אוקיי ....וחן אם את לא קוראת../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif
מה השעה? 17:53 מה קורה? נייס משעמם לך? לא מה עושה? מגרדת בתחת מה אתה אוהב לעשות? לאכול מאפינס מה התחביבים שלך? לאכול מה אתה שונא לעשות? לא לאכול מה אתה אוהב לעשות? לאכול מה אתה שונא בכללי? לא לאכול מה אתה אוהב בכללי? לאכול את מי אתה שונא? את מי שעוצר בעדי לאכול את מי אתה אוהב? את מי שנותן לי לאכול מה הרגש האנושי המועדף עליך? אנשים שאוהבים לתת לי לאכול מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? אנשים שלא אוהבים לתת לי לאכול מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק פופ הכל.. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחי איזה אמנים אתה שונא? כל זמרי המזרחית וראפרים ישראליים איזה אמנים אתה אוהב? הרבה אתה אוהב לחשוב? לא זה קשה אתה מרבה לחשוב? לא =S האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? לא, צריך לחשוב? האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? לא, זה נבון מאוד לשאול אם זה חשוב לחשוב האם אתה לומד עדיין בבית ספר? בחטיבע אתה עובד? כן, בייביסיטר ומעתיקה דפים בעבודה של אמא שלי והיא נותנת לי 20 שקל לשעה אתה אוהב את הפלאפון שלך? אמממ לא פלאפון, תמגוצי אתה מסתפק בו? לא, עוד מעט אני קונה חדש
האם היית מחליף אותו? את החדש? לא! את התמגוצי אני שומרת כדי לזרוק על מישהו מהחלון מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? לשון הרבעה וכל החרתא הזה =S מה המקצוע האהוב עליך? נאמ.. ערבית, כי יש הרבה שיעורים חושיים, מורות נדרסות, לא באות בלי סיבה, לא באות כי הן חולות, וכו' מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? במשהו שלא צריך לחשוב בו איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? יפה איזה בן אדם תהיה? מוצלח מה המאכל האהוב עליך? הכל מה המאכל השנוא עליך? אין האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? כן מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? מפחדת לומר האם יש לך טלוויזיה בבית? 2 בחדר? גם איזה ערוצים אתה אוהב? 89 ו-92 אבל הורידו לי אותו כי קיבלתי 60 במטמתיקע איזה ערוצים את שונא? 29 ערוץ בריאות =S איזה תוכניות אתה אוהב? Punk'd שנות ה-70 האלופה אמריקן איידול משמר המדף יש עוד אבל קצת איזה תוכניות אתה שונא? כל מה שלא קשור באוכל האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? בארור ל+*ק 2וסי
האם אתה אוהב לקרוא? לא איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) אין האם אתה קורא מהר? כן דיי איזה ספר אתה קורא עכשיו? אני לא מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? אני מאוד מאוד מאוד מקווה האם יש לך חוש הומור? כן וכן האם אתה מבין בדיחות? לא בדיחות שצריך לחשוב כדי להבין אותן האם אתה בדרן? שאלו את טל האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? נראלי אנא ספר בדיחה:
אבל אני צריכה לחשוב בשביל זה האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז שוקס לא זוכרת מה אתה שונא באנשים? שהם לא נותנים לי לאכול מה אתה אוהב באנשים? שהם נותנים לי לאכול האם אתה מבין את היופי בעולם? כן.....דאגי אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא הייתי דוחסת את זה לכיס של טל האם אתה מרבה ללכלך? את הכיס של טל האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? לא סדר עושה לי בילבולציה האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? =S למה? כי זה =S האם אתה אוהב סרטים? כןןן איזה סוגים? שקשורים לאשטון ואנשים חתיכים האם אתה אוהב אומנות? או נמות האם אתה אוהב מוזיקה? או נרוזיקה האם אתה אוהב בעלי חיים? או לקויים מה הבעל החיים האהוב עליך? ארנב.. לאיודעת והשנוא? כל חיה שלא תיתן לי לאכול האם אתה אוהב עצים וצמחייה? קצת יש לך אמפי? יאפ איזה? 3 יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? TNT סקצ'רס נאמממ... אוניגמן ולא הרבה מוכרות נעליים? וואנס? האם אתה שומר על גיזרה? לא אני צריכה לאכול מתישהו האם היית קורא לעצמך שמן? כן רזה? לא בינוני? לא ולא מה צבע עניך? שחומחום אתה אוהב את הצבע? לא מה הצבע המועדף עליך? צהוב (לא לעיניים =S) השנוא? צבע שלא קשור איכשהו לאוכל האם אתה רווק? לא... וטוב שכך יש לך בת זוג? מקפליי אתה מעשן? לא רק כשאין לי משו אחר לעשות XD סתאאאם האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן.. יש שחור כזה שנתקע בגרון ולא יוצא בצואה כמו שאר הדברים שנתקעים בגרון יש לך חיית מחמד? צ'יקו וסוללל מי המורה השנואה עליך? חנה מי המורה האהובה עליך? אררררררררריקה, לא יודעת אני שונאת את כולם האם אתה אוהב סמיילים? XP נאממ כן איזה במיוחד? XD =] האם אתה אוהב פרחים? צבעוני האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? טלוי עד כמה קוף הבנאדם איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? נאה להפליא האם ההורים מרבים לכעוס עליכם?
לא רוצה לדבר על אמא שלי ההפך? אני כועסת על אמא שלי גם לפעמים מה לא ידעתם שאנחנו הולכות מכות? ואתם עליהם כועסים? כנל וההפך? אמממממממממממ.................. כן