הקורבן

הקורבן../images/Emo11.gif

והפעם בקורבן: חסה יבשה(נועה) הרשומים: תומר 10 Pijamist Jen74 בובספוג8 אופק צח miriams4 s u s h i m i OOתמי OO4 עדידוש XD Brombit קרלו איזה מ ל ך פ י ל ר 7קיקי פיקי7 אם אתם לא מופעים ברשימה זו אך רוצים שנעלה אתכם לקורבן שלחו מסר לכינוי זה

Jen74

New member
ודאי שיש שאלות ../images/Emo13.gif

זה או זה? חסה יבשה או כרובית טרייה? ביצה קשה או חביתה? שוקו קרלו או שוקו יטבתה? שמיכת פוך או שמיכת צמר? שקדי מרק עם מרק או בלי מרק?

../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif

חסה יבשה או כרובית טרייה? חסה יבשה - זהו שמי
ביצה קשה או חביתה? חביתהה
שוקו קרלו או שוקו יטבתה? שוקו קרלו - זהו שמו
שמיכת פוך או שמיכת צמר? שמיכת פוך שקדי מרק עם מרק או בלי מרק? אממ
שניהם טעימים, אך משום מה, אני נוהגת לאכול שקדי מרק בלי מרק, כי אין מרק

דנדוןXD

New member
בוודאי שיש שאלותת!

שלום? מה נשמע? את אוהת חסה? וחסה יבשה? למה? בת כמה את? מאיפה את? באיזה בצפר? כואב לך? לא חשוב... נכון זה כיף לענות על שאלות? נכון זה לא כיף שלא שואלים אותך שאלות? מאת עושה עכשיו חוץ ממחשב?נמקי! תסתכלי שמאלה מה ראית? תלחצי הדבק:[מעניין לדעת מה יש לך בהדבק
] תסתכלי ימינה מה ראית? מרתק! את רוצה עוד שאלות? סבבות... הדלת אצלך בחדר סגורה או פתוחה? את בחדר שלך? מחשב רגיל/לפטופ? חם לך/קר לך? חורף/קיץ? מחשב/טלויזיה? את יכולה לברר כמה הודעות בפורום היו לךך? אם רשמת לא אז תשאלי את אורי
היית בפסטיגל?אם כן איך היה אם לא אז למה והאם תהיי? ראית את הפיג'מות מתישו? זהוו לא עולות למוח שלי עוד שאלות... אולי אחרכך

עוננהה ../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif

שלום? שלום! מה נשמע? הכל טוב מה איתך? את אוהת חסה? לא וחסה יבשה? כן למה? ככה בת כמה את? 12 מאיפה את? מנתניה באיזה בצפר? אממ אממ כואב לך? כן
לא חשוב... בריאות זה כן חשוב!
נכון זה כיף לענות על שאלות?
נכון זה לא כיף שלא שואלים אותך שאלות?
מאת עושה עכשיו חוץ ממחשב?נמקי! הכל התחיל ככה.. תסתכלי שמאלה מה ראית? וילון? תלחצי הדבק:[מעניין לדעת מה יש לך בהדבק] יופי.. הנה: שלום? מה נשמע? את אוהת חסה? וחסה יבשה? למה? בת כמה את? מאיפה את? באיזה בצפר? כואב לך? לא חשוב... נכון זה כיף לענות על שאלות? נכון זה לא כיף שלא שואלים אותך שאלות? מאת עושה עכשיו חוץ ממחשב?נמקי! תסתכלי שמאלה מה ראית? תלחצי הדבק:[מעניין לדעת מה יש לך בהדבק] תסתכלי ימינה מה ראית? מרתק! את רוצה עוד שאלות? סבבות... הדלת אצלך בחדר סגורה או פתוחה? את בחדר שלך? מחשב רגיל/לפטופ? חם לך/קר לך? חורף/קיץ? מחשב/טלויזיה? את יכולה לברר כמה הודעות בפורום היו לךך? אם רשמת לא אז תשאלי את אורי היית בפסטיגל?אם כן איך היה אם לא אז למה והאם תהיי? ראית את הפיג'מות מתישו? תסתכלי ימינה מה ראית? דלת, ואמא בפתח צורחת עליי מרתק! נכון את רוצה עוד שאלות? כן סבבות... הדלת אצלך בחדר סגורה או פתוחה? פתוחה את בחדר שלך? כן מחשב רגיל/לפטופ? רגיל חם לך/קר לך? פושר לי חורף/קיץ? קיץ/חורף מחשב/טלויזיה? טלויזיה/מחשב את יכולה לברר כמה הודעות בפורום היו לךך? לא
אם רשמת לא אז תשאלי את אורי - סבבות היית בפסטיגל?אם כן איך היה אם לא אז למה והאם תהיי? היה לי כרטיס, אבל הייתה לי תחרות טניס!
ראית את הפיג'מות מתישו? בטחח

Brombit

New member
דינג דונג ../images/Emo115.gif

צהריים טובים. את קוראת לעצמך 'נעה' או 'נועה'? איזה ספרים את אוהבת? ואיזה סרטים? למה/מאיפה הכינוי? איך היה להיות הענקית שלי? הייתי כותבת עוד שאלות, אבל אין לי רעיונות

צהריים טובים../images/Emo140.gif../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif

את קוראת לעצמך 'נעה' או 'נועה'? נועה - זהו שמי
(וגם חסה יבשה!) איזה ספרים את אוהבת? מה אני אגיד לך, זה קשה להגיד! ואיזה סרטים? הארי פוטטר למה/מאיפה הכינוי? לא יודעת
איך היה להיות הענקית שלי? כיףףף

את שואלת את מי שנבחר כמה שאלות שבא לך

כל שבוע מישהו אחר,תבקשי מזהבית ושרון להצטרף

שאלות!!!!

מי את אוהבת לשמוע? מה את אוהבת לשמוע?יש לך מישהו מועדף? את מאוהבת?
שיר שלא יוצא לך מהראש- תכנית אהובה- סרט אהוב- מה את אוהבת לשים בתוך הסנדויץ'? והפיצה? והפופקורן??

עונהנהנה../images/Emo94.gif../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif

מי את אוהבת לשמוע? את החתול שלי
מה את אוהבת לשמוע?יש לך מישהו מועדף? אין לי מועדף, אבל אני אוהבת לשמוע... בעצם גם זה אין לי את מאוהבת? כן... - בך
שיר שלא יוצא לך מהראש- אין לי :( תכנית אהובה- החיים היפים של זאק וקודי, הנפילים, האנה המונטנה, וכל כך רייבן. סרט אהוב- הארי פוטר מה את אוהבת לשים בתוך הסנדויץ' שוקולד? והפיצה? תירס והפופקורן?? נזלת

למעלה