הקורבן השבועי

משיי../images/Emo24.gif

מה קורה? סבבה:]
מה עושה? שומעת אבריל..
למה? כי אני אוהבתותה
באמת? באמת באמת!
מה אמא שלך עושה עכשיו? מבשלת! כי אני גוועת!
מה אבא שלך עושה עכשיו? הוא בעבודהD:
מה סבא שלך עושה עכשיו?אמממ....
מה דודה שלך עושה עכשיו?בטח חושבת על מתי להתקשר לאמא שלי...אין דודה שלי הכי חופרת חחח
מה מלודי עושה עכשיו? מסתכלת בראי ואומרת יואואו לא זכרתי שאני כזאת מושית
למה את חושבת? כי היא מושית?
בטוח?אהא
בטוח בטוח? אהא
100% ?אהא
אז רגע, מה שאר הפוסיקאט עושות? מקנאות כמה מושית מלודי, דע
רוצה לבוא אליי ולחסל איתי עוגיות? אני בדיאטה
רוצה סוכרייה? אהא
רוצה שקל? לא מה אני יעשה עם שקל
רוצה מסטיק תות? אני רוצה גרביים תותD:
את אוהבת תות? בגרבייםD:
את אוהבת גרעינים של תות? של גרבייםD:
את אוהבת פירורים של גרעינין של תות? בגרבייםD:
אם היו כותבים תו ככה: "טות" איך היית מרגישה? כאילו מצנזרים משהו.. יום אחד הלכתי ואכלתי *טות* ואז אמרתי יואו בא לי עוד *טות כי *טות* זה כזה שולטט
את אוהבת מישהו? את דאג..:)
הוא אוהב אותך? אני מקווה בשבילו
למה? כי אם לא אני יקרע אותו
יש לך קולה? בא לי.. איכס נאי שונאת קולה..
למה דאגי יותר שקסי מכל האנשים עלי אדמות? כי כזה הוא..משוקס...
למה אי אפשר שלו למות על דאגי? כי הוא הכי שקסי מכל האנשים עלי אדמות!!
עעמחגד סליחה?
עכשיו, משחק אסיטואציות, אני אומרת מילה ואת כותבת מה עולה לך בראש: יאללההה
גמד דאגי D:
סימס שיעמום
שלגייה שבעת הגמדים
ים חול
בריכה כלור
מקוני שו?
צבצב צבי צבי הנינג'ה
צב ים צב צבי צבי המים?
נמר טיגריס
חול צהוב?חום?
חוף יםלהשתזףD:
שישי היום הכי טובD:
ראשון אין מתמטיקהה ומתחילים ב9 הווהוהוו
שעת אפסאיןלי
בית כלא אסיריםD:
מורים זה שואה.. חחחח סתם..יש תאלה שאני אוהבת ויש תאלה שלא D:
עכברים איווו
מנהל בית ספר ישלי מנהלת
תות גרביים!D:
גרעין של תות בגרבייםD:
מקפליי סגידה!
אשלי שם של פאקצה
מלודי שם של מושלמת.
ג'סיקה פושוקה
חיוך החיוך של פלוריסיינטה..פלורנסיה ברטוטי..הוא ענננננקקקקק
דני ג'ונססססססי:]
ג'ון ג'ון ג'ון ג'ון..איזה ג'ון אני מכירה?
ג'ק ספאאארו שודדי הקאריביים

sbsp

New member
שירררררררררר

שאלבום היכרות קצר לשיר!!!!!! 1.מי את הכי אוהבת מהדולס?
2.מהו השיר האוהב עלייך??
3.אממ יש לך מסנג'ר??
4.אם כן תני כתובת:
5.איפה את גרה??
6.אילו זמרים ולהקות את עוד אוהבת??
7.את אוהבת את fall out boy??
8.את אוהבת את red hot chili peapprs??
9.את אוהבת את MCR ??
10.את אוהבת לשמוע מוזיקה??
11.מה את עושה כרגע??
12.עשית שיעורים למחר ??
13.מה אחותך או אחיך עושים כרגע ??
14.באיזו כיתה את ??
15.מה תרצי לעשות בעוד 10 שנים ??
16.האם היית רוצה לפגוש את הדולס??
17שאלה לסיום: יש לך חבר ? היית רוצה??
בהצלחה!!!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

1.מי את הכי אוהבת מהדולס? מלווודי:] 2.מהו השיר האוהב עלייך?? של הפוסיקט Bite The Dust 3.אממ יש לך מסנג'ר?? כמובן.. [email protected] וכן פוקה הדמות הסינית המעצבנת הזאתD: 4.אם כן תני כתובת: נתתי ^ ^ 5.איפה את גרה?? ראשל"צ 6.אילו זמרים ולהקות את עוד אוהבת?? מקפליי!! אבריל לאבין!! הילארי דאף!! וגירלז אלאוד!:] 7.את אוהבת את fall out boy?? כןןןןן פוב!!
8.את אוהבת את red hot chili peapprs?? לאא... 9.את אוהבת את MCR ?? אמממ רק תשירים ג'רא[ר?]ד מפחיד אותי
10.את אוהבת לשמוע מוזיקה?? כהה ברור!:] 11.מה את עושה כרגע?? מתכתבת עם חלצ' יקירתי [חלי39] במסן:] 12.עשית שיעורים למחר ?? מחר יום שבת:] 13.מה אחותך או אחיך עושים כרגע ?? אחד בצבא ואחד ישן 14.באיזו כיתה את ?? ח' 15.מה תרצי לעשות בעוד 10 שנים ?? חחחח להיות סלב.. בכל דרך אפשריתD: 16.האם היית רוצה לפגוש את הדולס??חחח ברור מי לא 17שאלה לסיום: יש לך חבר ? היית רוצה?? יש לי בעל... דאגי פוינטר ממקפליי...
סתם אבל רציני אין לי.. למרות שאני מחבבת מישהו..לא מתאים לי חבר עכשיו..חחחחח

חלי39

New member
אוו שירצ'

טופ אני אנסה לחפווור כמה שיותרררר... 1.מה קורה? 2.מה העניינים? 3.מה נשמע? 4.מה את עושה לך בשעות כאלו במחשב? 5.טובבבב....את באמת באמת אוהבת את גמדך? 6.ואת החברים שלו בלהקה? XD 7.טוב..אז אני אצטרך לספר לאמא שלך עם מי את מסתובבת!שלא תגידי שלא אמרתי 8.רגע למה בכלל עשיתי את 7 כשאלה אם היא לא?! 9.עזבי את לא צכה לענות על זה.. 10.גם 9 לא שאלה XD אז עכשיו שאלה: איך החיים? D: 11.למה? 12.למה את תמיד מבריזה בשיעורי ספורט? 13.רוצה לבוא אליי ואני אעשה לך קסם עם מיקרוגל? D: 14.איזה מפורסם הכי אהבת בכל חייך הארוכיםם? 15.מדוע? 16.ולמה? 17.וזה נראלך יפה לשקר לי?! 18.אני יודעת שאת משקרת לי ^^ את תמיד אהבת את מייקל לואיס! 19.מה לא? 20.למה לא? :O 21.עזבי...מי יותר...מקפליי או הדולז? 22.מקפליי או חברותיי החדשות? 23.הדולז או חברותיי החדשות? 24.אנגליה[לונדון שליטה] או ארה"ב [הוליווד שליטה]? 25.הילארי או אבריל? 26.מלודי או אבריל.? 27.מלודי או הילארי? 28.מלודי או נאדין? [אני מקווה שאמרת מלודי] 29.דאגי או סיימון?חח סתם השוואה דפוקה 30.אמריקן איידול או טופ מודל? 31.טיירה בנקס או סיימון?חח 32.פאולה או סיימון? 33.סיימון או רנדי? 34.מה המסקנה מכך?[בריטים סגידה] 35.למה את נותנת לי לענות לעצמי? ^^ 36.לישון או לקום? 37.לשתות או לאכול? 38.לרקוד או לשיר[שאלה מכשילה בשבילך חח]? 39.מלודאגי או דאגי לבד? 40.מלודאגי או מלודי לבד? 41.מלודאגי או דאגי ושיר? 42.ולמה דאגי?זה "היי,דוגי!" 43.שאלה קשה...דונט צ'ה וויד יור בירד..? 44.וטל מי וואי? 45.איזה מהביצועים הכתובים למעלה את מעדיפה? 46.אולי את בעצם מעדיפה את ABC איי מין FGDFH איי מין KUETU? 47.הילארי הקטנה או הילארי הגדולה? 48.דאגי המבצע שירים של הלהקה או דאגי המבצע שירים שהם לא של הלהקה? 49.דני המחרבש מילים בשירים או שלא? 50.השיר האהוב עלייך? 51.סרט? 52.מאכל? 53.שתייה? 54.תחביב? 55.את שמה לב שאינלי שאלות? \: 56.את שמה לב בכלל שעשיתי כבר 56 שאלות?! 57.הפלאפון הנוכחי שלך או הקודם ז"ל? 58.סימס או לא סימס? 59.פורים או פסח? 60.לטוס או לא? 61.MP3 או MP4? 62.גלגלון או עמידת ידיים? 63.תפוז או תפוח? 64.בננה או אגס? 65.עגבנייה או מלפפון? 66.קולה או מים? 67.שיניים עקומות עם גשר או שיניים עקומות בלי גשר? XD 68.את רוצה שאני אסיים? 69.נכון שאת לא רוצה? 70.מגניב..את יודעת שעוד 30 שאלות אני מגיעה ל100 שאלות? 71.רוצה שננסה להגיד ביחד? 72.נחמד מצידך (:) MTV או VH1? 73.לקפוץ או לדלג? 74.כלב או חתול? 75.אם היה לך כלב איך היית קוראת לו? 76.ולחתול? 77.ואם זה היה סוג של חיה מיוחדת שמכילה בתוכה כלב וחתול?היית מעוניינת? 78.ואיך היית קוראת לה? 79.את שמה לב כמה זמן לוקח לי לחשוב על שאלות?! 80.ואת שמה לב שעוד 20 יש 100 שאלות? 81.ואת יודעת שאנחנו צריכות להגיע ל100? 82.מחשב או טלויזיה? 83.השיר שלנו 1/2/3/4? 84.הוט או יס? 85.מה את עושה ברגע זה? 86.אם אני אבקש ממך משו ברגע זה תעשי? 87.ואם זה יהיה לקפוץ מהגג? 88.מסקנה:לא לעשות כל מה שאומרים לך! 89.מסקנה חכמה נכון? 90.ומה עכשיו?עוד 10 יש 100! 91.נכוןן שנגיע ל100? 92.סלקום או אורנג'? 93.סלקום או פלאפון? 94.אורנ' או פלאפון? 95.מה יש לך להגיד על מזל עקרב? 96.למה את חושבת ככה? 97.את יודעת שעוד 3 אנחנו ב100? 98.ועוד 2? 99.שאלה אחרונה..אוהבת אותי?! 100.שמת לב שהגענו ל100? D:

חלצווווצ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

1.מה קורה? הכל פסדר:] 2.מה העניינים? גם בסדר! 3.מה נשמע?ווווגם בסדרD: 4.מה את עושה לך בשעות כאלו במחשב? יושבת ומדברת איתך עם טל ועם איל ורואה ווישליסט יש של סקייטרים נראה לך שסקייטר בוי יהיה שם? 5.טובבבב....את באמת באמת אוהבת את גמדך? ברור!!הקטן שלי החמוד שלי המותק שלי הפסיכופט השושי שלי!! איך אפשר שלא?!? 6.ואת החברים שלו בלהקה? XD כמובן!! את דני המטומטם טום המחומצן והארי ה....בעל של טל!! 7.טוב..אז אני אצטרך לספר לאמא שלך עם מי את מסתובבת!שלא תגידי שלא אמרתי חחחחחחחח נראה לי מאי סיפרה לה 8.רגע למה בכלל עשיתי את 7 כשאלה אם היא לא?! יאווו את לא מאמינה בדיוק סקייטר בוי היה בטלויזיה!!!!!!!1 מקום 2!!! ומקום ראשון סאם 41 בעלה של אבריל עקף אותה חחחח 9.עזבי את לא צכה לענות על זה.. :O 10.גם 9 לא שאלה XD אז עכשיו שאלה: איך החיים? D:הם סבבה לצד בעלי החמוד 11.למה? כי אני אוהבת אותו:[ 12.למה את תמיד מבריזה בשיעורי ספורט? אמרתי לכן כבר בצהריים 1.כי משעמם 2. כי מעצבן 3. כי המורה זונה 13.רוצה לבוא אליי ואני אעשה לך קסם עם מיקרוגל? D: חחחחחחחחחחח כןןןן 14.איזה מפורסם הכי אהבת בכל חייך הארוכיםם?הכי אהבתי? אממ אין לי הכייי הכי אהבתי.. כי יש לי אובססיות שונות..אבל אהבתי הכי הכי לאורך זמן את כריסטינה אגילרה 15.מדוע? מגיל 6 מג'יני אין א באטלXD 16.ולמה? כי נדלקתי עליה 17.וזה נראלך יפה לשקר לי?! אני לא משקרת!! באמת!! 18.אני יודעת שאת משקרת לי ^^ את תמיד אהבת את מייקל לואיס! חחחחחחחחחח איכססס דוחה אחד קוביות קוביות בלי שכל 19.מה לא? הוא מגעילל!! 20.למה לא? :O מה למה לא הוא מגעיל 21.עזבי...מי יותר...מקפליי או הדולז? מקפליי 22.מקפליי או חברותיי החדשות? אני נמנעת 23.הדולז או חברותיי החדשות? חברותייך החדשות 24.אנגליה[לונדון שליטה] או ארה"ב [הוליווד שליטה]? אני משוחדת אז לונדוןלונדוןלונדון וונה גו דאון האו קום אבריטיים יו קום אראונד ממיי לונדון לונדון ברידג' ווואנה גו דאון הבנת תפואנטה 25.הילארי או אבריל? נו מה זה השאלות האלה
26.מלודי או אבריל.? בזמן האחרון אבריל 27.מלודי או הילארי? הילארי 28.מלודי או נאדין? נאדין [אני מקווה שאמרת מלודי] אבל לא אמרתי
29.דאגי או סיימון?חח סתם השוואה דפוקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סיימון ברור מה את משווה אותו לגמד הזה ..סיימון שלי נשמה טהורה וצדיקה ובריטית!! 30.אמריקן איידול או טופ מודל? כאילו סתכלי בכינויי אוליי?!?!? סתם..אני חייבת לשנות יצאתי מושפעת 31.טיירה בנקס או סיימון?חח חחחחחחחחחחחחח דיי כבר אמרתי לך שאין על הנשמה הצדיקה הבריטית שלי 32.פאולה או סיימון? ^^^^^ 33.סיימון או רנדי? ^^^^^ 34.מה המסקנה מכך?[בריטים סגידה] נכון! בריטים סגידה! 35.למה את נותנת לי לענות לעצמי? ^^ כי אני אוהבתותך! 36.לישון או לקום? לישוווווווון! 37.לשתות או לאכול? לשתוווות! 38.לרקוד או לשיר[שאלה מכשילה בשבילך חח]? חחחחחחחחחח אמ........ נמנעת 39.מלודאגי או דאגי לבד?כרגע דאגי לבד.. בעצם דאגי איתי! שיראגי!! דאגירי!! שזה שילוב של דאגי אנד שיר[י] 40.מלודאגי או מלודי לבד? מלודי בדד 41.מלודאגי או דאגי ושיר? דאגי ושיייייר! נו אפנס 42.ולמה דאגי?זה "היי,דוגי!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוגייי 43.שאלה קשה...דונט צ'ה וויד יור בירד..? ווז הוט לייק דה פוסיקט דולז? איי ת'וט יור גונה סיי פריק לייק מי סו איי ווד הב סד ממ, נה - קלאסיקההההההההה! 44.וטל מי וואי? טלל מי וואייי אינט נות'ינג באט אן הארטטט טקקקק טל מי וואייי אינט נות'ינג באט א מיסטייקקקק 45.איזה מהביצועים הכתובים למעלה את מעדיפה? ברור ששששש....טל מי וואעייעעעיאיעייעייהיעיי! 46.אולי את בעצם מעדיפה את ABC איי מין FGDFH איי מין KUETU?חחחחחחחחחחח דיי לא לצחוק על הנכה שלי
47.הילארי הקטנה או הילארי הגדולה? אמאממאמאממ....:( 48.דאגי המבצע שירים של הלהקה או דאגי המבצע שירים שהם לא של הלהקה? למרות שנאי מתה על הקאברים שלהם
אני אגיד שירים מקוריים שלהם 49.דני המחרבש מילים בשירים או שלא? דנדווווש!
ברור ש...ע..מחרבש!! D: 50.השיר האהוב עלייך? עזבי אין לך זמן עד מחר

חלק שני!D:

51.סרט? ג'סט מיי לאקקקק 52.מאכל? ג'אנק פוודד 53.שתייה? מיםD: 54.תחביב? ריקווווד! 55.את שמה לב שאינלי שאלות? \: אמממממ לא לא שמים לב 56.את שמה לב בכלל שעשיתי כבר 56 שאלות?! חחחח אכן כן 57.הפלאפון הנוכחי שלך או הקודם ז"ל?הנוכחי למרות שנאי לא אשכח לעולם את הקודם ז"ל 58.סימס או לא סימס? לא סימס!! מצטערת זה משעמם
59.פורים או פסח? פ.......סח 60.לטוס או לא? לטוס! 61.MP3 או MP4? אמפי3..לא מסתדרת עם אמפי 4 62.גלגלון או עמידת ידיים? בשניהם אני נכה 63.תפוז או תפוח? תפוחים סגידה!! 64.בננה או אגס? אגס 65.עגבנייה או מלפפון? מלפפון!! איכס עגבנייה 66.קולה או מים? מים!! איכס קולה 67.שיניים עקומות עם גשר או שיניים עקומות בלי גשר? XD אני לא יכולה לקרוא שאלות כאלה כשאני עייפה 68.את רוצה שאני אסיים? לא! טוב התעיפפתי 69.נכון שאת לא רוצה? נכון 70.מגניב..את יודעת שעוד 30 שאלות אני מגיעה ל100 שאלות? חחח אכן 71.רוצה שננסה להגיד ביחד? מה ננסה להגיד ביחד? 72.נחמד מצידך (:) MTV או VH1? אמטיוייי! 73.לקפוץ או לדלג? לקפוץץ!! 74.כלב או חתול? כלב! 75.אם היה לך כלב איך היית קוראת לו? פוינטר!! 76.ולחתול? ממממממממממ........נ...........ע......... פוינטר! סתם זה לא שם של חתול אז בטח.. מיצי 77.ואם זה היה סוג של חיה מיוחדת שמכילה בתוכה כלב וחתול?היית מעוניינת? לא זה מוזר!! 78.ואיך היית קוראת לה? ווירדו 79.את שמה לב כמה זמן לוקח לי לחשוב על שאלות?! חחחח כמה שעות!! 80.ואת שמה לב שעוד 20 יש 100 שאלות? עוברמהר 81.ואת יודעת שאנחנו צריכות להגיע ל100? כן! 82.מחשב או טלויזיה? אממממ..מחשב 83.השיר שלנו 1/2/3/4? 2! 84.הוט או יס? יס יס יס..בעצם הוט יש שם אמטיוי היטס 85.מה את עושה ברגע זה? שומעת אחת שאני שונאאאאאאאאאאת באמטיוי קוראים לה ליידי סוברג'ן והיא קופה והיא בריטית אבל זונה. כלומר אני לא מכבדת אותה וסוגדת לה. היא בטח מהגרת מאיסלנד. 86.אם אני אבקש ממך משו ברגע זה תעשי? תלוי במידת העיפות שלי 87.ואם זה יהיה לקפוץ מהגג? בשבילך הכל כפרעD: 88.מסקנה:לא לעשות כל מה שאומרים לך! :( 89.מסקנה חכמה נכון? אהא 90.ומה עכשיו?עוד 10 יש 100! אמ.... 91.נכוןן שנגיע ל100? איף יו סיי סו 92.סלקום או אורנג'? אורנג'!! נשמע מצוין נשמע אורנג' 93.סלקום או פלאפון? אפחד. 94.אורנ' או פלאפון? נשמע מצוין נשמע אורנג' 95.מה יש לך להגיד על מזל עקרב? שאתם חמודים!D: 96.למה את חושבת ככה? כי זה את ואמא שלי!D: 97.את יודעת שעוד 3 אנחנו ב100? עכשיו אני יודעת 98.ועוד 2? בטח! 99. שאלה אחרונה...את אוהבת אותי?ברורררר!!
100. שמת לב שהגענו ל100? D:חחחחח כןD:

חלי39

New member
חיחי ../images/Emo99.gif

בחיים שלי נראלי לא כתבתי 100 שאלות :S אה וטעות קטנה.. 71.רוצה שננסה להגיד ביחד? מה ננסה להגיד ביחד? חחחחח זה היה אמור להיות להגיע ביחד זהו אוהבת אותך הכי בעולם

BRITNEY MY STAR

New member
עוד חפירונת..:)

מנשמע? למה את מתכוננת עכשיו לגאוגרפיה?למה לא באמצע היום?למה לא בתחילת היום? אני טוחנת עכשיו במבה><מה ישלך לאמר על זה? אחלה תחת יש לדניאל?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
את שמחה שהראיתי לך אותו?XD מה דעתך על התמונות החינוכיות שלו? חבל שפלטון לא עשה את זה במקומו נכון?XD האם גם את בכית כשאריאל יקירי מת בה"ש?
זוכרת שקראנו לו אושריקוצי? וטומשיקוצי?XD איזה מהבעלים שלך פרט להיום הכי אהבת? ג'סי\אושרי\סבסטיאן [חחחחחחחחח אני זוכרת אותו!]\רן\אלדר\סקעת[
]\מויאל? לא תאמיני הורדתי שירים של נינט נכון שהיא לא כזו גרועה בעצם? מה עם ג'סיקה סימפסון?עדיין אוהב? ווונסה? עממ..ואפרת בוימלד?XD ואניה? נכון מוזר שאני זוכרת את כל ההערצות שלך? לדעתך אני צריכה לחזור לטומשיקוץ? מה את חושבת על בעלי הנוכחי? ועל ג'ון ג'ון? ועל אורי?[הוא סטוץ כזה.] ועל אורלי? אתע יודע לעשות גלגלון? שפגט? משו גמיש כמו יוליה חביבתי? איך אתה טוען שהיא לא רקדנית?!? היא כוסית!
מה מזכיר לך: "מבצע ניקיוןןןןןןןןןןןןןן" חחחחחחחחח עם הצלחת על הראש אבא שלי ראה עכשיו ארץ!
אבל לא צחק מכלום הערסים שליטה? גם הבלוג של מאי? ואולמרט? וגאידמאק? ושירה וצביקה פיק?חחחחחחחחחחחח פילה דניסXDD את יודעת שתמר נבחנה לאיזו שליחות בארה"ב?וכדי להתקבל צריך לדעת טוב אנגלית?אז מה הסתומה ענתה? "מיי ניימ איז תמר אנד איי אמ 13 יירס אולד אנד איי אהב..איי אהב..טו!סיסטרס"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יאווווווווווו אני מתגעגעת לצ'ארלי הברווז הותקפתי נוסטלגיות?XD אם כבר נוסטלגיות,אני מתגעגעת לנשואים פלוס
ולמה לא שמים את העונה השלישית של ה"ש בערוץ 2?!? לא צה להוריד
נו כמע אתה לומד לגאוגרפיה מה סה? אני צכה ללמוד לרוסית..איזה שיט! מה הציון האחרון שקיבלת ובמה? מרוצה מתעודתך? למה? מה היו הציונים? באיזה מקצוע את הכי טובה? באיזה מקצוע את לא הכי טובה? ונעבור לשאלות אישיות..
איזה מידה אתע במכנסיים? בחולצה? בחזייה? בנעליים? בתחתונים?חחחחחחחח סתם איך את ודאגי במיטה? יותר טוב משאר האקסים [אבל..אבל..אושרי גם טוב
] אתע לא מתבייש שאתה בוגד בבעלך?1? יאאאאאא שלחת לי הודעה במסן! טופ יאללה תחפור לי פה עם תשובותייך ולסיום תפסיקי לטבול את הביסקוויטים באסלה זה לא תה!

OMG Thats Shiri

New member
חחחח ניקי../images/Emo24.gif

מנשמע? סבב.
למה את מתכוננת עכשיו לגאוגרפיה?למה לא באמצע היום?למה לא בתחילת היום? כי זה משעמם מדי
אני טוחנת עכשיו במבה><מה ישלך לאמר על זה? חחחחחח שבמבה זה טעים!!
אחלה תחת יש לדניאל?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח איכסס זעזוע מוח קיבלתי
את שמחה שהראיתי לך אותו?XD לא
מה דעתך על התמונות החינוכיות שלו? זה הארי פוטר זה??
חבל שפלטון לא עשה את זה במקומו נכון?XD מאוד חבל.. לפחות מישהו עם גוף יפה
האם גם את בכית כשאריאל יקירי מת בה"ש? כןןןן! =[
זוכרת שקראנו לו אושריקוצי? חחחחחחח כמובן
וטומשיקוצי?XD גם כמובן
איזה מהבעלים שלך פרט להיום הכי אהבת? ג'סי\אושרי\סבסטיאן [חחחחחחחחח אני זוכרת אותו!]\רן\אלדר\סקעת[]\מויאל? אמממממ....... את כולם אהבתי אבל אני חושבת שג'סי או רן
לא תאמיני הורדתי שירים של נינט חחח למה?
נכון שהיא לא כזו גרועה בעצם? אממ......
מה עם ג'סיקה סימפסון?עדיין אוהב? כן! למרות שהיא לא מצליחה כ"כ :[
ווונסה? חח כמה ו'..וכן אני אוהבת אותה גם והיא דווקא כן מצליחהXD
עממ..ואפרת בוימלד?XD היא שחקנית טובה!D:
ואניה? גם היא שחקנית טובה אבל לה יש גבות .
נכון מוזר שאני זוכרת את כל ההערצות שלך? כן!!! תפסיקי
לדעתך אני צריכה לחזור לטומשיקוץ? אתם הייתם הזוג הכי מיתולוגי בעולם:(((((((( ואתם קלאסיקה :(((( אבל מה שבא לך גם עם תתחתני עם נסראללה אני ישמחD :
מה את חושבת על בעלי הנוכחי? שהוא חמוד והוא מאמי והוא בריטי והוא בלונדיני
ועל ג'ון ג'ון? הוא חמודי והוא אקסי .
ועל אורי?[הוא סטוץ כזה.] חחחחחחחחח הוא רוקד טווווב ^_^ אבל עומרי
ועל אורלי? שהוא בריטי!! והוא מתוק
אתע יודע לעשות גלגלון? לאXDDDDD
שפגט? אע..בערך
משו גמיש כמו יוליה חביבתי? חחחח הלוואי
איך אתה טוען שהיא לא רקדנית?!? כי כי כי...
היא כוסית! היא אכן כוסית
מה מזכיר לך:
"מבצע ניקיוןןןןןןןןןןןןןן" חחחחחחחחח עם הצלחת על הראש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הדברים המצחיקייים
אבא שלי ראה עכשיו ארץ!אבל לא צחק מכלום :((( למה?? היה די מצחיק:D
הערסים שליטה? נכוןןן!!
גם הבלוג של מאי? אממ..פחות כי זה חרוש..אבל בעיקרון פילוס שליטע
ואולמרט? אייה
וגאידמאק? עם הלטאה הקטנה שלוD:
ושירה וצביקה פיק?חחחחחחחחחחחח פילה דניסXDD חחחחחחחחחחחחחחחח יואוו זה היה קורע
את יודעת שתמר נבחנה לאיזו שליחות בארה"ב?וכדי להתקבל צריך לדעת טוב אנגלית?אז מה הסתומה ענתה?
"מיי ניימ איז תמר אנד איי אמ 13 יירס אולד אנד איי אהב..איי אהב..טו!סיסטרס"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אייזה מהבולה
יאווווווווווו אני מתגעגעת לצ'ארלי הברווז צ'ארלי דה דאק
הותקפתי נוסטלגיות?XD חחחחחחחחחח היום כן
אם כבר נוסטלגיות,אני מתגעגעת לנשואים פלוס גם אני!
ולמה לא שמים את העונה השלישית של ה"ש בערוץ 2?!? לא צה להוריד כי היא עונה גרועה במיוחד ואין לך מה לראות!!
נו כמע אתה לומד לגאוגרפיה מה סה? אני לא..חחחחח אני סתם במצב הזה שלאיציקו לי
אני צכה ללמוד לרוסית..איזה שיט! יוז'יק
מה הציון האחרון שקיבלת ובמה? 82 באנגלית! הדרדרתי
מרוצה מתעודתך? אממ כן חחחח
למה? כייי היא נחמדת
מה היו הציונים? היה לי ממוצע 80 בקיצור חחח
באיזה מקצוע את הכי טובה? אנגלית
באיזה מקצוע את לא הכי טובה? מתמטיקה
ונעבור לשאלות אישיות.. יעי
איזה מידה אתע במכנסיים? חחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעתת
בחולצה? לא יודעת!
בחזייה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא רוצה לדעת
בנעליים? 38
בתחתונים?חחחחחחחח סתם חחחחחחחחחD:
איך את ודאגי במיטה? את חודרת לפרטיות שלנו !! חחח סתם..אין לי סודות ממך שוע1 [דמייני שהוא כאן] אבל אני יכולה להגיד שהוא לא תמים ^_____^
יותר טוב משאר האקסים [אבל..אבל..אושרי גם טוב] כבר שכבת עם אושרי??:OOOOOOO ואי אפשר להגיד שהוא לא היה טוב *שוע1*
אתע לא מתבייש שאתה בוגד בבעלך?1? אני לא בוגדת!! יש לי עוד כמה אהובים [900 אם לדייק] אבל אבל דאגי יודע מה הוא בשבילי
יאאאאאא שלחת לי הודעה במסן! ואז חשבת "דאם!!!!!!!1זאת שיר שוב."
טופ יאללה תחפור לי פה עם תשובותייך חחחח חפרתי:D
ולסיום
תפסיקי לטבול את הביסקוויטים באסלה זה לא תה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDD
הודגש באמצעות מדגישומטיק

OMG Thats Shiri

New member
נכון היה חשוב לך לדעת שזה

הודגש באמצעות מדגישומטיק? XDDDDDDDDDDDDD שכחתי להוציא את זה

למעלה