כמה עצוב זה
שלקח לי משהו כמו שעה וחצי לכתוב את זה? קצת קשה לי להקדיש. לא יודעת, לפעמים זה מתחבר ליותר מדי דברים ובחלק אני לא ממש רוצה לגעת, ולא יודעת, אף פעם לא חשבתי על שיר של טורי ברמה של - "זה ממש מתאר את הקשר שלי עם X" או "זה ממש מזכיר לי את Y". זה יותר... ההתחברות שלי למילים שלה ולמוזיקה ולמה שהיא מעבירה, ברמה האישית והפרטית שלי. אבל ננסה, בשביל גל
אני יודעת ש-
Landslide לא שלה, אבל הוא... איך שהיא שרה אותו. ומרגישים את המילים שלה כשהיא אומרת I've been afraid of changes 'cause I built my life around you, אני יכולה, גם שנים אחרי, להגיע לאותה הנקודה שאני מרגישה את זה נכון לגבי. ולאו דווקא במובן רע או תלותי, זה פשוט היה שם, ככה. עכשיו זה If you see my reflaction in the snow-covered hills, the landslide will bring it down. כשאני רואה את השיר הזה בראש שלי, זה מתחבר. ובאותה הקדשה, את
Little Earthquakes, ובמיוחד את - I can't reach you. (הייתי מוסיפה לזה את Here, In My Head, אבל אני חושבת שאני אשאיר אותו לעצמי בינתיים, הוא אישי מדי.) ועוד אחד. למרות שזה בטח שילוב של כל מני ציטוטים מכל מני מקומות. נגיד, When you're gonna love you as much as I do, (
ווינטר) אבל בדיוק ככה, הצורך הזה לפעמים לטלטל כדי שהיא תפקח את העיניים ותראה את זה. ודווקא יחד עם ה-you say that things change, כי אפילו ולמרות זה, זה לא משנה. יש דברים שהם חזקים או עמוקים מכדי להעקר בשינויים, והם ישארו שם. ו-and I know you know (
היי ג'ופיטר). [זה מדבר בעד עצמו, אני מניחה]. ו (למרות שהיא לא מתה עליו) את החלק הראשון של
Bells For Her (כי בהמשך זה קצת קריפי
):
i said you don't need my voice girl you have your own but you never thought it was enough of
ולא במובן שהיא צריכה את שלי, אלא שאני רוצה שהיא תראה את זה שלה. ובכלל, אם הייתי יכולה הייתי נותנת הכל בשביל זה ויותר, זה מרגיש לי שגם הבחורות בשיר ככה. השיר הזה מתאר קשר מאוד חזק בעיניי, ואת ההבנה הזאת שלא עוברת דווקא במילים תמיד. ותמיד להיות שם.
'there's nothing we cannot ever fix'
. ואם היה לטורי הזאת שיר תודה כלשהו, הוא היה נכנס כאן וחוסך קצת חפירות. אבל לא, רק לקטר היא יודעת!!! ות'נק יו לא נחשב כי כבר השתמשתי בקאבר אחד פה (גרייט מיינדס?
) ונראה לי שחפרתי את החיים שלי פה, אז אני אפסיק עכישו. אני ממש צריכה לישון.