הקומזיץ היה 10

הצופה.

New member
הקומזיץ היה 10

רק לא מבין למה שלחתם את הילדים במקומכם לא היה אחד מבוגר נשבר לי כל הזמן הסתכלו עלי במבטים מוזרים מה לא היו פתקים של ניקים? הולך להתקלח מהעשן נכנס לי גחל לתחת שיט

יש ריקשה?

יאללה... כולם לעלות נוסעים לבלות ערב עליז ב"הכרמל"/רמב"ם/איכילוב/בילינסון להצטייד במעות... נוציא במבה מהמכונות...

nightroll

New member
ואם יקפצו, מה יש???

עם הגחל בתחת כואב ממילא, לא? קצת יותר, קצת פחות, קטן עליכם...

סנדי32

New member
הצופה,,,,,,,,שאלה,,,,,,,,,,

איך אתה אומר שהיה 10 ואתה מתלונן על הילדים על המבטים על שלא היו פתקים עם ניקים וגם על שניכנס לך גחל לתחת
איך איך אה תענה לי איך ???????

הצופה.

New member
אז ככה ......

10 מ....מאהההההההההה 10 ילדים המדורה היתה 10 אבל השאר לא הגחל היה 10 אינצ´ הילדים היו עד גיל 10 חוץ מזה 10 זה מספר שבא אחרי 9 10 מתר מהקומזיץ האמיתי
10 ס"מ מרחק לתשובה העשירית וחוץ מזה אני אל חייב לענות 10 עאלק לא איטונג לא קונה

מו שיקו

New member
צופי

אני אהבתי מאוד את התשובה שלך בעיקר בגלל הרקע המאוד תוסס שהיא נשענת עליו כמובן שיש כל מיני שהיו אולי מצפים לתשובה כזו או אחרת אבל בינינו, שילכו לחפש את החברים שלהם... בסך הכל התשובה היתה טובה,עניינית,ממצה,עמוקה מאוד מקיפה, מפורטת,בשפה קלה,מתאימה לכל עדה, גזע, מין,דת,חגים שבתות,ויום כיפור גם בקיצור,במילה אחת או שתיים, או מקסימום שלוש,למרות שלא היית חייב להשיב, אז עמדת יפה בתשובה, ולסיום שאלה יש לידך מישהו שמוכר סברס?

צופה

אמא שלי אמרה לי תלך , תלך אמנם זה בת ים , אל תדאג הצופה יבוא לשמור עליך שלא תעשה שטויות מה , לא תיאמו את זה איתך ?

למעלה