הקופים.

xGORGASMx

New member
הקופים.

הבנתי שהם מבצעים את כל הדיסק הראשון של משינה בהופעות שלהם. מישהו יודע על הופעות מתוכננות ? או על עוד להקות שכאלו ? ובכלל..על כל האירועים האלו של כל חברי משינה והפרוייקטים שלהם (הופעות,הופעות רבותי) בתודה, תום
 
אני חושב שפתיחת דלתות ב 21:30

אבל אני לא סגור על זה. בכל מקרה מצורף לינק לאתר הקמלוט.
 

xGORGASMx

New member
משינאית חולונית ? לא רע..

לא רע בכלל..:) איפה את לומדת ד"א ? אני באורט.
 

שלנג

New member
במקווה ישראל..:)

אתה גם מחולון? באיזו כיתה?! וד"א אתמול הייתי בהופעה בקמלוט! הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה!!! החיוך לא ירד לי מהפרצוף:) ומציקה שכמותי אחרי ההופעה הצטלמתי עם יובל בנאי ושלומי ברכה והם כל כך חמודים!!! :) ושאלתי את יובל והוא אמר שלדעתו יהיה קאמבק אבל ייקח עוד זמן!! יייייייייייייישששששששששששששששששששששש!!! שבוע טוב שיהיה לכולם :) יעלושי
 

שלנג

New member
הא?!

מי אתה!? אני מכירה אותך?! איך אתה מכיר אותי? איזה סיפור.??
 

xGORGASMx

New member
הסיפור שלי הוא קצת מוזר..

על נערה צעירה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש ברחוב הרצוג (?) כל לילה.. והיא..למדה.. בכיתה י' חמימה. ואת משינה בכל ליבה היא אהבה, אהההה-אהההה... חחחח..עזבי,אין לי כוח להסביר את הדיבוק שאחז בי לפני דקות ספורות. בכל מקרה, אני מכיר אותך (בערך), ואת מכירה אותי (בערך), והיינו צריכים להכיר יותר טוב-אבל זה לא ממש הסתדר.. ואת משינאית חולונית, זה כבוד..אין הרבה כאלו.תמיד תהיי מספר שתיים (בסולם של המשינאות)..מספר אחת זו חברה שלי, שלאט לאט, יחדיו פיתחנו את הגידול הממאיר הזה..בסוף עוד נמות ממנו (הרי כל אחד צריך בסוף למות..). בכול אופן, תנוךלס :) אני נגן הגיטרה האלמוני.אם עדיין שוטף שוצף אותך פרץ של נוסטלגיה כזה..אני מוכן להזדהות.. לילה טוב יעל..(עדיין בקשר עם קארין?) נ.ב ווווואיייי..כמה זיינתי פה בשכל,נראה לי גם את תלכי לישון עכשיו.נופלים אחד אחרי אחד.לתוך תהום של חשיכה.
 

שלנג

New member
אכן אכן...

אבל אני עדיין לא יודעת מי אתה... אני לא גרה בהרצוג אבל מאוד קרוב.. וברור שאני בקשר עם קארין.. אחת החברות הכי טובות שלי:) תזכיר לי בדיוק מי אתה..:)) ואיך אתה יודע שזו אני?!
 

xGORGASMx

New member
ממ..

אני עדיין יודע מה עשית יום עצמאות האחרון..מוהאהאהאהא..(?) בכל אופן, יא צופיפניקית..כיף להשאיר אותך במתח.. רמז מספר אנערף : התקשרתי אליך פעם מסטול מהתחת. וואי..איזה רמזים עבים..יותר מזין כושי.אם את לא פיענחת את החידה עדיין, את כנראה כורדית אסלית :)
 
למעלה