הקורבן השבועי!

Mp3 GiRl

New member
הקורבן השבועי!../images/Emo190.gif

היא טטטטםםםםםםםםםםם............! קטי

חלי39

New member
יאלללה

קקקקטטטטייי.... אזז.. איך קוראים לך? באמת? בטוחה? מה המצב? מה קורה? מה העיניים? עיר מגורים? כתה? נכון שהפורום הזה=שלמות? ונכון שהדולז=שלמות? ונכון שמלודי=שלמות? ונכון שאת רוצה שהן יוציאו עוד אלבום כבר? ונכון שאת יודעת להגיד עוד מילה חוץ מנכון? XD או <> ? או ! כע או כה או כן? לא או לע? נה או נופ? מסן או איסי? טלפון או פלאפון? סלקום או אורנג'? סלקום או פלאפון? אורנג' או פלאפון? איזה פלאפון ישלך? דור..? אוהבת אותו? הוא כוסון? מיהם בעלייך? דולז אהובה? דולז שנואה? דולז בינונית? צבע אהוב? צבע שנוא? צבע בינוני? יום אהוב? יום שנוא? יום בינוני? מאכל אהוב? מאכל שנוא? מאכל בינוני? שתייה אהובה? שתייה שנואה? שתייה באמצע? ריספקט או כבוד? אהה או אעע? יס או הוט? אנגלית או עברית? אנגלית או ספרדית? עברית את ספרדית? חו"ל או הארץ? ארץ אהובה? ארץ שנואה? אם היית יכולה לאן היית עוברת לגור? אם היית עוברת לאי בודד מה הדבר היחידי שהיית לוקחת? דיסק אהוב? דיסק שנוא? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? זמר שנוא? זמרת שנואה? להקה שנואה? נייק או פומה? נעלי ספורט או נעלי בובה? נעלי בובה או נעלי עקב? חצאית או שמלה? חולצה ארוכה או קצרה? מכנס ארוך או קצר? חצאית ארוכה או מיני? גרביים ארוכות או קצרות? גרביונים ארוכים או קצרים? גרביים או גרביונים? יסודי או חטיבה? הברזת פעם? היה לך חבר פעם? XD כמה? כמה זמן הכי ארוך? כמה זמן הכי קצר? לק אדום או שחור? לק בידיים או ברגליים? ארץ נהדרת או הישראלים? ערוץ 2 או 10? MTV או VH1? אוהבת לענות על שאלות? חידונים ארוכים או קצרים? טוב נגמרו לי השלאות נהנית?

funky Doll

New member
עונה ../images/Emo192.gif

קקקקטטטטייי.... אזז.. איך קוראים לך?קטי ...
באמת?
לא בטוחה?כן
מה המצב?סבבה מה איתך
מה קורה?הכול פ'סדר
מה העיניים?... עיר מגורים?תל אביב
כתה?ו'2 נכון שהפורום הזה=שלמות?כה
ונכון שהדולז=שלמות?
ונכון שמלודי=שלמות?
ונכון שאת רוצה שהן יוציאו עוד אלבום כבר?בטח
ונכון שאת יודעת להגיד עוד מילה חוץ מנכון?כן זה כבר נמאס
XD או <> XD ? או ! ? כע או כה או כן?כע לא או לע?לע נה או נופ?נה מסן או איסי?איסי טלפון או פלאפון?פלא
סלקום או אורנג'?אורנג'
(כתום) סלקום או פלאפון?פלאפון
אורנג' או פלאפון?אורנג' איזה פלאפון ישלך?אורנג' דור..?האחרון עם מצלמה והכול ... אוהבת אותו?כה
הוא כוסון?
מיהם בעלייך?.... דולז אהובה?ג'סיקה
דולז שנואה?אין... דולז בינונית?אין... צבע אהוב?ורוד ושחור צבע שנוא?צהוב וחום צבע בינוני?אפור יום אהוב?שישי שבת יום שנוא?כולם חוץ משישי שבת יום בינוני?????? מאכל אהוב?צ'יפס מאכל שנוא?אממ לא 'דעת מאכל בינוני?
שתייה אהובה?תפוזים שתייה שנואה?-אין- שתייה באמצע?קולה ריספקט או כבוד?ריספקט אהה או אעע?אעעע יס או הוט?יס אנגלית או עברית?אינגליש אנגלית או ספרדית?אנגלית עברית את ספרדית?עברית חו"ל או הארץ?חו"ל ארץ אהובה?אוקראינה ארץ שנואה?-אין- כי אני לא מכירה את כולם... אם היית יכולה לאן היית עוברת לגור?לא רוצה לעבור
אם היית עוברת לאי בודד מה הדבר היחידי שהיית לוקחת?בגדים או פלא דיסק אהוב?פוסיקאט דולז הורדתי אותו.. דיסק שנוא?---- זמר אהוב?ג'סטין
זמרת אהובה?בריטני
להקה אהובה?הדולזז זמר שנוא?ריקי מרטין מעצבןןן זמרת שנואה?לא יודעת .. להקה שנואה?אין כולם די טובות.. נייק או פומה?פומה נעלי ספורט או נעלי בובה?שתיהם נעלי בובה או נעלי עקב?גם וגם חצאית או שמלה?חצאית חולצה ארוכה או קצרה?קצרה מכנס ארוך או קצר?קצר חצאית ארוכה או מיני?מיני גרביים ארוכות או קצרות?שתיהם.... גרביונים ארוכים או קצרים----- גרביים או גרביונים?גרביים יסודי או חטיבה?חטיבה עדיףףףף הברזת פעם?כן מספורט די הרבה.. היה לך חבר פעם? XD בטח
אהבה ראשונה .. כמה?1,2, 3, ....................................................1000 כול הזמן להחליף אותם כמו גרביים.. כמה זמן הכי ארוך?שנתים כמה זמן הכי קצר?יום לק אדום או שחור?שתיהם לק בידיים או ברגליים?בידיים ארץ נהדרת או הישראלים?------ ערוץ 2 או 10?------ MTV או VH1? אמ .טי .וי אוהבת לענות על שאלות?כן
חידונים ארוכים או קצרים?ארוכים
טוב נגמרו לי השלאות נהנית?כןן אני עם האדום דודה שלי אם השחור ואחותי אם הכחול

Mp3 GiRl

New member
יו קטי!../images/Emo190.gif

מה נשמע
? מה שלומך? איך עבר עליך היום? נכון שבית ספר זה קקה? נכון זה מעצבן כשכל הבתי ספר שובתים ורק שלך לא#$%^&? נכון זה כיף להיות הקורבן השבועי? נכון שאני מעצבנת עם השאלות? נכון שזה מעצבן כשסתם שואלים שאלות בשביל לשאול? מה הדבר שהכי מעצבן אותך? מה החפץ הכי יקר שיש לך? איזה סוג מוסיקה את אוהבת ושומעת? מי הזמרת שאת הכי הכי אוהבת? מי הזמר שאת הכי הכי אוהבת? איזה להקה הכי אהובה עליך חוץ מהדולז? מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של הדולז? את שומעת שיר עכשו? אם כן , איזה? מה היה הקליפ האחרון שראית? יש לך מייספייס? בלוג? מי הדול שאת הכי הכי אוהבת? מי הבן אדם הכי חשוב לך בעולם? מה אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? איזה שיר הכי מתאר אותך לדעתך? איזה שיר הכי מתאר אותך לדעת אחרים? מה הצבע האהוב עליך?

funky Doll

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif

מה נשמע ?סבבה
מה שלומך?
איך עבר עליך היום?בסדר חוץ מהבית ספר..
נכון שבית ספר זה קקה?
נכון זה מעצבן כשכל הבתי ספר שובתים ורק שלך לא#$%^&?
כן נכון זה כיף להיות הקורבן השבועי?כן
נכון שאני מעצבנת עם השאלות?לא
נכון שזה מעצבן כשסתם שואלים שאלות בשביל לשאול?לא כי גמני כזאת
מה הדבר שהכי מעצבן אותך?שאנשים משקרים אבל יש עוד הרבה אני מעוצבנת
מה החפץ הכי יקר שיש לך?יש הרבה
איזה סוג מוסיקה את אוהבת ושומעת?רוק-פופ
מי הזמרת שאת הכי הכי אוהבת?בריטני ספירס
מי הזמר שאת הכי הכי אוהבת?ג'סטין חמוד
איזה להקה הכי אהובה עליך חוץ מהדולז?אממממ...
מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של הדולז?היום בבוקר
את שומעת שיר עכשו?כן אם כן , איזה? Fergie Feat Ludacris - Glamorous מה היה הקליפ האחרון שראית?פול אאוט בוי יש לך מייספייס?לא בלוג?לא מי הדול שאת הכי הכי אוהבת?ג'סיקה מי הבן אדם הכי חשוב לך בעולם?כול המשפחה והחברות שלי מה אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?בפורום מחשב טלויזיה לצאת עם חברות ולהצטלם איזה שיר הכי מתאר אותך לדעתך?כול השירים של הדולז אני שומעת אותם לפי מצב הרוח שלי איזה שיר הכי מתאר אותך לדעת אחרים?Fergie Feat Ludacris - Glamorous מה הצבע האהוב עליך?ורוד שחור היה כיף לענות

mafins

New member
קטי קטי קטי =] חיחי קטייייי

היי קטי מה השעה? את רבי? אז את יודעת לפרש מילים כמו רבי? ואת יודעת לפרש מילים בכלל? רוצה לנסות לפרש? טוב =] תפרשי את המילים הבאות: לופלופ- תיקי- ניקי- ניקול- תרנגול- בננה- רוע לב- משקפיים- >< טוב.. שאלות למה את יודעת לפרש מילים? למה את שונאת לפרש מילים? מאכל אהוב? טעם ארטיק אהוב? צבע בגדים אהוב? וואנס או אולסטאר? >< או XD או ^ ^ או =] ? יופידו? PPPPPP? חיחי? טוב.. מה המצב? מה אמא שלך עושה עכשיו? תשאלי אותה למה... שאלת? מה היא אמרה? עכשיו תגידי לי מה סבתא שלך עושה? למה? את לא מתכוונת להתקשר אליה? למה דאגי חתיך? קחיעקדטיק'ק' את צמאה? לכי לשתות טוב? =] מה קורה? יש לך פישפיש? תבדקי אם יש לך חציל במקרר יש לך? למה? מה מבשלים אצלך בבית? יש שם בטח ריח של אוכל... פיצה או המבורגר? PPPP חח ביי =] איך היה?

funky Doll

New member
עונה=]

היי קטי מה השעה?7:24 את רבי? ??? אז את יודעת לפרש מילים כמו רבי?לא ואת יודעת לפרש מילים בכלל?ככה ככה רוצה לנסות לפרש?לא אין לי כוח טוב =] תפרשי את המילים הבאות: לופלופ- תיקי- ניקי- ניקול- תרנגול- בננה- רוע לב- משקפיים- >< טוב.. שאלות למה את יודעת לפרש מילים?אני לא כול כך.. למה את שונאת לפרש מילים?כי קשה לי :[[[[ מאכל אהוב?צ'יפס טעם ארטיק אהוב?דובדבן צבע בגדים אהוב?שחור לבן וואנס או אולסטאר?וואנס >< או XD או ^ ^ או =] ?XD יופידו?XD PPPPPP?PPPPPP חיחי?חחע טוב.. מה המצב?סבבה מה אמא שלך עושה עכשיו?בעבודה תשאלי אותה למה...היא לא פה שאלת?לא מה היא אמרה?היא לא פה עכשיו תגידי לי מה סבתא שלך עושה?לא יודעת למה?ככה את לא מתכוונת להתקשר אליה?לא למה דאגי חתיך? קחיעקדטיק'ק' את צמאה?כן לכי לשתות טוב?הלכתי =] מה קורה?הכול פ'סדר יש לך פישפיש?מה זה תבדקי אם יש לך חציל במקרר אין לי כוח יש לך?לא הלכתי לבדוק למה?ככה מה מבשלים אצלך בבית? יש שם בטח ריח של אוכל...אין רח של אוכל פיצה או המבורגר?פיצה PPPP PPPP חח ביי =] בי איך היה?היה כיףףףףף

West Doll

New member
היה כיף?../images/Emo12.gif

זה נראה כאילו כל השאלון את רוצה להרוג את משי

Pushoka

New member
קטי ../images/Emo24.gif

כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? *לקוח מפורום סקרים ושאלונים*

avrilary

New member
טל את בטוחה שאת רוצה לדעת

פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? D= כאילו, הילדה יותר קטנה משתינו.

funky Doll

New member
עונה../images/Emo41.gif

כללי: מהו שמך?קטלינה,קטי ,קטה תאריך לידה:14.8.95 מקום מגורים:תל אביב יפו כמה אחים/אחיות?אח אחד אחות אחת צבע עיניים?ירוק צבע שיער?חום משקל:מאיפה לי? גובה:... אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?גיטרה אתה אוהב לרקוד?כן השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?זה משהו אינטימי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?אני חושבת ריקוד יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?... קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן מתמטיקה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה וכול השאר נחייה את הרגע?כן מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?כלום לא פתוח מה הספקת כבר לעשות היום?בית ספר מחשב מה עוד תספיק לעשות היום?לישון ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד עונה אהובה של השנה: קיץ וחורף צבע אהוב:ורוד שחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:הכול התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שלא יהיו מלחמות איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?באוקראינה או רומניה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?כשבאתי מבית ספר אכלת?כן התנשקת?לא התאהבת?כן נשבר לך הלב?לא צחקת?כן בכית?לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כן חיבקת מישהו/י? כן עישנת?לא שתית משקה אלכוהולי?לא השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?לא היית במועדון?לא לבשת חצאית?כן קנית בגד?כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כן אמרתי אבל לא התכוונתי הקדישו לך שיר?לא שיפרו לך את המצברוח?כן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אח שלי חשבת עליו?לא התקשרת אליו?לא התקשר אלייך?לא פגע בך?לא שימח אותך?לא היום: באיזו שעה התעוררת?7 מה/מי העיר אותך?אף אחד מה היה הדבר הראשון שאמרת?אני רוצה היום לבית ספר שוקולד מה היה הדבר הראשון ששמעת טלוויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת?של פרג'י מה אכלת?ארוחת בוקר לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: בית חג מעודף:פורים ערוץ מועדף:ויוה מילה אהובה:סתומה להקה אהובה:דולז איזה כיתה את: ו'2 בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית:אני הפאדיחה הכי גדולה שלך:לרקוד לבד מול כול בית ספר הדבר הכי מטורף שעשית:לא היו כאלה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:בן ***************** את חושבת שאת יפה?בטח את חושבת שאת צבועה?כן את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?בטח בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת:בנים מהכיתה אוהב/ת:חברות ומשפחה מתגעגע/ת אליו:כן חסר לך:כן עושה לך טוב להיות איתו:כן הכי מצחיק:דוד שלי הכי דפוק:בנים מהכיתה הכי מוזר:לראות מישהו עושה משהו מוזר הכי כיף לדבר איתו:חברות ואמא איפה היית רוצה לגור בארץ?אני רוצה להשאר פה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?לא אוהבת יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברות איזה צלצול יש לך?של פר'גי הקול הכי יפה ששמעת?ג'סיקה מהפוסיקאט דולז איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה של כול המשפחה שלי ושומר מסך?פוסיקאט דולז את רוצה להיות זמרת?כן את רוצה להיות שחקנית?כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לפעמים איפה את רוצה פירסינג?בכול הגוף חחחעעע אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?הכול מה החלום שלך?שלא יהיו מלחמות איך חגגת את תחילת השנה?בחג מולד ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?לקבל לפחות 90 בכול המקצועות ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:תאונות איזה סילבסטר הכי זכור לך?של השנה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה?את הבאת התעודות באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא הרגשתי איזה אירוע עשה לך טוב השנה?חג מולד על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?שאני עכשיו רוקדת ריקוד ליום השואה מקום בו הכי נהנת?בחוץ בגשם אירוע שהכי השפיע עליך?יום השואה ויום הזיכרון ישפיעו אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?1,2,3,4,5,6,7......100000 האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא אם כן, כמה זמן?אבל לא ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא מת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שחברה שלי אהבה אותו אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?לא יודעת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם?לא יודעת לא סופרת האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?כלום האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא *לקוח מפורום סקרים ושאלונים*

למעלה