הקומיקס האחרון - Holy Shit!

Darakan

New member
הקומיקס האחרון - Holy Shit!

אני מזהיר, יש בתוכו מש"ש להמשך הסדרה, אבל שתורם להבנה של הרבה דברים.

בדיוק באתי לכתוב על זה../images/Emo58.gif (למי שלא קרא)

לפני שהירו מהעתיד הגיע להזהיר את פיטר פטרלי הזמן הלך לכיוון זה שסיילר הוא הפצצה... אבל עכשיו, עם זה שפיטר הציל את קלייר, האם הוא עדיין יהיה זה שיתפוצץ?

Darakan

New member
../images/Emo58.gif וגם המשפט "Save the Cheerleader..

"Save the World..." מוסבר.

svrg

New member
אני יסביר לך את המשפט!!!

אני כמעט בטוח ש "save the childleeder save the world" אומר בעצם שפיטר היה צריך להציל את קלייר מידיו של סאיילר בגלל שאם סאיילר היה לוקח את הכוח של קלייר הוא היה בלתי פגיע!!! אתה יודע מה זה אומר?!?!? זזה אומר שהוא הופך להיות משהו בסדר גודל של אלוהים בנוסף לכל הכוחות האחרים שלו!

ברודי

New member
לא כזה...../images/Emo58.gif

לא תרם מי יודע מה מידע, בעיקר עבר על מה שכבר הבנו... אולי הוא הוסיף קצת על זה שאחרי שפיטר הציל את קלייר וכך מנע מסיילר לקבל את הכוח שלה המצב עדיין לא השתנה כמו שהוא קיווה והפצצה בכל זאת התפוצצה. אני לא מבינה למה הוא התייאש, הרי הירו של זמננו בא לעתיד ועכשיו הוא רוצה לברר למה לא עצרו את מי שהתפוצץ ואיך ניתן כן לעצור אותו, אבל למה הירו של העתיד פשוט לא חזר שוב ושוב אחורה בזמן עד שזה יתוקן? מזכיר לי קצת את אפקט הפרפר אבל שיהיה...

DevilGirl92

New member
אבל ../images/Emo58.gif

בפרק 19 סיילר כמעט מבקע לפיטר את הראש, אבל הוא מתרפא! מה שאומר שגם אילו סיילר היה מנסה להרוג את קלייר היא הייתה מתרפא. אז למה פיטר בכלל היה צריך להציל אותה?

ממש לא../images/Emo58.gif

היא מרפאה את עצמה לא מחיה את עצמה.. עם הוא היה מוריד לה יד או רגל או חתיכה מהראש היא לא היתה יכולה להצמיח מחדש..אבל במידה וחלק נשבר מתפרק היא יכולה לבנות את זה מחדש במיהרות עצומה.. לכן שפיטר כאילו מת הוא היה מת אם לא היו מוציאם לו תזכוכית שיענו עוצרת את התהליך הזה

Evil Beast

New member
האמת../images/Emo58.gif

שאם מורידים לה יד או רגל, זה חוזר. אבל הדרך היחידה להרוג אותה היא להוריד לה את הראש.

zekit

New member
../images/Emo58.gif גם זאת השארה

כיאלו הקטע שלהוריד לה את הראש יהרוג אותה ^_^

DarkSlim

New member
הממ כשאני חושב על זה..

הוא לא בא במטרה להרוג אותה, הוא רצה את הכוח שלה, ולכן הוא היה מנסה לפתוח לה את הראש, כמו שהוא ניסה לעשות לפיטר, ובהחלט יכול להיות שמה שקרה במקרה של פיטר היה קורה גם במקרה שלה - היא הייתה מחלימה מהר ולא נותת לו לעשות את זה, אם כי אי אפשר לדעת מה היה קורה אח"כ, אולי הוא היה מצליח בכל זאת somehow אבל ת'כלס זה מה שהיה אמור לקרות.. O: אז שוב השאלה, למה פיטר היה צריך להציל אותה? טוב, בעקרון אני מניח שאפשר לענות על זה באותה צורה, יכול להיות שסיילר כן היה מצליח להציל אותה, יכול להיות שהוא היה הורג אותה, אז כן טוב שפיטר בא. =)

מה זה לא חח../images/Emo58.gif

את פיט הוא ניסה לחתוך אבל ללא הכוחות הטלקינטים שלו הוא לא היה מצליח לעצור את סיאלר.. סאילר היה פותח אותו והורג אותו.. את קלייר למשל הוא יכול לסיים כי אין לה משהו שיעצור אותו.. ותחשבו ..עם הראש לא מחובר לגוף זה לא יכול להרפא.. אז כאילו מה הוא יחתוך לה וזה יגדל מחדש?? לא לא לא.. הם צריכים להציל אותה בגלל שעם הוא ישיג תכוחות האלו.. אז .. אבל רגע נכון בפרים הראשונים ..מאט ירה עליו כדור הוא נפל ואז קם ..ועף גם.. מישהו יכול להסביר לי איפה הכוחות האלו בזמן הסדרה? הוא נפגע וקם וברח בקפיצה מטורפת לאוויר???

../images/Emo58.gif פרק 10

זה הכוח הראשון שסיילר "רכש" אחרי שהוא הרג את בריאן דייוויס.

DarkSlim

New member
הו כן, אני זוכר

אז פיטר העתיק אותם והשתמש בהם נגד סיילר עצמו?

elknetld2kil

New member
שכחתם משהו חשוב בתיאוריה הזאת ../images/Emo58.gif

אמרתם שסיילר לא יכול לגנוב לקלייר את הכוחות כי הראש שלה יתרפא כמו שקרה לפיטר. מה היה קורה אם סיילר היה תוקף את קלייר ואז HRG וההיישן היו מגיעים לשם (הם היו בסביבה, להזכירכם). אם סיילר היה הורג את ההיישן, הוא היה יכול לבטל את הכוחות של קלייר ולהרוג אותה בלי בעיה...

DevilGirl92

New member
תגובה ../images/Emo58.gif

ההאיטי לא מבטל את הכוחות-הוא מוחק את הזיכרון. וקלייר אכן יכולה למות-סיילר יכול לתקוע לה משהו בראש, ואז לבקע אותו בלי בעיה (שכן כל עוד החפץ נמצא בתוך הראש שלה, היא מתה, והכוח שלה הוא להתרפא, לא לחזור לחיים).

למעלה