הקוקפיט שלי

xena2305

New member
למה יש לך שני הגאים?

חוץ מזה תוכל לפרט על החומרה שבה אתה משתמש?

SHA13

New member
הסטיק השני לא שלי

הסטיק השני הוא של חבר שלי והוא משאיר אותו אצלי כדי שנוכל לטוס ביחד והמחשב פנטיום 4 והכרטיס מסך Gforce FX5200

אור ב

New member
היי בחורצ'יק

תעשה טובה,לכולנו. למרות שאתה נורא תורם לזה שהפורום יראה עם הרבה הודעות...תנסה לשרשר לאותה הודעה ע"י "הוספת תגובה". זה גם לטובתך בעיקרון כי אז יודעים את הסדר של הדברים שאתה אומר ולא צריך לרוץ בכל הפורום ולראות מה אמרת מתי ומה קודם. בהצלחה עם זה חבר. לילה טוב

avitamim

New member
יוק לסימולטור

לפי התמונות היוק לא של CH האם אתה ממליץ עליו? האם הוא עם FORCE? ואם אתה ממליץ אפשר לקנות אותו? אני טס לארה"ב בקרוב.

SHA13

New member
היוק הוא כן של CH

היוק הוא כן של CH ואני ממליץ אליו בחום עם אתה רוצה אז אפשר לקנות את היוק והפדלים ביחד זה יוצא יותר זול

SHA13

New member
בקשר ליוק

יש כאלו עם FORCE ויש בלי ובקשר לאיפו לקנות אז השאלה היא לאן אתה טס

SHA13

New member
אני לא יודע בקשר לנו יורק

אני לא יודע בקשר לנו יורק את שלי קניתי במאימי אבל אתה יכול לחפש בכל חנות תעופה שם בטוח יש

רן 56

New member
מספר מקומות..

המקום הראשון הוא CompUSA בשדרה החמישית (אם לא הזיזו אותו מהפעם האחרונה שהיתי ב NYC). יש באזור הוולסטרית את WIZ ואת B&H שהם מאוד זולים ואני חושב שגם בקנל סטריט ניתן יהיה למצא. אני בטוח שתוכל למצא די בקלות את היוק שם. כמובן ערוך השוואת מחירים לפני הקניה. בהצלחה, רן.

מענדי

New member
B&H זה די רחוק מאיזור הוולסטריט

זה ב9AV בין 33 ל34 - ובכלל זו חנות שמתמחה במצלמות מכל הסוגים, ולא במחשבים. אולי התכונת לJ&R שהיא באמת באיזור. Park Row, New York, NY 10038

אמיר72

New member
היוק שלך הוא אנאלוגי או דיגיטלי ?

היינו - הוא מתחבר ל-USB או ליציאת GAMEPORT ?

SHA13

New member
הקוקפיט שלי

בקוקפיט יש שני הגאים וזה למה שיש לי שני הגאים ובקשר לעניין של החומרה... מה זאת אומרת איזה חומרה

xena2305

New member
אבל יש רק טייס אחד אז מה אתה

עושה עם ההגה השני? חומרה=סוג מחשב,כרטיס מסך וכו'

למעלה