הקוד

shadowe girl

New member
הקוד

מטר כוכבים בלילה שקט שמים כחולים בגשם שוטף באים הולכים הם לא מבינים שורות של אנשים סתם עוסקים בדיבורים ססמאות קלישאות מטר של אכזבות אני פה בשביל לחזור ולא באתי ללכת הקוד הוא בסיסי האם להגאל או להבעל הצעירות היא לנצח האומנם

PsiChO

New member
אני שונא שירה פוסט מודרניסטית!!!!

מישהו הבין משהו בכלל? אל תעלבי אבל לשיר אמורה להיות משמעות כלשהי...

shadowe girl

New member
לא הבנת את העיקרון של השיר

תראה עצם זה שקוראים לשיר הקוד זה כבר אומר שהוא מעביר מסר אידיאולוגי מסויים ואם אני יגיד לך מה זה אומר זה לא יגרום לך להפעיל את מה שיש בקופסה שלך לנסות להבין את זה אני מוד שזה לא שיר פשוט וקל להבנה אבל מתוק שלי החיים הם לא קלים ולפעמים צריך לקרוא בין השורות כי לא הכל שחור לבן... אה ולא נעלבתי אני לא מצפה שכולם יבינו את הכתיבה שלי כמו שאני לא מבינה את הכתיבה של כולם...

קיר קמט

New member
להבעל ?

זה כמו לבעול סוסים ? או שסתם את לא יודעת לכתוב (את התחלת איתי עכשיו אני אראה לך את כל הרוע שיש בי). צעירות ? אין מילה כזאת. די לחדש את השפה העברית. להיגאל. איזה כיף זה תודה רבה לך שהתחלת איתי. וזה באמת סתם שורות של קלישאות השיר האינפנטילי הזה.

merde

New member
אכן, כמו לבעול.

זה סתם שיר דפוק וצירוף של שורות שלפי ההודעה שהיא הגיבה מתיימרות להיות משהו קשה להבנה. זה דיי פשוט אם יהיה לכם את הכוח לקרוא הכל ולא להשתעמם לאחר הבית הראשון כמו שלי קורה. במקרה ותבין אני אולי אפרסם משהו ב"אידיולוגיה" הזו שלה דומה מנקודת מבט שלי שהכינותי מראש פעם בעבר. מה לעזאזל עושה פחית על המסך שלי?

למעלה