הקוסם מארץ עוץ

נעה גל

New member
על מוטוריקה עדינה ועל כתיבה - מאמר

מיכל בן טובים, מרפאה בעיסוק, כתבה מאמר המסביר בפשטות את הקשר בין מוטוריקה עדינה לכתיבה והאם הוא בכלל קיים, מה זו בכלל כתיבה והאם זה חשוב כיצד הילד אוחז את העיפרון? המאמר נמצא באופן קבוע במאמרי הפורום תחת קטגוריה של קריאה וכתיבה. תהנו ותודה מכל ה-
למיכל בן טובים.

היום בתפוז אנשים

היום ב-21:00 בפורום חירשים וכבדי שמיעה נארח את מיכל לונץ, מנהלת מחלקת א.א.ג בבית החולים בני ציון. היא תענה לשאלותיכם וניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הסיבוב האחרון של השלמה-וויזיון מתחיל היום. דרגו את השיר החביב ביותר עליכם... הגמר הגדול בשבוע הבא- ויש למה לחכות!!!
טפ"ה הזהב הוא טקס פרסי הטלוויזיה הוירטואלי שמקיים פורום טלוויזיה זו השנה השניה ברציפות. מה הן התוכניות הטובות השנה??? הצביעו, השפיעו

AY1

New member
מקווה שתוכלו לעזור לי ../images/Emo39.gif

אני מחפשת המלצה על מסגרת ( גן / משפחתון ) לגיל שנה וחצי - שנתיים עד ארבע שנים בכפר סבא . תודה מראש

לאה_מ

New member
AY1 שלום ../images/Emo142.gif

בהמלצות על מסגרות ספציפיות לא נוכל לעזור לך, משום שאנחנו נמנעים כאן בפורום מהמלצה על גנים ספציפיים. את יכולה לנסות לשאול בפורום להיות הורים - שם ודאי ישמחו לעזור לך. איך בכל זאת נוכל לעזור לך? יש לנו כאן בפורום שני מאמרים שאני ממליצה לך לקרוא לפני שאת יוצאת למסע החיפושים שלך: 1. כיצד לבחור מסגרת טיפולית-חינוכית לתינוקות ופעוטות / ד"ר יעל דיין 2. מה כדאי לבדוק בגן חדש? לאיתור מסגרות הקיימות באיזורכם, את יכולה לנסות באתר גן ילדים, המכיל רשימות של גנים לפי איזורים וגילאים.

למעלה