הקורבן להשבועעע

moriboy666

New member
סלט זה סבבה כל עוד הוא מוכן ומכיל ע.+מ.

אני מעדיף את הסלט מה"חומוס ציפס סלט"

moriboy666

New member
נוף-נוף:)

מה שלומך ביום זה? מאיפה את בארצינו הקטנטונת? ניסית פעם להקליד עם כפפות...להקליד מיילא.. להתשמש בעכבר? 5ה דברים שאת הכי אוהבת בחייך? 5ה דברים שאת הכי לא? 5ה דברים שתקחי לאי בודד? 5ה תחביבים שלך? 5ה סרטים אחרונים שראית? מק' או ראנץ'? גלידה או ארטיק? יובל המבולבל או דורה? לגו או דופלו? ברבי או בראץ? מאמי או כפרע? ..או נשנש (אם את מראשון
) אם רואה השרדות.. אז מולי או עומר? תה או קפה? אוהבת קינמון? מרציפן? חלבה? 3ה דברים שאת רוצה שנדע עליך? 3ה דברים שאת רוצה שלא נדע עליך ובכל זאת תגידי? שיהיה ערב טוב

...........

מה שלומך ביום זה?- האמת? קקי. מאיפה את בארצינו הקטנטונת?- באר שבע. ניסית פעם להקליד עם כפפות...להקליד מיילא.. להתשמש בעכבר?- כן,לא נוח בכלל. 5ה דברים שאת הכי אוהבת בחייך?- את המצלמה, את השקט, את השמיים וזהו נראה לי. 5ה דברים שאת הכי לא?- את המשפחה, את החברות, את הרעש, את הבלאגן ואת הסביבה. 5ה דברים שתקחי לאי בודד?- כמה שיותר מוזיקה, מצלמה, אנשים איכותיים, טלוויזיה, וספרים טובים. 5ה תחביבים שלך?- מוזיקה וכל הקשור בזה, ולעזור לאנשים. 5ה סרטים אחרונים שראית?- לא זוכרת. מק' או ראנץ'?- אני צמחונית. גלידה או ארטיק?- ארטיק אננס. יובל המבולבל או דורה?- איכ. בוב הבנאי. לגו או דופלו?- לגו,נראה לי ברבי או בראץ?- לא ולא. מאמי או כפרע? ..או נשנש (אם את מראשון)- מותק. אם רואה השרדות.. אז מולי או עומר?- לא רואה. תה או קפה?- תה בלי תיון, חצי כפית סוכר. אוהבת קינמון?-לא. מרציפן?-לא. חלבה?-לא. אני אענה על השאר אחר כך,צריכה לזוז S:

moriboy666

New member
למה את לא אוהבת תמשפחה שלך?

ז"א אומרת. אפחד לא אוהב את המשפחה שלו.. אבל עם הזמן מבינים שזה מה שיש ואת בטח בשיא גיל ההתבגרות אז אני לא יכול להגיד לך כלום כי בגיל הזה את תמיד הצודקת והם תמיד הטועים. זה יעבור יומאחד בכל מקרה גםם אני אוהב את השמיים אעלה לך כמה חתיכות מהם..חלקם שלי וחלקם לא.

ממ.. תראה.

אני מבינה את המשמעות של המילה משפחה, ושמשפחה לא בוחרים ושעם הזמן אני אבין את החשיבות שלהם בעולם שלי. ולא, אני לא תמיד צודקת. יש המון פעמים שאני טועה ושאני מנסה לצאת צודקת. אבל עם יד על הלב, אני לא מרגישה שלמה עם המשפחה הזאת, לא נוח לי במשפחה הזאת והדבר הכי נוראי אני נגעלת כאן מהכל. זה קצת יותר מסובך ממה שכתבתי כאן, ובלי קשר לגיל ההתבגרות תמיד היו לי את המחשבות האלה.

../images/Emo214.gif../images/Emo24.gif

בואי לבקר מדי פעם בפורום הורים וילדים מדברים, מספר 900.

moriboy666

New member
משומה אני מבין אותך..

גם אני נגעל פה מהרבה דברים לאחרונה וזה יותר ויותר מחמיר..אבל זה מה שיש כרגע ואולי הז ישתנה ואולי זה לא ואפילו יחמיר אבל זה המצב. את התמונה האחרונה גם אני אוהב. כי אני צילמתי אותה. ..פעם היו לי ידיים למצלמות. חח היום יש לי פרקינסון

המשך התשובות..

3ה דברים שאת רוצה שנדע עליך?- 1. אני פרפקציוניסטית ברמות מעצבנות לפעמים. 2. אני ספונטנית שזה מפחיד. 3. תפסיקו לחשוב שאני הילדה הטובה מהבית הטוב!
[לא אתם ספציפית] 3ה דברים שאת רוצה שלא נדע עליך ובכל זאת תגידי? 1. יש לי 18 גיטרות. [דיי!
] 2. יש לי פלאפון של סבתות. 3. אני אוהבת לקרוא ספרים
זהו נראה לי.

למעלה