הקוסם

shnu00zel

New member
הקוסם

אני יודע שהפורום כבר הפך ממזמן (באופן רשמי או לא רשמי) לפורום מחזות זמר למבוגרים (או יותר נכון ל"לא פורום להצגות חנוכה") פשוט בחנוכה הזה יש שתי הפקות שאולי בכל זאת יעניינו במעט את גולשי הפורום. האחת - היפה והחיה, של דיסני... והשניה...לאוהבי הקוסם עם מיכל ינאי, בוודאי יתעניינו בתמונה הבאה, ולכן אני משתף גם כאן... ההודעה, תשרוד או לא תשרוד, זה כבר החלטה של סתיו... בכל אופן - תהנו מהתמונה (עד כמה שאפשר)

shnu00zel

New member
תשובה

מיכל גבריאלוב (סיגי מ"האלופה", ובטי מ"טלנובלה בעמ") שרי אלפי-ניסן (אשלי מ"האלופה", אחות של גורי אלפי, וזמרת בפני עצמה) וליאת אקטע.. שאני לא יודע עליה הרבה... אבל הינה מידע

NorthenONE

New member
אוי ליאת אקטע

אחת השחקניות הזולות והלא אמינות שיצא לי לראות בחיים שלי... טוב נו, נראה מה ייצא מזה, עוד הפקת חנוכה לילדים...

Hippie Jeannie

New member
אני משאירה את השרשור

אני משאירה את השרשור מאחר והיפה והחיה זה תרגום של ההפקה המקורית מחו"ל, אבל אני חייבת להודות שבא לי להקיא כשאני רואה את רוני סופרסטאר על דפי הפורום הזה

shnu00zel

New member
אמ...

לי זה לא עקרוני... פשוט תיארתי לעצמי שזה יעניין (היפה והחיה יותר, הקוסם אולי לא..) כמה אנשים פה...

RossandRachel

New member
השם ישמור- דורותי איבדה את התמימות

חחח אני רואה באמצע "הדרך ארוכה ומפותלת" את רוני סופרסטאר קורעת את השמלה ונשארת בלבוש מינימאליה עם רקדנים מזיעים מסביבה....P:

NorthenONE

New member
וחוץ מזה

מה יהיה עם יתקעו לה תורנות מטבח או שמירה םתאום באמצע היום?

Adidush888

New member
אבל עובדה

שבחנוכה היא לא תהיה בצבא, וגם לפני חנוכה... אנשים כאלה לא עושים צבא, כמו אנשים רגילים

NorthenONE

New member
כמו אנשים רגילים?

למה מה ה יא בדיוק רוני סופרסטאר? לא מישהו רגיל? סתם עוד פאקצה שהתלהבה מזה שהרבה אנשים מכירים את הפרצוף שלה.... והיא כן עושה צבא, זה שהצבא מספיק מפגר כדי לאפשר לה ולכל שאר המשתמטים במדים לעשות צחוק מהמדינה ולעשות מה שהיא רוצה כל היום זאת כבר בעיה של החברה הרקובה שלנו.

Hippie Jeannie

New member
דורותי מעולם לא הייתה תמימה ../images/Emo13.gif

ממליצה בחום לכל קוראי הפורום להציץ בספר קומיקס נהדר, אך לבני 18 ומעלה, שנקרא "Lost girls". כתב אותו אלן מור (הגאון שיצר את וי פור ונדטה ואת ווצ'מן, וגם לימד את ניל גיימן את כל מה שהוא יודע), והוא מספר בשלושה כרכים (כרך לכל בחורה) את סיפורן ה"אמיתי" של אליס (בארץ הפלאות), וונדי (פיטר פן) ודורותי (הקוסם מארץ עוץ). ספר מעולה, אך לבעלי קיבה חזקה במיוחד

למעלה