הקורבן #1

misformetallica

New member
הקורבן #1 ../images/Emo65.gif

אוקיי... הקורבן הראשון שלנו יהיה *תופים*תופים* . .. ... .. . ashkeloni הלא הוא המנהל החביב שלנו ניית'ן יאללה תשאלו...

Evil Pig

New member
אני אתחיל!

מה קורה? איך היה בי"ם? מה דעתך על מצב הפורום? כמה אתה אוהב לנהל אותנו? את מי אתה יותר אוהב אותי או אותי? כמה אתה אוהב אותי? נכון שאני לא הומו כמו שכמה סבורים פה? (אין לי בעיה עם הומואים אני מאוד מכבד אותם - יש לי אפילו כמה חברים הומואים) ניגמרו לי השאלות כרגע- אם יבואו עוד אני אשרשר לפה.. יום טוב!

ashkeloni

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מה קורה? הכל טוב ^^ איך היה בי"ם? היה ממש טוב
מה דעתך על מצב הפורום? וואלה, אני דיי מרוצה ממנו
כמה אתה אוהב לנהל אותנו? נהנה מאוד מאוד, הדיקטטורה המהנה שלי ^^ את מי אתה יותר אוהב אותי או אותי? אותי P: כמה אתה אוהב אותי? בסולם של 0 עד 10? 1209421597
נכון שאני לא הומו כמו שכמה סבורים פה? ברור שלא
זה שאתה אוהב אותי לא הופך אותך להומו P:

ashkeloni

New member
משחק ^_^

שבו כל שבוע נבחר מישהו ושואלים אותו שאלות שהוא צריך לענות עליהן ^_^

AlmogT4

New member
גם אני

אהלן, יש לך שם יפה, ידעת? אשקלון או אשדוד ? P: מהי הלהקה האהובה עליך חוץ מסיסטם? לאיזה סוג של מוזיקה אתה הכי מתחבר? גם אתה חושב שהאיבנז אייס מאן של דארון נחשקת ? ענבל גבריאלי או ציפי לבני ? זהו לעכשיו, תהנה.

ashkeloni

New member
ממממ

יש לך שם יפה, ידעת? תודה P: אשקלון או אשדוד ? P: אשקלון, כמובן
מהי הלהקה האהובה עליך חוץ מסיסטם? לא חושב שיש ממש, אבל אני שומע הרבה Draconian לאיזה סוג של מוזיקה אתה הכי מתחבר? מוזיקה שאני אוהב לשמוע
בעיקר מטאל לסוגיו השונים. גם אתה חושב שהאיבנז אייס מאן של דארון נחשקת ? אכן
ענבל גבריאלי או ציפי לבני ? לא מכיר אף אחד מאלה ממש

Ipecac0

New member
שאלות:

מה השם משפחה שלך? גלידה: וניל או שוקולד? יש לך חבר להקה אהוב? איזה? יש לך שיר של סיסטם שמעלה לך זכרונות? אתה צמחוני או אוכל בשר? אם אוכל בשר, אז מה עדיף: סטייק או שניצל? יש לך פוסטרים בחדר? האם הארון שלך מבולגן? או מסודר מאוד? סורי אם השאלות דפוקות... חח תהנה

ashkeloni

New member
תשובות:

מה השם משפחה שלך? קלסון
גלידה: וניל או שוקולד? שוקולד יש לך חבר להקה אהוב? איזה? מממ אני דיי אוהב את ג'ון
יש לך שיר של סיסטם שמעלה לך זכרונות? lonely day אתה צמחוני או אוכל בשר? טורף
אם אוכל בשר, אז מה עדיף: סטייק או שניצל? תלוי מתי, אבל בד"כ שניצל יש לך פוסטרים בחדר? יאפ, וולסקרול של הלסינג ועוד אחד חביב של נארוטו, אני חייב לקנות משהו של סיסטם, זה יוסיף המון לחדר
האם הארון שלך מבולגן? או מסודר מאוד? תלוי מתי, כרגע הוא מבולגן

ashkeloni

New member
ממממ

אני מניח שדרך פורום סקס לנוער הכרנו אבל נהיינו חברים בעיקר דרך קומונת דתלשים צעירים ^_^

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifהא הא הא

נתן [סליחה אם אני אחזור על שאלות ששאלו כבר, פשוט התעלצלתי לקרוא בנתיים] 1. מוקה שוקולד או וניל? 2. אתה אוכל קורנפלקס.. בכף או בכפית? 3. גלידה בכוס או בגביע? 4. צהוב או ורוד? 5. "מופע שנות ה70" או "חברים"? [אין לי כוח לאנגלית סליחהP:] 6. אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? 7. משקאות חמים או קרים? 8. להתקלח- בבוקר, בצהריים-אחה"צ, ערב, לילה? 9. אני אנצל את ההזדמנות הזאת בבקשה שתזכיר לי מהו תאריך יום ההולדת שלך? 10. מה אתה מתכוון לעשות ביום הבחירות? זהו זה, תצפה לעוד, אולי, בהמשך;]

ashkeloni

New member
^______^

1. מוקה שוקולד או וניל? שוקולד 2. אתה אוכל קורנפלקס.. בכף או בכפית? כפית 3. גלידה בכוס או בגביע? עדיף בגביע
4. צהוב או ורוד? צהוב 5. "מופע שנות ה70" או "חברים"? [אין לי כוח לאנגלית סליחהP:] מופע שנות ה70! 6. אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? סתם משחק עם הגיטרה והפסנתר מדי פעם
7. משקאות חמים או קרים? תלוי מתי, בד"כ קרים 8. להתקלח- בבוקר, בצהריים-אחה"צ, ערב, לילה? חייב לבחור רק אחד?
בקיץ אני מתקלח איזה 3 פעמים ביום לפחות
9. אני אנצל את ההזדמנות הזאת בבקשה שתזכיר לי מהו תאריך יום ההולדת שלך? ב01.01
10. מה אתה מתכוון לעשות ביום הבחירות? לבחור, ואז לעזור קצת בבית ואחר כך לפגוש חברים אולי

ashkeloni

New member
הכל טוב../images/Emo9.gif

תראי לי תמונה של החולצות שעוריט ואת קניתן?

V a m p

New member
שאלות....

דוקים או סוליטר? 4:00 זה 4 לפנות בוקר או 4 בלילה?
או
? מי נראה לך יזכה בבחירות?

למעלה