הקומונה מס 21029

דניבויss

New member
הקומונה מס 21029

מכבי שירותי בריאות כן או לא בהנהלת דניבויss ‏ בקומונה זו נשתדל ללמוד מה באמת קורה, מהמגיע לנו, כמה הקופה מקצועית.נלמד לגבי הפאשלות רשלנות וטיוחים ,איך לטפל לאן לפנות איפה לתבוע -עד מהלכים משפטים.
 

דניבויss

New member
קומונה 21029

בקומונה זאת גם כל אחד יכול לכתוב מאת: דניבויssו 31/07/06 | 01:01 כיצד הוא ניפגע עי' רופא של הקופה או איש מיקצוע או להמליץ על איש מיקצוע או רופא/אה מסוימים. על אפשרויות טיפול בבעיות כאלה או אחרות או על טיפול במסגרת חוקית בנזק שניגרם או טיפול חוסר מיקצועי שהשאיר נזק כזה או אחר . אפשר לכתוב גם לגבי עורכי דין ולאן כדאי לפנות ,
 

דניבויss

New member
קומונה מכבי שרותי בריאות -כן או לא

מכבי שירותי בריאות כן או לא בהנהלת דניבויss ‏ בקומונה זו נשתדל ללמוד מה באמת קורה, מהמגיע לנו, כמה הקופה מקצועית.נלמד לגבי הפאשלות רשלנות וטיוחים ,איך לטפל לאן לפנות איפה לתבוע -עד מהלכים משפטים. --------------------------------------- בעבר אמרו לי פה כמה אנשים ,כן כן אנחנו מעונינים בקומונה כזאת ,לקח לי אמנם זמן ,אבל הנה אחרי שאני פותח ,כל אותם אלה שרצו ,,,נעלמו ,,,,מה קרה ? ????
 
למעלה