הקדשות שירים וזה

הקדשות שירים וזה

טוב,בגלל שלא היו הרבה זמן שאלונים וכולם פה בחסך:
השרשור הזה מזמין אתכם להקדיש למי שתרצו שיר של טורי, לספר לנו למי ולהסביר לנו למה. זה המקום לעשות את החיבור עם מה שהמוזיקה של טורי עושה לכם. אתם מוזמנים להתייחס לאנשים, סיטואציות או מה שרק תרצו. אפשר גם לצרף לינק למילים (אבל לא להעלות אותן לפורום), תמונות, וידיאו-ים, להקדיש לעצמכם או וואטאבר יו לייק
. Use it wisely
.

רעוּת

New member
(אני חושבת שאני אמורה לשנוא אותך עכשיו ../images/Emo23.gif)

(אני לא שונאת אותך, זאת אשמתי שאני מזוכיסטית
) טוב, אז. הייתי מקדישה את השיר שבחתימה שלי (iieee, למאותגרים שבינכם) למישהו קרוב שאיבדתי (מעדיפה לא לפרט כאן, סליחה). מבחינתי השיר הזה הוא אחד החזקים שלה, העוצמות שלו, המילים ביחד עם המוזיקה, כל כלי הנגינה שיש שם חוץ מהפסנתר, זה מוסיף לעוצמה שלו- זה מרגיש לי כמו צרחה אחת גדולה- בעיקר בגלל השורה הזאת: Why can't it be beautiful" Why does there "Gotta be a sacrifice כשאני מגיעה להר הרצל לפעמים, אני לא יכולה שלא לחשוב על הניגוד הזה- בין היופי שיש שם, הירוק, הצל, כל השקט הזה- לבין כל הצרחות והבכי והרגעים הכי נוראיים ומטלטלים שעברו על כ"כ הרבה אנשים שם. היופי הזה. וכל מה שמתחתיו (תרתי משמע)- זה לא יכול להיות יפה. לא יפה סתמי, כמו "pretty", אלא יפהפה, עמוק, כמו "beautiful". זה אף פעם לא יהיה. לא יכול להיות רק יפה. אם הכל מושלם לרגע, אז חייב להיות איזה catch בסוף, חייבים להקריב משהו. זה לא יכול להישאר מושלם. זה עושה לי אסוציאציות לעקידת יצחק, "קח את בנך את יחידך..." רק שאף מלאך לא מופיע שם, בחיים האמיתיים אין התערבות של אלוהים ואין חסדים. הקורבן הוקרב. הרבה-יותר-מדי קורבנות. והייאוש, "אני יודעת שאנחנו גוססים/מתים ואין שומדבר שיציל אותנו" וכמו בשיר של טורי זה נגמר בשורה הזאת, עם הקורבן, עם ה"למה", ובלי אוויר במילה האחרונה, ובעיקר בלי תשובות. [סליחה אם הכאבתי]

frostatmidnight

New member
באמת למה...

אהבתי את מה שכתבת וזה גם נכון לגביי. השיר שאני בוחרת (אותו גם שמתי במלואו לא מזמן בבלוג שלי) הוא Little Earthquakes השיר נפתח ב- Yellow bird flying get shot in the wing, good year for hunters... השיר הזה ליווה אותי שנים, אבל הפך להיות מאד רלבנטי לגבי החיים שלי יותר מתמיד אחרי שאבי מת בצורה טרגית (לפני 3 חודשים...) וגם בהמשך השיר - we danced in graveyards זו ממש הייתה התחושה שלי, כי ביליתי זמן רב בבית הקברות.. והבקשה שלה בסוף give me myself again... זו גם התקווה שלי, אחרי תקופה קשה. ואני ממש לא אוהבת לנתח שירים ומשמעויות שלהם אבל אני בהחלט מקדישה את השיר לאבא שלי ז"ל וגם לעצמי במובן מסויים כי השיר הזה נגע בי מאד בתקופה הקשה הזאת. לירן.

scarlet26

New member
לירן

משתתפת בצערך... הצטערתי מאד לשמוע - שלא תדעי עוד צער...

scarlet26

New member
Ieee

שמעת פעם את טורי מספרת את הסיפור על השיר הזה? גם אצלה הוא מתקשר לאובדן (טוב כל הקוויר גירל מדבר על ההפלה שחוותה) ויש איזה סיפור הזויי על איזה ילד שמשמיע קולות מוזרים ולוקח אותה למסעות בעקבות ערים שעומדות להיחרב - והיא הולכת אחריו אבל כל פעם שהם מגיעים לעיר כלשהי אז כל העיר כבר מתה... משהו כזה, מזעזע...

../images/Emo7.gif

זה ישמע מאוד נרקסיסטי, אבל השירים של טורי יותר מוקדשים לי מאשר לאחרים. דהיינו, ברור שאקדיש שיר לX, אבל זה ישרת ויבטא אותי יותר מאשר אותו, למרות שיש כמה שירים שאני חושב על בן-אדם כשאני שומע את השם שלהם[ע"ע Pretty
]. בכל מקרה, Mother הוא סוג של מיפוי של החיים שלי עד עכשיו, אז הוא מוקדש לכל האנשים שעזבו, נעזבו, וייעזבו.

אז מה אם אף אחד לא מגיב ../images/Emo46.gif

אני רוצה בכל זאת
. טוטב, אני יכולה להסכים עם מה ששלומי אמר- ובדיוק בגלל זה אני עושה את זה. אני חושבת שיש דברים שהייתי רוצה להגיד אבל טורי פשוט עושה את זה יותר טוב. אני רוצה להתייחס בעיקר לשני אנשים. מה שגם שהם הכי מתקשרים לי לטורי, וסביר שהם יזהו את עצמם לבד. אני אתחיל איתךְ. אני יודעת שזה לא הכי צפוי, אבל בחרתי ב-Carbon.
Just keep your eyes on her. Keep. Don't look away Keep your eyes on her horizon.​
לפעמים אני חושבת שבין היתר אני כאן בשביל זה. בשביל לשמור עלייך פה ושם מכל זה. אני לא תמיד יודעת אם צריך, זה לא ברור לי. אבל אני מרגישה שיש כלכך הרבה מזה. זה הכי קלישאתי להגיד ש"אני תמיד כאן". אבל אני חושבת שעכשיו זה הכי מתאים שיש. אני באמת תמיד כאן, אם את רואה את זה או לא, אם את מרגישה או לא. always keeping my eyes on, זה אולי אפילו עמוק מדי בשביל להסביר, ומזל שיש את טורי בשביל זה. אבל אין עוד אף אחד שנכנס לי ככה לללב. ולַשֶני: אני מקדישה דוקא את Beauty Queen/Horses. אתה הבנאדם הכי יפה שיש. לא תמיד אתה שם לב לזה, ואתה תמיד בראש שלי, אבל בניגוד לשיר אני יודעת בדיוק מה זה אומר. יכולתי להקדיש לך הכל, כי אתה הfriend to run to מג'יופיטר, כי אתה זה שמצליח לבטל אפילו את הזמן כמו בHere In My Head. אבל יש משהו בהורסס, מעבר לעובדה שאתה אוהב אותו כל כך. Its easy. like 1,2,3. הכל פשוט כל כך קל כשיש אותך. And if there is a way to find you, I will find you, ואתה אותי, וזה הכל בשבילי. תודה לשניכם על זה
.
עוצב באמצעות תפוז-פד

noosh

New member
כמה עצוב זה

שלקח לי משהו כמו שעה וחצי לכתוב את זה? קצת קשה לי להקדיש. לא יודעת, לפעמים זה מתחבר ליותר מדי דברים ובחלק אני לא ממש רוצה לגעת, ולא יודעת, אף פעם לא חשבתי על שיר של טורי ברמה של - "זה ממש מתאר את הקשר שלי עם X" או "זה ממש מזכיר לי את Y". זה יותר... ההתחברות שלי למילים שלה ולמוזיקה ולמה שהיא מעבירה, ברמה האישית והפרטית שלי. אבל ננסה, בשביל גל
אני יודעת ש-Landslide לא שלה, אבל הוא... איך שהיא שרה אותו. ומרגישים את המילים שלה כשהיא אומרת I've been afraid of changes 'cause I built my life around you, אני יכולה, גם שנים אחרי, להגיע לאותה הנקודה שאני מרגישה את זה נכון לגבי. ולאו דווקא במובן רע או תלותי, זה פשוט היה שם, ככה. עכשיו זה If you see my reflaction in the snow-covered hills, the landslide will bring it down. כשאני רואה את השיר הזה בראש שלי, זה מתחבר. ובאותה הקדשה, את Little Earthquakes, ובמיוחד את - I can't reach you. (הייתי מוסיפה לזה את Here, In My Head, אבל אני חושבת שאני אשאיר אותו לעצמי בינתיים, הוא אישי מדי.) ועוד אחד. למרות שזה בטח שילוב של כל מני ציטוטים מכל מני מקומות. נגיד, When you're gonna love you as much as I do, (ווינטר) אבל בדיוק ככה, הצורך הזה לפעמים לטלטל כדי שהיא תפקח את העיניים ותראה את זה. ודווקא יחד עם ה-you say that things change, כי אפילו ולמרות זה, זה לא משנה. יש דברים שהם חזקים או עמוקים מכדי להעקר בשינויים, והם ישארו שם. ו-and I know you know (היי ג'ופיטר). [זה מדבר בעד עצמו, אני מניחה]. ו (למרות שהיא לא מתה עליו) את החלק הראשון של Bells For Her (כי בהמשך זה קצת קריפי
):
i said you don't need my voice girl you have your own but you never thought it was enough of​
ולא במובן שהיא צריכה את שלי, אלא שאני רוצה שהיא תראה את זה שלה. ובכלל, אם הייתי יכולה הייתי נותנת הכל בשביל זה ויותר, זה מרגיש לי שגם הבחורות בשיר ככה. השיר הזה מתאר קשר מאוד חזק בעיניי, ואת ההבנה הזאת שלא עוברת דווקא במילים תמיד. ותמיד להיות שם.
'there's nothing we cannot ever fix'​
. ואם היה לטורי הזאת שיר תודה כלשהו, הוא היה נכנס כאן וחוסך קצת חפירות. אבל לא, רק לקטר היא יודעת!!! ות'נק יו לא נחשב כי כבר השתמשתי בקאבר אחד פה (גרייט מיינדס?
) ונראה לי שחפרתי את החיים שלי פה, אז אני אפסיק עכישו. אני ממש צריכה לישון.

Remedy Lane 9

New member
סתם נדחפת לפה ../images/Emo9.gif

יש דברים שהם חזקים או עמוקים מכדי להעקר בשינויים, והם ישארו שם. את רוצה להרוג אותי וזהו? חח. סתם, פשוט מה שכתבת עלWINTER כל כך התחבר לי. וחיבוקים, את יודעת...

FooK MI

New member
Cooling

הייתי בטוח שזה יהיה משהו מ-BFP, אבל כנראה שדווקא בי-סייד יתאים. מה שקורה מאחורי הקלעים הרבה יותר מעניין ממה שבוחרים להציג בסוף. אני לא בטוח למי זה מוקדש, אני משער שמי שזה אליו ימצא כאן את עצמו. לא יודע, לא כל כך בא לי להכביר במילים, אז בקצרה: Fire thought she'd really rather be water instead - לא ממש רציתי אבל כן קיוויתי שזה איכשהו יקרה. הרבה יותר קל לשנות את עצמך מאשר את מה שמרגישים כלפיך אחרים. I know I have been driven like the snow but this is cooling faster then I can כי זה נתן לי מספיק עוצמה לרמוס ערים שלמות, אבל עקב אכילס מספיק בולט כדי שתוך רגע הכל ימס ויעלם. כמו הר געש שמתקרר, כל מה שתמיד איים להתפרץ פתאום שוקע פנימה, ובחוץ נשארה קריקטורה של מה שהיית בעבר, צל חיוור של מה שפעם העזת לחלום. ברי המזל מתעוררים מחדש אבל הרוב פשוט מתפוררים לאטם, וגם זה מהר מדי בשבילי. but do I hate what she is or do I want to be her קודם היו המים והשלג והקרח, ועכשיו ההשתקפות שלך בהם, ואחרי שהפכת לעיי חורבות ואתה מביט על הדמות שחיית דרכה אתה כבר לא בטוח אם זה מי שרצית להיות או מי שתמיד פחדת להפוך אליו. ואם לוותר על רעיון הבבואה ובאמת להביט על זה כעל אדם אחר; אי אפשר לשנוא את מי שלא אהבת עד טירוף. וזה ככה כי לפעמים אני מעריץ אותך, ולפעמים תוהה אם משהו מכל זה אמיתי ויודע שהתשובה היא שלא. this ocean is wrapped around that pineapple tree and is your place in heaven worth giving up these kisses כי כל העולם סובב סביב רגע אחד מכונן וכבר אי אפשר לדעת מי מתקיים על חשבונו של השני, וכי כאן אני לפעמים מעז לשאול, ולפעמים יודע מראש את התשובה, אבל לא יכול לנהוג אחרת. got a message for me, from jesus אני עדיין מחכה.

קשה להקדיש שירים שלה

כי כל השירים שלה הם אישיים, היא מזכירה שמות ומקומות, הכל מאד... היא. אני מוצאת את זה נורא מוזר להקדיש שיר של טורי לאנשים שלא מבינים ולא מתחברים אליה.

רעוּת

New member
אני יכולה להבין את זה,

השירים שלה מאוד אישיים. כל אחד לוקח את זה למקום אישי שלו. היה לי קשה לחשוב על שיר שהייתי יכולה להקדיש לחברה, או לאקס יימח-שמו למשל (חוץ מה-so you can make me cum that doesn't make you jesus), אני חשבתי על זה יותר בכיוון של "על מי אני חושבת כשאני שומעת את השיר". את מי מכל האנשים הוא מזכיר לי. וכמובן שברגע שמקדישים לבנאדם מת אין מצב שהוא לא יבין או יתחבר לזה, וזה כבר סוג של יתרון

למעלה