הקונספירציה הגדולה

ligill

New member
הקונספירציה הגדולה

גם אני, כמו רובכם, נחשפתי לקונספירציה הגדולה מכולן... ביקרתי אצל הפסיכיאטר שלי והוא ניסה למכור לי את התירוץ הידוע: "את סובלת מפרנויה פסיכוטית" אבל אני יודעת שזו רק קונספירציה שלהם אני יודעת את האמת אני יודעת ש"הם" רודפים אחריי אחרי כולנו, אחרי אלה שגילו את האמת אם גם לכם זה קרה, צרו איתי קשר פה בפורום

IC4

New member
im not sick but im not well

אוף איזה באסה רשמתי הודעה מגניבה שמעבירה ביקורת חריפה על פסיכולוגיה ועל התירוץ תת מודע (מונח שלא ניתן להוכיחו או לדעת עליו כמעט כלום אבל משפיע עלינו בצורה טוטאליטרית) והאינטרנט נותק איך שלחצתי "שלח" עכשיו כשאני חושב על זה לא נראה לכם משהו מסריח פה ?

RedStorm

New member
תסביר תת מודע!

זה כל כך מעניין כל העסק הזה של התת מודע! ואב כן כמובן שזה מסריח!

IC4

New member
אני לא יודע :)

אני לא ממש יכול להסביר על תת מודע חבל שאין פה מישהו משכיל ממני. בכל מקרה בואו נראה אם שיעורי פסיכולוגיה היו שווים משהו: המוח/זכרון מתחלק לשלושה שלבי מודעות - מודע (ההווה), קרוב/סמוך למודע(אתה מנסה להיזכר במשהו ושולף אותו מהזכרון),ותת מודע (כל הזכרונות שנבלעו לחשכה IN THE BACK OF UR HEAD) אבא שלך אנס אותך כשהיית קטן ויש לך נפש רגישה מדי ? אתה מדחיק את זה לתת מודע באופן בלתי רצוני וזה גורם לבעיות נפשיות בטווח הרחוק יותר בעיות שיש לטפל בהן. כמובן שההדחקה זה מנגנון הגנה טבעי בעוד שפסיכולוגיה היא דרך מודרנית וסינטתית אני פשוט תמיד חשבתי על זה שתת מודע זה כזה תירוץ עלוב ומעצבן וFRANKLY לא ממש משכנע למה אנחנו כאלה? בגלל התת מודע ->זה בעצם מקביל ל"כי זה מה שאלוהים רוצה" הו רופא פסיכולוג חכם ומוכשר אנא תעזור לי לשקם את עצמי אני אשלם לך הרבה כסף אבל מה לעשות, זה עובד אז תהנו מהאשליה

למעלה