הקוקטייל שלי
S sigalite New member 27/7/04 #3 שרק הקוקטייל שלי הנה האתר שאפשר לראות בו את התמונות של שרק הקוקטייל שלי http://orel35.pic.co.il
S sigalite New member 27/7/04 #5 ../images/Emo118.gifתודה הוא באמת מתוק רק שהוא עד עדיין מפחד ממני (הוא נמצא אצלי 4 ימים ) והוא לא עולה לי על היד ורק בקושי על מקל אבל הוא אוכל לי מכף היד ומשחק עם המשקפיים שלי
../images/Emo118.gifתודה הוא באמת מתוק רק שהוא עד עדיין מפחד ממני (הוא נמצא אצלי 4 ימים ) והוא לא עולה לי על היד ורק בקושי על מקל אבל הוא אוכל לי מכף היד ומשחק עם המשקפיים שלי
נ נעה גל New member 27/7/04 #6 לאט לאט - בעיקרון בימים הראשונים כדאי לא להוציא אותו מהכלוב - לתת לו להכיר את הסביבה דרך הכלוב ואז להתקרב אליו. זה תהליך שלוקח זמן. אחרי חודש הוא יהיה מאוהב בך.
לאט לאט - בעיקרון בימים הראשונים כדאי לא להוציא אותו מהכלוב - לתת לו להכיר את הסביבה דרך הכלוב ואז להתקרב אליו. זה תהליך שלוקח זמן. אחרי חודש הוא יהיה מאוהב בך.
1 174M4R New member 27/7/04 #7 מה??? אצלי מהיום הראשון שהוא היה אצלי שיחקתי איתו והוא עכשיו מאוד אוהב אותי! והוא אצלי רק שבוע בערך...
מה??? אצלי מהיום הראשון שהוא היה אצלי שיחקתי איתו והוא עכשיו מאוד אוהב אותי! והוא אצלי רק שבוע בערך...
S sigalite New member 28/7/04 #11 שרק הקוקטייל שלי שרק הוא בן 3 חודשים ואמרו לי שזה זכר (המגדל שמכל לי אותה) ובקשר לכלוב קניתי אותו מהשוק בכפר קאסם והוא עלה לי 170 שקל
שרק הקוקטייל שלי שרק הוא בן 3 חודשים ואמרו לי שזה זכר (המגדל שמכל לי אותה) ובקשר לכלוב קניתי אותו מהשוק בכפר קאסם והוא עלה לי 170 שקל