הקוסמת חלק ג'

yame1212

New member
הקוסמת חלק ג'

התמונה היתה מטריפה, אשה סקסית מדהימה, גבוהה ממני פי ארבע, יושבת על הכורסה כשרגליה מפושקות, ואני, עם זין שנראה לי ענק, אבל ככל הנראה היה אותו זין נמצא בבעלותי יום יום. הכוס הענק נפער מולי. זה היה מחזה מדהים.

"מה הולך לקרות? למה עשית את זה, נינה?"

"אתה באמת לא מבין?" אמרה נינה. "הרי אמרתי לך שאני קוסמת. אני יכולה להקטין אותך עוד יותר אם ארצה בכך. ואתם הגברים, כלמה שיש לכם לתת זה זין, וגם אותו אינכם יודעים להניע כמו שצריך, אז עכשו אתה תעשה בדיוק מה שאני רוצה." אמרה וחייכה אלי את החיוך הסקסי שלה. "אל תדאג, בסוף אני אחזיר אותך לממדים הרגילים." אמרה. "אם תתנהג יפה" הוסיפה בחיוך המפנט שלה.

החלטתי שאני הולך עם זה עד הסוף, (כאילו שהיתה לי ברירה)

שמתי לב שאני ממשיך לקטון וכעת ירדתי בערך לרבע מן הגודל המקורי שלי ורק הזין נותר כפי שהוא. אילולא הוא היה זקור בזיקפה כמו שמעולם לא זכיתי לחוות, הוא בטח היה נוגע בריצפה.

נינה התכופפה, הרימה אות בשתי ידיה, כאילו הייתי בובה. בעצם כעת הייתי בובה שלה. היא אחזה בי והצמידה אותי לכוס שלה.

הכוס שלה עטף את כל פרצופי, השפתים שהיו כעת בגודל של כל הפנים שלי, רכות ולחות אפפו אותי בריח ובתחושה של ביצה שרק רציתי לטבוע בתוכה. פילסתי לי דרך בין הפתים כשידי בקושי מפנות לי דרך בין השפתים הענקיות. לאט לאט דחפתי את עצמי לעבר הדגדגן שהיה גדול מכדי שאוכל לאחוז את כולו ביד אחת ולכן השתמשתי בשתי ידי כדי לשלוף אותו מנדנו וללטף אותו.

רק הזין הענק (יחסית כמובן) והזקור שלי, שאורכו כמחצית מאורך גופי הזכיר לי שאניכאן כדי לזיין את נינה. אבל נינה לא חיכתה הרבה, היא שלפה את ראשי מתוך השפתיים התמנוניות שלה, אחזי בי כאילו הייתי מין דילדו ענק, והשחילה את הזין הבוער מתאווה ישר אל תוך הכוס העצום שלה. הכוס שלה הרגיש כמו גן עדן. תענוג צרוף שמעום לא חשתי שכמותו. ונינה, בנצלה את העובדה שהתקטנתי לרבע מגודלי הנורמאלי, אחזה בי בקלות ובתנועות פשוטת הכניסה והוציאה אותי ממש כאילו הייתי הויבראטור שלה. העובדה שנינה שלטה בקצב ובעוצמה של הזיון נתנה לכל הזיון הזה תחושה של משהו שמימי, משהו שלא מן העולם הזה. נינה גמרה פעם ופעמיים ולא הפסיקה עד שגמרה פעם שלישית ברעד שעבר בכל גופה ושגרם לי לקפץ כאילו חוויתי רעידת אדמה. רק עכשו הבנתי למה התכוון ידידי כשאמר לי שנינה היא ממש קוסמת. הזיון שהיא העניקה לי, היה ממש קוסמי.

נינה הניחה אותי על השטיח מולה. ניצבתי מולה, היא נראתה כמו דמות מן הסרטים. יפה עד כדי כאב, גדולה, חזקה ונחשקת עד כלות. אני לעומתה, נראיתי כמו ננס זעיר עם זין שמגיע עד מעבר לברכים. לא, לא גמרתי, אבל נוצר רפיון מה בזיקפה שלי אחרי שנינה הפעילה אותי במשך זמן כל כך ארוך.

"עכשו נעבור לשלב המעניין" היא אמרה.

למעלה