הקונג פו שלי

deep ocean

New member
הקונג פו שלי ../images/Emo42.gif

במהלך החצי מנזר בקונג פו, מישהו העביר הדרכה על "שימוש נכון בשיעורים", ואז כל אחד סיפר איך השיעורים עוזרים לו. איך השיעורים עוזרים לי? מאיפה בכלל להתחיל?! טוב, אני אתחיל מההתחלה
קודם כל, אני מאושרת עד הגג שמצאתי מורה מופלא כמו בן טל-שחר. עד שהכרתי את בן, היתה לי תדמית בראש של מה זה שיעורים באומנויות לחימה. ראיתי אנשים נלחמים ומקבלים מכות, מקבלים סימנים כחולים, מורה שמסתכל מהצד במבט חמור סבר, תלמידים שמונעים על ידי תחרותיות, משמעת מפחידה, ועוד ועוד... כל זה כמובן רחוק שנות אור מהשיעורים שמתקיימים אצל בן. למדתי שאפשר ללמוד קונג פו מבלי לפצוע את הגוף, לשחוק את הגוף, לקבל מכות כואבות ועוד ועוד. הגעתי לשיעורי הקונג פו במקרה. בכלל הכרתי את בן לפני שהתחלתי ללמוד אצלו. יום אחד אמרתי, יאללה נגיע לשיעור נסיון, ונראה מה זה בכלל. קראתי עליו תשבוחות בפורום אומנוית לחימה, ואמרתי טוב ננסה. צריך להבין שהתדמית הזאת מנעה ממני כל השנים לנסות ללמוד אומנות לחימה כלשהי, ואיכשהו מהדברים שקראתי בפורום אומנויות לחימה עליו, התדמית הזאת של מה זה שיעורי קונג פו, קיבלה צורה אחרת, והתחלתי להבין שהוא מלמד באופן אחר. באתי לשיעור הנסיון. מאד נהניתי מהשיעור אך במקביל שפטתי את עצמי באופן ע-נ-ק-י! כיום אני יכולה להתבונן בשיעור הראשון על ידי הזיכרון שלי, וזה פשוט מגוחך איזה דברים השופט שבי אמר- "מה זה? כולם בועטים גבוה, ואת לא מצליחה לבעוט כמוהם" "מה זה? תראי איך את לא מוצאת אנשים במשחק הזה פרה עיוורת" "תראי את כולם ותראי אותך. חהחחהחהה, איזה רמה הם, ואיזה רמה את" הלו, כאילו דהאאאא....שיעור ראשון!!!! חהחהחחהחה, באמת קטעים. השופט שבי שכח שזה השיעור הראשון שעברתי אי פעם בחיי באומנות לחימה כלשהי, ולו היה חשוב להבהיר שכולם בלי יוצא מהכלל יותר טובים ממני, ואני פשוט לא עושה טוב כמו כולם. משעשע בטירוף!! איך הצלחתי לשרוד בלימודי הקונג פו שלי? מאד פשוט - היה בי שיפוט ענקי ואימתני מצד אחד, ומצד שני היה בי רצון עז וחזק ללמוד קונג פו. כל כך התרשמתי מהשיעור הראשון, שכמה שהשיפוט היה גדול, פשוט לא היה לו סיכוי לדחוק את הרצון העז שלי. המשכתי ללמוד קונג פו ולהגיע לשיעורים (אני חושבת שעכשיו אני לומדת משהו כמו 5 חודשים) ונעזרתי בהורדת מינון השיפוט על ידי בן, על ידי עצמי, על ידי כלים שקיבלתי בשיעורים, על ידי ההילר שלי ועוד. כן, כתבתי "הורדת מינון השיפוט" ולא הפסקת השיפוט, כי הצלחתי להוריד את השיפוט לרמה מאד נמוכה, אך השיפוט צץ מידי פעם, אך כיום בעוצמות חלשות יותר, ולמשך זמן קצר יותר. עברתי כל כך הרבה בלימודי הקונג פו. לא יאומן!!!! לימודי הקונג פו תרמו לי לביטחון העצמי, לביטחון האישי (מבחינה למשל של להסתובב לבד), לכושר הגופני, לגמישות, לעבודה על השיפוט, ללקיחת אחריות על מעשיי, לכושר ריכוז, לעירנות, לחלוקת קשב, לנחישות, לשימוש בדמיון, לגילוי יכולות הריפוי העצמיות שלי, לנשימה, לחשיבה במצבי ריק, ליכולת הדרכה, ליצירתיות, לתעוזה, לשלווה, להרמוניה עם עצמי ועם הסובבים אותי ולעוד המון דברים אחרים. תודה לכל התלמידים הנהדרים שלומדים איתי תודה לבן המיוחד והאהוב כל כך ותודה לעצמי, על ההתמדה והרצון העז ללמוד! אני אוהבת אותכם. אתם נפלאים אחד אחד. לומדת מכל אחד מכם (מעצמי-מתלמידים-מבן) המון

deep ocean

New member
שימוש נכון בשיעורים

איך אתם עושים שימוש נכון בשיעורים? (בכל שיעור שהוא, לא רק קונג פו)

למעלה