתם כפרעלייך בצחוק

הדרייייי

בצפר: את עולה לי"א, כע? אם כן, אילו בגרויות מצפות לך השנה? כבר קנית דברים לבצפר? באיזו מגמה את
ליד מי תשבי? מי המורה האהוב עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך?
הבויז:
למה את אוהבת את אלכס? מה השיר של הבויז שאת הכי פחות אוהבת? מה השיר האהוב עלייך מ NG? מה הקליפ האהוב עלייך של הבויז? מה הקליפ הפחות אהוב עלייך של הבויז? באיזה שיר את חושבת שאלכס נשמע הכי טוב [ווקאלית]? מעדיפה הופעות שלהם בלייב, בלי ריקוד, או בפלייבק, עם ריקוד? דרגי את אהבתך לבויז - יש לך סינגלים או מרצ'נדייז שלהם? עם איזה צבע בשיער את הכי אוהבת את אלכס? איזה קעקוע של אלכס את הכי אוהבת? היית מעדיפה לפגוש את הבויז, או ללכת להופעה שלהם? צרפי תמונה אהובה של אלכס :] אם הם יבואו לארץ, תחכי להם מתחת למלון וזה? כי אני כן.
על בריטני:
כי אני רוצה לדעת
איזה שיר שלה את הכי אוהבת? איזה קליפ את הכי אוהבת? מה דעתך על קווין? נכון זה מרגש שהיא עוד מעט יולדת?
אם היא תבוא לארץ, תבואי איתי לעקוב אחריה בכל אשר תפנה [ולקבל צו הרחקה ממנה]? מעדיפה אותה עם חום או בלונד? הערצת אותה פעם?
את יודעת באיזה חודש היא? נחשי
שמיני :] הממ נגמרו לי השאלות
אוהבת אותך

למעלה