הקוו הדק שמבדיל

עוף כנף

New member
דק?

אז קודם כל, אופטימיות תמיד טובה... ושונה לחלוטין מ"בניית צפיות". מתחיל קשר. בד"כ לא מאמינה בצורך של "הגדרת מטרה" לקשר מה שבהכרח יביא לבניית ההרי ציפיות. נחמד לי? נחמד לו? עם פרפרים ?- מה טוב! למה לא להמשיך עם זה בלי לפתח ציפיות או לארגן את נקודת הסיום? פשוט לתת לקשר להתנהל, לכוון אותו מעט, אם צריך, לראות לאן הוא (הקשר) לוקח אותנו? (אני, שלא מאמינה בציפיות...)

כשאני מצפה...

אני לוחצת ונלחצת מתכון נפלא לפורענות מנסה לטובתי...להשאר במקום של האופטימיות... אבל מגלה... שכמה שלא אצליח... תמיד תהיה איזו ציפית קטנה...לא מאווררת ועוד אחת שמסתתרת מודה.

michaly44

New member
ציפיות וחשיבה חיובית?

עופרה..להלך בין הטיפות , או כמו על בייצים..זה אותו הדבר? אז ככה: להיות אופיטמי = חשיבה חיובית. בניית צפיות=שווה תוצאה לאחר מעשה. או בניית מגדל באויר... השאלה איך את חושבת. אתן לך דוגמא: החלטת לפגוש בחור..והחלטת שלא משנה איך הוא ניראה..הוא נישמע אחלה ואת נותנת לו צ'נס.(חשיבה חיובית) המראה שלו יהיה הבונוס במיקרה הטוב. (הנמכת ציפיות). נו, ניפגשתם..הבחור באמת נישמע נהדר..דיבר לעיניין, כמו שאת אוהבת.. אבל המראה..לא אי איי איי... (עמד בציפיות המונמכות) אחרי פגישה שלישית...לא רק שנישמע נהדר..גם כבר ניראה נהדר.. ואללה..עכשיו הציפיות התעלו על עצמן וזו התוצאה...מחשיבה חיובית... (חחחחחחחחחח..הבנת את הכוונה? ) לי קרה הפוך.

למעלה