הקומיקאים

הקומיקאים

חשבתי שיאיר אורבך הוא גרוע אבל אחרי שהוא קיבל אתמול 94 מהקהל באולפן ו - 88 מצופי ביפ הוא היה מצוין . גם נחמן קיבל ציון לא רע אתמול הוא גבר אמיתי הוא קול ולא חנון הוא קיבל 82 מהקהל באולפן ו - 79 מצופי ערוץ ביפ . מיכל שניר הנשואה עם 61 מהקהל באולפן ו - 49 מצופי ערוץ ביפ הייתה לדעתי הכי גרועה . אבי לוי שקיבל 83 מהקהל באולפן ו - 75 מצופי ערוץ ביפ היה לא רע . ומאבי נוסבאום שהיה החמישי מבין הקומיקאים לא ציפיתי עלייה אבל עם 83 מהקהל באולפן ו - 91 מצופי ערוץ ביפ עזרו לו לעבור את יאיר אורבך . לדעתי מי שיגיע לחצי הגמר בפיינל - צחוק או הפיינל - פור ( 4 הגדולים / ות ) אלה יהיו : צחי אירני , הדר לוי , שלישיית דופה ויש לי התלבטות בין יוסי וטירן לאבי נוסבאום מי יעלה לחצי הגמר . מה שבטוח שטלי אלגד לא תגיע לחצי הגמר

PiterPenit

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מסכימה בכל מילה, גם אני חשבתי שיאיר אורבך לא ממש קומיקאי טוב, אבל אחרי ההופעה שהוא נתן אתמול השתנת לי הדעה, הוא היה כ"כ טוב, ונתן הופעה יותר טובה משל אבי נוסבאום זה בטוח, ואני חושבת שבסוף מי שיגיע לחצי הגמר יהיה: צחי אירני זה בטוח, אני חושבת שטלי אלגד לא תשרוד באקדמיה עד חצי הגמר, יוסי וטירן גם ישארו למרות שאני מתלבטת בניהם לבין הדר לוי, בכל זאת שיהיה בהצלחהה לכוללל הקומיקאים שלנו
מחיא כף להם

נכון ! אני מעדיפה שהדר וטלי יעופו

ויהיה צחי דופה יוסיטירן ונוסבאום.......הלוואי שמתי שישארו 4 ......יחזירו עוד מישהו אחד !!!!!!!! ואז אורבך חוזר בגדוווווווווווול

אני דווקא חושבת שיעלו:

דופה,צחי,יוסי וטירן, ונוסבאום אין מצב שהדר וטלי שורדות את החצי גמר!

אני אישית מקווה

שהדר וטלי לא יעלו, אבל זה לא יקרה, כי צריך שתהיה לפחות בת אחת בגמר (מה לעשות..) וככה לא יהיו טענות על אפליות ושחיתות וכו'. חבל.

AmiTutiT14

New member
מסכימה../images/Emo41.gif

הדר היא כנט לימור לא
לימור חדשה... היא תעלה אני גם חושבת שטלי לא תעלה לפיינל צחוק למרות שהיא ממש מצחיקה, אותי לפחות
אורבך היה צריך לחזור זה לא הוגן
הכל בגלל היחצ"נות שעשו לנוסבאום. כל כך רציתי שאורבך יחזור, אבל מראש הכנתי את עצמי לחזרה של נוסבאום. לפחות האריה חזר עכשיו

הדר לא תגיע לפיינל-צחוק.../images/Emo57.gif

הצופים נוטרים לה טינה על הקטע עם נוסבאום, והיא לא תקבל הרבה נקודות. מה גם שהיא באמת לא מספיק טובה כדי להגיע לשם בזכות הכישרון שלה. איך שאני רואה את הדברים, הפיינל-צחוק יראה ככה:
צחי
דופה
יוסי וטירן
נוסבאום

למעלה