עונה ../images/Emo192.gif
קקקקטטטטייי.... אזז.. איך קוראים לך?קטי ...
באמת?
לא בטוחה?כן
מה המצב?סבבה מה איתך
מה קורה?הכול פ'סדר
מה העיניים?... עיר מגורים?תל אביב
כתה?ו'2 נכון שהפורום הזה=שלמות?כה
ונכון שהדולז=שלמות?
ונכון שמלודי=שלמות?
ונכון שאת רוצה שהן יוציאו עוד אלבום כבר?בטח
ונכון שאת יודעת להגיד עוד מילה חוץ מנכון?כן זה כבר נמאס
XD או <> XD ? או ! ? כע או כה או כן?כע לא או לע?לע נה או נופ?נה מסן או איסי?איסי טלפון או פלאפון?פלא
סלקום או אורנג'?אורנג'
(כתום) סלקום או פלאפון?פלאפון
אורנג' או פלאפון?אורנג' איזה פלאפון ישלך?אורנג' דור..?האחרון עם מצלמה והכול ... אוהבת אותו?כה
הוא כוסון?
מיהם בעלייך?.... דולז אהובה?ג'סיקה
דולז שנואה?אין... דולז בינונית?אין... צבע אהוב?ורוד ושחור צבע שנוא?צהוב וחום צבע בינוני?אפור יום אהוב?שישי שבת יום שנוא?כולם חוץ משישי שבת יום בינוני?????? מאכל אהוב?צ'יפס מאכל שנוא?אממ לא 'דעת מאכל בינוני?
שתייה אהובה?תפוזים שתייה שנואה?-אין- שתייה באמצע?קולה ריספקט או כבוד?ריספקט אהה או אעע?אעעע יס או הוט?יס אנגלית או עברית?אינגליש אנגלית או ספרדית?אנגלית עברית את ספרדית?עברית חו"ל או הארץ?חו"ל ארץ אהובה?אוקראינה ארץ שנואה?-אין- כי אני לא מכירה את כולם... אם היית יכולה לאן היית עוברת לגור?לא רוצה לעבור
אם היית עוברת לאי בודד מה הדבר היחידי שהיית לוקחת?בגדים או פלא דיסק אהוב?פוסיקאט דולז הורדתי אותו.. דיסק שנוא?---- זמר אהוב?ג'סטין
זמרת אהובה?בריטני
להקה אהובה?הדולזז זמר שנוא?ריקי מרטין מעצבןןן זמרת שנואה?לא יודעת .. להקה שנואה?אין כולם די טובות.. נייק או פומה?פומה נעלי ספורט או נעלי בובה?שתיהם נעלי בובה או נעלי עקב?גם וגם חצאית או שמלה?חצאית חולצה ארוכה או קצרה?קצרה מכנס ארוך או קצר?קצר חצאית ארוכה או מיני?מיני גרביים ארוכות או קצרות?שתיהם.... גרביונים ארוכים או קצרים----- גרביים או גרביונים?גרביים יסודי או חטיבה?חטיבה עדיףףףף הברזת פעם?כן מספורט די הרבה.. היה לך חבר פעם? XD בטח
אהבה ראשונה .. כמה?1,2, 3, ....................................................1000 כול הזמן להחליף אותם כמו גרביים.. כמה זמן הכי ארוך?שנתים כמה זמן הכי קצר?יום לק אדום או שחור?שתיהם לק בידיים או ברגליים?בידיים ארץ נהדרת או הישראלים?------ ערוץ 2 או 10?------ MTV או VH1? אמ .טי .וי אוהבת לענות על שאלות?כן
חידונים ארוכים או קצרים?ארוכים
טוב נגמרו לי השלאות נהנית?כןן אני עם האדום דודה שלי אם השחור ואחותי אם הכחול