הקדשה

19 נועה

New member
הקדשה

הסיפור הבא מוקדש ל- Bugbuster שהרחיב עבור כולנו את גבול המותר בפנטזיות המיניות

19 נועה

New member
יום האם

מה לעשות ויש לי אמא פולניה ? אפשר לפנטז גם עליה. אזהרה: לא לנסות את זה בבית !!! אמא שלי לא נורא מבוגרת. נראית יפה לגילה. גוף לא מלא מדי. עור ללא קמטים. שיער בלונד כהה. אמא טובה אשה טובה לאבי. סידרתי לה יום כיף בתל אביב וגולת הכותרת – עיסוי מקצועי. סגרתי אתו מראש על כל האפשרויות. בחור קצת גדול ממני. שחום רחב כתפיים ומה זה נחמד !. בדרך רמזתי לה שזו הזדמנות של פעם בחיים להגשים משאלות. אמא הסמיקה ושינתה נושא. לפני שנכנסנו אמרתי לה שאבא לא היה מסרב להזדמנות חת פעמית... הדרכתי אותה שהיא נשארת רק בתחתונים ושוכבת על הבטן על מיטת העיסוי. ציינתי שאם תוריד גם את החלק הזה היא עשויה לקבל עיסוי מפנק בישבנים. אמא בחרה להישאר בתחתונים ושכבה,מוודאת שלא רואים לה מהצדדים. הבחור נכנס. שיחה קצרה והחל לטפל בגבה. הלכתי. "ביי אמא !" הבחור עבד בשקט. משחרר את גבה מכווצים ומתחים. אמא כיוונה אותו למקומות בהם כואב לה. עם העיסוי חשה רפיון נעים. המעסה עבר אל מותניה. קצת דגדג אבל אמא התאפקה. הרגשה נהדרת. כשעיסה את שוקיה ורגליה אמא כבר החלה להלחם עם עצמה. ניסתה לחשוב על נושאים אחרים. על האוברדראפט, על העבודה, על החיים. כלום ! נוכחותו של גבר צעיר הנוגע ברגליה הייתה חזקה מכל דאגה ומחשבה. "אני חצי ערומה בחדר לבד עם גבר צעיר ואולי גם חרמן..." אמא פתחה עיניה וניסתה לקלוט את גופו כשעבר מצד לצד. ראתה את מה שראתה ואמרה לעצמה. "כן, בהחלט חרמן !" הבחור שאל אם היא מעונינת בעיסוי גם באזור הזה. נוגע בקצה האצבע בישבנה. ציין שגם כאן אפשר לשחרר מתחים. ואם כן עליה להסיר את הבגד. "טוב. הוא מעסה מקצועי. אולי אין לו כוונות..." חשבה אמא והסכימה להסיר את תחתוניה, מקפידה לא להיחשף מעבר למידה. העיסוי בישבניה תמיד פועל. גם על אמא.כל ישבן מקבל טיפול בנפרד ומתחכך קלות בישבן התאום שלו מרגישים את זה גם למטה. "אני אמא לבנות והגעתי לגיל מכובד. והנה בחור צעיר נוגע לי ככה " מרגישה רגשי אשם ותחושה נעימה של חטא. "חוא לא היה מפסיד הזדמנות כזו" (חוא זה בעלי בפולנית ...) "אפילו שזה פעם בחיים". "החיים קצרים וחיים פעם אחת" נתנה לעצמה אישור להמשיך ליהנות. ואמא החלה להרהר על האפשרויות. שואלת אותו בנימוס אם העיסוי הזה מתאים גם לחלק הקדמי של הגוף. "בוודאי. וזה עוד יותר מהנה " עונה בטון ענייני עם נימה קטנה של התלהבות. "תסתובבי ואני אראה לך..." לקח רגע ארוך לאמא למצוא את האומץ. "פעם בחיים" אמרה, עצמה עיניה והחלה להסתובב. גם המסז'יסט היה מופתע ! ללא קול החל לטפל בכתפיה ובצווארה. אמא לא מסוגלת לפתוח עיניה. הידיים המנוסות יורדות מכתפיה, משחררות את שרירי החזה. חולפות על פני הפטמות ואמא מגיבה בכווץ קל. הבחור אומר לה להשתחרר וממשיך לעסות. רגליה נעות זו כנגד זו. הבחור מטפל בבטנה ואמא מתאפקת לא להגיב לדגדוג וידיו יורדות אל רגליה. גם בעיניים עצומות אמא יודעת שפניו ועיניו קרובים מאוד לאגנה. קופאת ופוחדת שכל תנועה הכי קטנה שם תסגיר את ההתרגשות. הבחור יורד לאורך רגליה, מתרחק ממנה קצת ואמא נרגעת קצת, מנסה להשיב את רפיונה הקודם, ללא הצלחה. לאחר עיסוי בכפות רגליה ידיו שוב עולות, מטפלות בחלק הפנימי של רגליה, גורם להן להתרחק מעט זו מזו. ידיו עולות ועולות...סנטימטר לפני הסוף הוא שואל אם להמשיך הלאה. כן. אמא מאשרת כשקולה בוגד בה. ידיו ואצבעותיו מעסות את מפשעתה, את השפתיים ואת הדגדגן שבקושי מוסתרים ע"י השיער הבהיר. רגליה נעות בחוסר מנוחה. הוא יודע שאמא מוכנה אבל עדיין רוצה אישור ממנה. "מה הלאה?" שואל אמא השתמשה במילה הזו בפעם הראשונה בחייה ליד אדם זר. לא פעם אלא פעמיים! "זיון. אני רוצה זיון !" "גם אני רוצה !" אומר המעסה בטון פחות מאופק. המעסה הזה ראה הרבה בחייו. צעירות ויפות. דוגמניות ומפורסמות אבל הוא מבין שיש כאן משהו אחר. משהו שקורה רק פעם בחיים. כשהוא פושק רגליה וגוחן לעברה היא מבקשת שיהיה עדין. "כל מה שתבקשי, יפתי !" והוא מתכוון לזה ברצינות... מצטערת על הפרטים החסרים. אני בכלל לא הייתי שם. ישבתי בבית קפה מול הטיילת בתל אביב אוכלת עוגת שוקולד (גם לי יש חטאים...) ושותה קולה. מנסה לקרוא בספר ולא מתרכזת. כשהגיעה השעה קמתי וניגשתי לאסוף את אמא. אמא והמעסה צחקו יחד ממשהו שנאמר לפניכן. הקרבה שבה ישבו והמבטים סיפרו לי שזה קרה. לא שאלתי פרטים. ברכבת אמא שאלה אם כדאי לקחת גם את אבא ליום כיף...לאחר הרהור ממושך החליטה ש"אולי כדאי להשאיר אותו מחוץ לסיפור". ואני מכבדת את רצונה.

אה בן

New member
מצויין

מה שנקרא : בטוב טעם. מגרה מאוד ומשאיר הרבה לדמיון, כל הכבוד.

ושוב... הדימיון הוא המנצח

העונג לקרוא עוד סיפור משולחנך, שכולו מיוחד ולא נדוש היה ענק. שוב תודה!

bugbuster

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo25.gif../images/Emo97.gif

תודה יקירה. ומעבר להקדשות, הכתיבה נהדרת.

למעלה