הקומקאי ההזוי ...

mominman

New member
הקומקאי ההזוי ...

מכיון שאין לי משוג לאיפה לשרשר את זה אז אני שישים את זה פה , אסי תתקן את ההודעה לאן שצריך . אז המתמודד שלי נקרא - שם : יאדיר מילבך שילוב : יאיר אורבך ואדיר מילר . הומור המאפיין אותו : בעיקר "מכירים את זה " , משחק , חיקויים . קורות חיים : יאדיר נולד בבית החולים " חלוני צדק " .יאדיר חיי את חייו בקיבוץ יד מרדכי . הוריו דתיים, וגם הוא חובש כיפה . את הגן העביר בגן חיפושית עם הגננת שושי והסייעת רוחמה. את לימודיו עד כיתה ו' למד בבית הספר ברלה , בכיתה ב' הביאו לו חתולה בשם קייטי שלא חיה הרבה מאז , היא נפלה מקומה שביעית ומתה לאחר שעה . יאדיר נכנס לטראומה והועבר לפנימיה בארצות הברית . הוא גילה את אהבתו המינית היחידה ויצא מהארון . את כיתה ז' עד י'ב העביר בפנימה להומואים בארהב - geyhome . בכיתה י'א התחבר לארקדי , חברו לחיים . הוא סיים בבגרות מלאה . לאחר נפילתו של חברו לחיים - ארקדי מקומה שביעית ( ביניני התאומים ), נכנס לטראומה והועבר לצרפת , שמה למד לימודים אקדמיים וחזר בו על העדפתיו המיניות , הוא למד תיאטרון וחבר לבובת ברבי, כאשר סעד איתה נפלה מקומה שביעית ( מגדל אייפל) הוא נכנס לטראומה והעובר לאיטליה , שמה למד תיאטרון וחבר למרק קיינדלך שכאשר קראו ספר יחדיו ,נפל מקומה שביעית (מגדל פיזה ) הוא החליט לחזור לישראל , ולהתגורר בבית השנטי . הוא מצא מזוודה מפוצת כסף וניהיה עשיר , הוא השקיע את כל כספו בניסויים להפוך את עצמו לדמות אינמציה , לבסוף הצליח ונשאר חסר כל , מאז הוא משתתף בעבודות משחק ,אנימציה, ובידור קלות ( ראה מונח : פרק 7 - מ.ק 22 ) בדיחה לדוגמא : מכירים את זה ? - יום העצמאות, אתם מסתובבים מאושרים לכם שבנתיים כל הילדים מאחורה משפריצים עליכם ספריי באובססביות , אתם ניגשים למוכר המקל סוכר החביב ומבקשים ממנו מקל אחד , אתם משלמים ( או שלא..:))) ) ונפרדים ממנו לשלום , לוקחים חתיכה מהצמר גפן המתוק , מכניסים לפה ו.. מגלים שאתם אוכלים אויר !! כמה שלא תכניס לפה , זה לא יספיק .. אתם תרגישו כאליו אתם לא אוכלים כלום !! וסתם שיש לך איזה טעם מתוק בפה !? ( אני יודע שזה לא משו... שפוט לא יצא לי לחשוב .. יש לי המון בדיחותץ שאני שוכח ...אני חייב לרשום אותם ל"הופעה") !!!

mominman

New member
(?) תגובות (?) ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

תגובות בבקשה ..

NimaZ

New member
חחחחחחחחחח!!!

אהבתי את הרעיון!!! התמונה יצאה מעולה.. לא חשבתיב כלל על אדיר מילר.... אבל מישו צריך לעשות את כל העבודה השחורה: להיות הכי לא מצחיקה מכווולם!

mominman

New member
תודה

חשבתי שזה היה גרוע או שאת רומזת ש...?! " ...אבל מישו צריך לעשות את כל העבודה השחורה: להיות הכי לא מצחיקה מכווולם! ..." ???

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif

לא.!!! המתמודדות שלי הן רותם ורויטל!!!!!!!!! הן כאילו משחקות את התפקיד של הכי לא מצחיקות בלופט... מה שנותן פוש לכל שאר המתמודדים... למרות שזה יהיה נחמד אם אני לא יעוף שבוע הבא....

NimaZ

New member
ניצלוש....

אסי סליחה אם אני נדבקת לדקווית אבל איך אני אמורה לדעת כמה שורות זה יצא כשאני ישלח את זה???????????? מתי שאני כותבת הודעה פה אז כשאני שולחת זה יוצא פחות שורות ממה שכתבתי פה.... חחח

m a z i ohayon

New member
לפני שאת שולחת תעשי "תצוגה מקדימה"

ותספרי כמה שורות יצא לך... אני כבר רוצה שזה יתחיל!

NimaZ

New member
רגע רגע...

אתה ציני בנוגע למשה או שאתה באמת מתכוון... אם אתה ציני אז דע לך... ציניות לא עובדת בדפוס
ואם לא אז דע לך... אתה מאוד מוזר... משה זה סתם שם נחמד... זה לא השם שלי... ביי דה וואי: נעים מאוד: נעמה

darkman 36

New member
../images/Emo32.gif ניצלוש ../images/Emo32.gif

פרטים מעודכנים אודות יאיר אירני. שם: יאיר אירני. גיל: 22 וחצי (בעוד חודש). מיקום: כוכב תקווה. יאיר היה ילד מסורתי משכונת מצוקה. הוא אהב לשמוע מוזיקה חסידית ולעשות מטוסים מהכיפה. תמיד היו לא מגינים- חבריו הדוסים שהסתובבו איתו, אבל ליתר ביטחון היו לו עיניים בכיפה. שריטה מהעבר: בפורים אני וחבר שלי היינו מתחפשים לבנות פוסטמות, וקראנו לעצמנו "לילך ורויטל". מקרה שקרה: פעם אחת באמצע תפילה נפלה לי הכיפה, וכששמתי אותה חזרה היה עליה ג'וק ושמתי אותה על הראש. הג'וק התחיל לרצוץ לי על הכיפה, וכולם שאלו אותי עם התחלתי לעבוד בהדברה..

למעלה