הקורבן השבועי - אז מי הפעם?!

פ י ל ר

New member
תשובות P:

היי ^_^ היי D: מה קורה? הכל טוב! בת כמה? 13.5 מאיפה? קרית אונו.. כמה זמן את בפורום? לא כל כך הרבה.. איך הכרת את ניקלבאק? סיוני..
מה השיר הראשון שלהם ששמעת? savin' me.. יש לך חיות בבית? לא..
אבא אלרגי.. אם כן איזה ואיך קוראים להם? אמ.. ^ אם היית יכולה להיוולד מחדש בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? כמעט קראו לי איציק שנולדתי אז אני נשארת עם הענבר..

שואלת. נראה אותך לא עונה../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

שעת התחלה: מתי את הצטרפת לפורום? וכמה אנשים [בערך] היו בו אז? זה קצת ביחס להיום? איך קוראים לך? היית משנה את השם שלך? למה כן/לא? [מחקי את המיותר] בת כמה את? לאיזו כיתה את עולה? [אם את עוד לומדת] מאיפה? היית מוסרת את הכתובת שלך לאיש זר? למה לא? היית לוקחת ממתקים מאיש זר?
ואם היה לו ממתק ממש ממש שווה כמו סניקרס או מארס? את יודעת לקשר בין השמות לפרצופים בלהקה? את מי את הכי אוהבת? [תני תיאור שלו, אם אין לך מושג מה השם שלו] השיר האהוב עלייך ביותר של ניקלבק הוא: האלבום האהוב עלייך ביותר של ניקלבק הוא: איזו להקה את הכי אוהבת? [נכון לרגע זה] איזה שיר את אוהבת שלה? את יודעת איך קוראים לסולן? [או סולנית] אם לא היה פורום לניקלבק, היית פעילה בקומונה? מה את מעדיפה, קומונה או פורום? למה? וזהו. מקווה שהיה נחמד ולא חופר לגמריXD שעת סיום:

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gif הנה עניתי!

שעת התחלה: 12:21 מתי את הצטרפת לפורום? לא זוכרת..
וכמה אנשים [בערך] היו בו אז? זה לא היה כל כך מזמן אבל הוא היה די חדש.. נראה לי.. זה קצת ביחס להיום? אין לי מושג! איך קוראים לך? ענבר היית משנה את השם שלך? לא.. למה לא? כי הוא מגניב! הוא מצא לי את החברה הכי טובה שלי! בת כמה את? 13.5 לאיזו כיתה את עולה? [אם את עוד לומדת] ח'.. למרות שהרבה אנשים מחשיבים אותי כלא לומדת.. מאיפה? קרית אונו היית מוסרת את הכתובת שלך לאיש זר? I just did.. למה לא? ^ היית לוקחת ממתקים מאיש זר? אם שילמתי בשביל זה אז זה לא באמת משנה נכון? D: ואם היה לו ממתק ממש ממש שווה כמו סניקרס או מארס? אז אז.. טוב.. אין לי מושג.. את יודעת לקשר בין השמות לפרצופים בלהקה? אמ.. כן.. את מי את הכי אוהבת? [תני תיאור שלו, אם אין לך מושג מה השם שלו] XD עוד לא החלטתי את מי אני הכי אוהבת.. השיר האהוב עלייך ביותר של ניקלבק הוא: זה זז בין HYRM SM וsomeday.. האלבום האהוב עלייך ביותר של ניקלבק הוא: דווקא באלבומים אני לא כל כך מבינה.. איזו להקה את הכי אוהבת? [נכון לרגע זה] אין מוגדרת.. איזה שיר את אוהבת שלה? ^ את יודעת איך קוראים לסולן? [או סולנית] ^ אם לא היה פורום לניקלבק, היית פעילה בקומונה? אם הייתי יודעת שהיא קיימת אז הייתי עושה כמיטב יכולתי! מה את מעדיפה, קומונה או פורום? תלוי למה.. למה? כי זה תלוי למה.. XD וזהו. מקווה שהיה נחמד ולא חופר לגמריXD אין בעיה היה סבבה אני אוהבת חופר.. שעת סיום: 12:45.. עשיתי הפסקה..

XD איזו מצחיקה את../images/Emo28.gif

לומר למישהי באיזו עיר את גרה זה לא כמו לומר כתובת. כתובת זה רחובXD SM הכוונה לSavin' Me, רייט? אהבתי את התשובה על הממתק מאיש זרLOL

פופו9

New member
ש-א-ל-ו-ת

מה קורה? יש לך חתולים? את אוהבת לשמוע פסקולים של שרק? שחור או לבן? בריכה או ים? דה פוליס או פינק פלויד? את אוכלת מלפפון חמוץ ברגע זה? במלח או בחומץ? קומפיוטר או טלויז'ן? את אוהבת קצפת? יש לך טרמפולינה בחצר? אממ זהו נגמרו לי הקוושצ'נסס

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifת-ש-ו-ב-ו-ת

מה קורה? הכל טוב! מה איתך? יש לך חתולים? לא.. את אוהבת לשמוע פסקולים של שרק? ממש! שחור או לבן? כחול בריכה או ים? עכשיו ים דה פוליס או פינק פלויד? פינק פלויד!! את אוכלת מלפפון חמוץ ברגע זה? לא.. אבל אכלתי מקודם! במלח או בחומץ? ברור שבמלח!! קומפיוטר או טלויז'ן? קומפוטר!! את אוהבת קצפת? כן.. P: יש לך טרמפולינה בחצר? לא.. אבל במרחביה יש! רק שאלה.. את/ה בן או בת? לא הייתי בטוחה..

אבירן171

New member
שאלות לענברוש

קיץ או חורף? שמיים או ים? (הכוונה לטוס או לשוט......) ספורט אהוב? עדיין לא הבנתי מאיפה את.. אז מאיפה? קפואירה הולך? פריסינג יש? וקעקוע? מה קורה? באיזה מדינות היית? מה עושה בחיים? זהו.. אין לי עוד שאלות כרגע.. בברכה, אבירן..

פ י ל ר

New member
תשובות לאבירנוש

קיץ או חורף? חורףחורףחורף! שמיים או ים? (הכוונה לטוס או לשוט......) בינתיים לטוס ספורט אהוב? כדורסל עדיין לא הבנתי מאיפה את.. אז מאיפה? קרית אונו. זה חצי שעה מתל אביב, ליד גבעת שמואל ואוניברסיטת תל אביב קפואירה הולך? אמ.. לא ממש.. פעם ניסיתי אבל אני לא טיפוס של דברצ'יקים כאלה.. פריסינג יש? וקעקוע? לא נחשב ואני לא יכולה עדיין קעקוע מה קורה? הכל טוב. מה איתך? באיזה מדינות היית? לא הרבה
.. הולנד, צ'כיה, צרפת ואנגליה.. מה עושה בחיים? מנגנת ולומדת.. לא משתווה לאנשים שעובדים הא? P:

אבירן171

New member
עוד כמה שאלות קטנטנות..

רוצה לשחק פעם כדורסל? המפסיד קונה לשני קולה
למה לא הולך קפואירה? אני מוכן לתת לך שיעורים על חשבוני אצל המאמן שלי.... או שאני אאמן.. (אני עוזר מאמן.. עוד לא עברתי הסמכה למאמן וכנראה לא אעבור גם..) ולא הבנתי מה זה דברצ'יקים... מעולה.. את אוהבת לטוס.. אז מתי טסים?
נשאל את זה ככה, כמה חורים יש לך באוזניים? איתי הכל טוב.. מה את עושה בחיים ואיך את מעבירה את סוף החופש? עולה לכיתה ט'? זה כל המדינות? אני הייתי בצרפת, איטליה, בלגיה, הולנד, קנדה, ארצות הברית (גם בתוך ארה"ב יש מדינות שאם תרצי אספור בשבילך), תאילנד, קפריסין, טורקיה (פעמיים) ורודוס... בטח יש כמה שפיספסתי... על מה את מנגנת יקירתי אם אפשר לשואל? אני בעיקרון רק מתופף ושר לי בזמני הפנוי... ואם רצית לשואל, אני לא עובד.. לצערי..
אגב, לא הבנתי למה כתבת "שוב שכחתי אותו".. בברכה, אבירן..

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifעונה על שאלות נוספות:

רוצה לשחק פעם כדורסל? המפסיד קונה לשני קולה בשמחה.. אבל לא בא לי לקנות לך קולה.. P: סתם.. למה לא הולך קפואירה? אני מוכן לתת לך שיעורים על חשבוני אצל המאמן שלי.... או שאני אאמן.. (אני עוזר מאמן.. עוד לא עברתי הסמכה למאמן וכנראה לא אעבור גם..) ולא הבנתי מה זה דברצ'יקים... כי.. אני לא טובה בכל הקפיצות והדברצ'יקים האלה.. דברצ'יקים = דברים כאלה.. מעולה.. את אוהבת לטוס.. אז מתי טסים? מתי שבא לך! בכיף עוד חו"ל השנה! נשאל את זה ככה, כמה חורים יש לך באוזניים? לא הרבה בכלל.. אני רוצה לעשות חור שלישי בימין ועוד אחד בשמאל איתי הכל טוב.. מה את עושה בחיים ואיך את מעבירה את סוף החופש? עולה לכיתה ט'? אני עולה לח'.. ואמרתי, אני מנגנת ולומדת.. ואני מעבירה את סוף החופש בדיכאון.. ולא מזה שחוזרים ללמוד.. זה כל המדינות? אני הייתי בצרפת, איטליה, בלגיה, הולנד, קנדה, ארצות הברית (גם בתוך ארה"ב יש מדינות שאם תרצי אספור בשבילך), תאילנד, קפריסין, טורקיה (פעמיים) ורודוס... בטח יש כמה שפיספסתי... אתה פויה.. למה משוויץ? לא יפה.. נעלבתי.. =( על מה את מנגנת יקירתי אם אפשר לשואל? אני בעיקרון רק מתופף ושר לי בזמני הפנוי... ואם רצית לשואל, אני לא עובד.. לצערי.. פסנתר וחצוצרה. ולמזלך אני לא שרה.. אגב, לא הבנתי למה כתבת "שוב שכחתי אותו".. כי אמצתי את האייקון הכוסון הזה..

אבירן171

New member
מצטער אם נעלבת..

גם אני חטאתי בחטא הגאווה לצערי... אז אל תקני לי קולה, תקני לי מחשב או סוויטה.. סתם תקני כל מה שעולה על דעתך.. אבל היי, מי אמר שתפסידי?.. האמת חשבתי יותר להטיס אותך בארץ במטוס קטן דוגמת המטוס הזה: http://img50.imageshack.us/img50/2425/dscf0198yp2.jpg את תהיי טובה.. אני מבטיח שאחרי חודשיים, או קצת יותר, הבנות יקנאו בגופה שתקבלי.. ואני יודע, ראיתי הרבה כאלו בחוג שלי (
).. למה את בדיכאון? לא טוב להיות מדוכאת.. תשמחי, את עוד קטנה, כל החיים לפניך.. את לא יודעת מה העתיד צופן.. אל תהיי בדיכאון בגיל כזה קטן, צעיר ופגיע.. פשוט חבל.. את מנגנת על כלים נחמדים.. אפשר לשמוע הקלטה
למה למזלי לא שרה? אני מוכן להתערב שעם קצת עזרה את תשירי כמו שלא חלמת.. אני אימצתי את האיקון הזה
בברכה, אבירן..

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gif XDD לקח לי זמן להבין על איזה חטא גאווה

דיברת! XDD אני די בטוחה שאני אפסיד.. חוצמזה שאני יודעת לקחת ריבאונדים די טוב אני לא יודעת לקלוע הכי מדהים.. המטוס מגניב! מתי אפשר? חייבים לקבל גופה? אני לא יודעת איפה אני אשים אותה.. XD אני מדוכאת די הרבה עכשיו.. זה לא יעזור.. אולי אני אלך לפסיכולוג.. עם קצת עזרה בטח שאפשר.. אבל זה הקטע של נועה.. לי יש שני כלים.. אייקון שווה ביותר..

Damn Regret

New member
אזז.. ענבר../images/Emo11.gif../images/Emo153.gif

נמ אינלי הרבה מה לשאול
עכשיו ~ מה עושה? מה שומעת? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? והכחול? והסגול? והורוד? והירוק? והחום? ונמאס? מקודם ~ מה הדבר האחרון שאכלת? ושתית? וראית? ושמעת? ודיברת [זתומרת אם מישהו]? ונמאס? עתיד ~ מה את רוצה להיות? באמת? בטוח? 100%? למה 100% ולא 99%? למה הדולר קרוב לאחוז? זה מבלבל לדעתך? נמאס? LOL כמה שאני לא מקורי

פ י ל ר

New member
אזז אריאל..

עכשיו ~ מה עושה? עונה על שאלון? מה שומעת? את ענבר מקטרת.. מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? החולצה שלה.. והכחול? החולצה שלי והסגול? הקופסת משקפיים של ענבר והורוד? טוש ורווד והירוק? המכנסיים של ענבר והחום? פיליפ ונמאס? לא משו.. מקודם ~ מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה....... היה טעים.. ושתית? מים וראית? friends ושמעת? הצלצול של פלאפוני (לא ענתיקוש!!
) ודיברת [זתומרת אם מישהו]? עם ענבר.. ונמאס? לא.. עתיד ~ מה את רוצה להיות? מתי? באמת? ? בטוח? איבדת אותי.. 100%? ^ למה 100% ולא 99%? כי 100 יותר שווה למה הדולר קרוב לאחוז? כי הוא מגניב את עצמו זה מבלבל לדעתך? never! נמאס? לך תחבק שוקו.. LOL כמה שאני לא מקורי אז מה?
העיקר ששאלת!

למעלה