הקורבן להשבועעע

בת 1986

New member
נופר../images/Emo9.gif

היי, מה קורה? מה שלומך? בת כמה את? מאיפה? כמה אחים ואחיות יש לך? את אוהבת אותם? את הכי גדולה? או הכי קטנה? או באמצע? נכון שאני קרציה? יופי, שמחה לשמוע! מה החלום הכי גדול שלך? מה התחביבים שלך? יש לך פייסבוק? ומייספייס? איזה שיר של כפיר את הכי אוהבת? איך הגעת לכפיר? חורף או קיץ? קוטג' או גבינה? בית או וילה? לישון או לקום? להרוג אותי במכות או לתת לי נשיקות? חיחיחיחיחי.. יאללה ביי מותק

כי כמו גשם על המים,עכשיו אני פוחד..

היי, היי
מה קורה? סה בא בה. מה שלומך? טווווב.
בת כמה את? 15 וקצת כזה.. מאיפה? באר-שבע, עיר הפשע והרשע! כן בטח
כמה אחים ואחיות יש לך? בעיקרון אנחנו משפחה גדולה ומרובת ילדים. אבל לא בעיקרון יש לי רק 2 אחים ואחות.
את אוהבת אותם? לא.
את הכי גדולה? או הכי קטנה? או באמצע? באמצע כזה. אבל לא סנוויץ'. נכון שאני קרציה? יופי, שמחה לשמוע! כן אמאלה איזה קרצייה את! מזה השאלות המשעממות האלה? סתם
מה החלום הכי גדול שלך? אהבה אמיתי. כן נכון שזה קיטשי. אבל אני גם רוצה להיות שדרנית בגלגל"צ. כן גם זה באמת לשתוק
מה התחביבים שלך? לצלםלצלםלצלם. בשאר הדברים שאני עושה אני מתעסקת קצת פחות בזמן האחרון. יש לך פייסבוק? לא.
ומייספייס? כן
רוצים?
איזה שיר של כפיר את הכי אוהבת? אושר ועצב. זה לגמרי ה-שיר שלי
איך הגעת לכפיר? לא יודעת, לא זוכרת.. באמת שלא זוכרת. [ולא דרך עברי] חורף או קיץ? חורףחורףחורף! קוטג' או גבינה? גבינה
בית או וילה? בית שהוא וילה? לישון או לקום? לישון ואח"כ לקום. להרוג אותי במכות או לתת לי נשיקות? לתת לך חיבוקים ונשיקות.. (נשיבוקים!!) חיחיחיחיחי..
יאללה ביי מותק ביי אישה
*תתחשבו בזה שאני חצימסטולה*

moriboy666

New member
אין על מייספייס!!

חחח כלכך משעמם בגלגלצ.. את לא מתארת עד כמה.. לא קיבלו אותי לשם הזונות. אבל אני במקום שווה הרבה יותר.. בבית. חחח וקצת בלהקה.

../images/Emo214.gifשפתיים שלי../images/Emo99.gif

הקבועות שלי
: יקירתי, מה שלומך? את מי את הכי אוהבת בעולם? [וזה יכול להיות מישהו מהמשפחה או אפילו חיית מחמד, תרגישי חופשי לענות ] מה את הכי אוהבת לעשות בחיים האלו? מה עוד לא עשית ואת רוצה לעשות? מה המקום האהוב עלייך בארץ? בכמה הופעות של כפיר את היית? מה את מעדיפה, הופעה אקוסטית או קלאסית? איזה שיר הוא האהוב עלייך [של כפיר]? ושאלה באווירת ההודעות של הפורום - כמה פעמים בשבוע את באמת מצביעה במצעדים של כפיר?

|סוכרייה||סוכרייה||סוכרייה||סוכרייה||סוכרייה|

מה שלומך? סבאבה
את מי את הכי אוהבת בעולם? [וזה יכול להיות מישהו מהמשפחה או אפילו חיית מחמד, תרגישי חופשי לענות] לא יודעת. אף אחד. [מה
] מה את הכי אוהבת לעשות בחיים האלו? לצלם, לישון ולהתחבק. אה כן, ולראות שירדתי במשקל! מה עוד לא עשית ואת רוצה לעשות? לשקול 45 ק"ג
וצניחה חופשית. מה המקום האהוב עלייך בארץ? הצפון.
בכמה הופעות של כפיר את היית? אוף. זה עצוב. אבל 0.
מה את מעדיפה, הופעה אקוסטית או קלאסית? הביצועים האקוסטים מדהימים,אבל קלאסית תמיד מרגיש לי יותר אינטימי. תלוי במצב רוח. איזה שיר הוא האהוב עלייך [של כפיר]? אושר ועצב. ושאלה באווירת ההודעות של הפורום - כמה פעמים בשבוע את באמת מצביעה במצעדים של כפיר? כל יום.
[משתדלת! ומשתדלת גם לבקש מחברות!]

קליק בהחלט טעים..אבל יש יותר וופל משוקולד

או קורונפלקס....זה לא שוקולד זה... שוקולד פרה זה נטו שוקולד חלב..יאמיי...אלא אם כן בוחרים אחרת כמובן..אבל יש בעיקר שוקולד
(וזה גדול יותר)

moriboy666

New member
קליק חצי נוגט שולטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!

אני קונה ארגזים של זה בסופר. בא לקופה עם ארגז ביד. סתכלו במצלמות של הסופר אם אתם לא מאמינים וככה אני לא אוהב שוקולד גם אבל כרגע אנמני טוחן שוקולד . לא יודע מה קרה לי..יורדעל טבלורות שלמות של עלית

moriboy666

New member
את לא מבינה כלום אם את קוטלת את קליק../images/Emo13.gif

זה ככ טעים. לא אוהב. אני לא אוכל שוקולד להנהתי זה הורס תשיניים. מעולם לא ביקרתי אצל רופא שיניים ואני לא רוצה להתחיל. אגב אני לא שותה קולה ושומדבר תעשייתי (מלבד בריזר בקיץ) ולא אוכל שטויות. אגב. בזמן הזה אני מצחצח שיניים יותר מפעמיים ביום בגלל השוקולד שאני אוכל. כנראה ששטיפת המוח בילדות השפיע עלי. ככה על החיים שלי אני לא שומר אבל לפחות אמות מאיזה סרטן צלעות חדש עם שינייים נקיות

למעלה