הקורבן - בואו נשחק!

שלגיה 14

New member
הקורבן - בואו נשחק!

והפעם הקורבן היא....(רעש של תופים...) ורד!! אז יאללה, שרשרו שאלות. לי כבר יש שאלה: את עוסרת במוזיק בעצמך? שרה/מנגנת/כותבת/מלחינה?

veredmp

New member
ממש ממש לא ../images/Emo3.gif

אם אני אשיר יתרחשו הוריקנים ומדינות קטנות תחרבנה...... אני מאוד אוהבת מוסיקה, עושה כמעט הכל עם מוסיקה ברקע, אבל לא עוסקת בשום היבט שלה בעצמי.

שלגיה 14

New member
וואלה? כאלה כוחות יש לך?

צריך לבדוק את זה.. :p יש מצב שאת יכולה להביא שלום למזרח התיכון? כי זה מאוד יעזור לנו. בתודה מראש.

ZoHaRoT

New member
המממ...

כמה סופגניות כבר אכלת? (לטובתך, אני מקווה שמספיק:p) את אוהבת את חנוכה? על איזה דיסק את חרשת בזמן האחרון? אממ. .זהו בינתיים...

veredmp

New member
המממ בחזרה ../images/Emo13.gif

כמה סופגניות כבר אכלת? (לטובתך, אני מקווה שמספיק:p) האמת שלא הרבה. אכלתי לדעתי רק 4 סופגניות. וגם אכלתי רק פעם אחת לביבות. לא בסדר..... את אוהבת את חנוכה? כן. אני אוהבת את הנרות ואת הלביבות
על איזה דיסק את חרשת בזמן האחרון? על הדיסקים של מירי, כמובן. ועל דיסק של ה-B5 (שאלו 5 חבר'ה ששיחקו בבבילון 5 והקליטו דיסק ג'אז מהמם) והדיסק שאני מתכוונת לחרוש עליו בקרוב (התחלתי שלשום) זה שיקאגו (אני טסה בינואר ללונדון לצפות בהצגה (שוב), ואני מכינה את עצמי מראש. גיליתי שיש לי גם את הדיסק הבריטי, גם את הדיסק האמריקאי, גם את הדיסק של הסרט וגם את ה-DVD של הסרט. לא זכרתי שאני עד כדי כך משוגעת על ההצגה הזו
)

veredmp

New member
מאיזו בחינה?

מבחינת מוסיקה, אוכל, תכונות אנושיות, תחביבים? תמקדי את השאלה

שיר m

Well-known member
אז תגידי ורד,

איך בעצם הגעת למירי מסיקה?
ומה את אוהבת לעשות בזמך הפנוי? (חוץ מלהקשיב למוזיקה) חורף נפלא

veredmp

New member
אז ככה,

איך בעצם הגעת למירי מסיקה? האמת שהגעתי אליה די בטעות
לא ממש אהבתי את מירי פעם. הכרתי רק את נובמבר ולא אהבתי אותו. כשהיא הוציאה את הדיסק השני היא עשתה הופעת טרום-בכורה בנתניה וחברה שלי נורא רצתה ללכת וניג'זה לי אז הסכמתי ללכת איתה. שבוע קודם היה ברשת ג' את "מאחורי השירים" על הדיסק החדש אז הקשבתי לזה, כדי לדעת לאן אני הולכת והוקסמתי. יום אח"כ רכשתי את הדיסק השני ועד ההופעה 6 ימים אח"כ כבר ידעתי אותו בע"פ. כמובן שבהופעה עצמה בכלל נפלתי, וכשהלכתי אליה אחרי ההופעה לדבר איתה התאהבתי סופית
ומה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? (חוץ מלהקשיב למוזיקה) אני אוהבת ללכת להופעות (כן, אני יודעת שזה מוזיקה אבל עדיין
) ולהצגות. פעם קראתי המון (קצת הזנחתי את זה לאחרונה, אבל אני עדיין אוהבת מאוד לקרוא). זהו, בעיקר. אין לי איזשהם תחביבים יצירתיים או משהו כזה

שיר m

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אח, ההופעה בנתניה. זה היה כל כך מזמן
(ותהני מהדיסק המעולה של אריק ברמן
)

veredmp

New member
היית? זה כ"כ מוזר

היו שם מלא חבר'ה שאני מכירה עכשיו כ"כ טוב, אבל אז עוד לא כתבתי בפורום אז לא הכרתי אף אחד
איפה את גרה? ותודה. שמעתי בינתיים את השירים באתר, מחכה כבר לשמוע בדיסק בצורה מסודרת

למעלה