הקול של ווטרס

evilplate

New member
הקול של ווטרס

כולנו ראינו את ווטרס הצרוד במופע האיחוד בלייב 8,השאלה היא אם זה היה פלופ חד פעמי או שבאמת נגמר לו הקול,כי אם הוא ישמע ככה בהופעה בארץ אני אחסוך את זה מעצמי. אני בטוח שיש פה אנשים שהיו בהופעות שלו מחוץ לישראל,אז איך הקול שלו? תודה מראש.

Perfect sense

New member
../images/Emo12.gif

מצטער להגיד שזה הקול שלו. אם היית שומע את הלייב סולו שלו, שנקרא In the flesh - היית מבין. זו הופעה חיה שהוא הקליט.. הקול שלו כבר חנוק, כן. קול יפה, שעדיין מזכיר...אבל לא כמו פעם.

bentzi55

New member
תמיד היה לו קול כזה,

פשוט עכשיו הוא יותר מוגבל מבחינת הצלילים שהוא מצליח להגיע אליהם באין דה פלאש יש לו כמה וכמה זיופים, די מבאס, אבל יש לו את הבחורצ'יק על האורגן ששר ממש לא רע עם כל שמזכיר מאוד את גלמור

רומאיו

New member
בהופעות שאני הייתי בשנים האחרונות

הקול שלו היה מעל ומעבר למצופה. כמובן שיש שירים שהוא משתמש (או נעזר) בטכניקות מסוימות כדי לא למעוד בטונים הגבוהים מאוד, אבל ללא כל ספק- הלייב8 היה יוצא דופן ולא מייצג. אני משוכנע שאנחנו הולכים לקבל עוד מופע מושלם של ווטרס (אחרי ITF שהיה אדיר- ואין מה להשוות בין חווית הצפייה ב- DVD- שהיא מרגשת ועוצמתית, לבין צפייה בהופעה ממרחק חמישה מטרים מאדון ווטרס- חוויה שאין מילים לתאר אותה- פשוט בלתי נשכחת. אפילו לסנילי מזדקן שכמוני...). תיהיו רגועים. יהיה הכי טוב שרק אפשר.

למעלה